از یاهو مسنجر استفاده کنید اگر وارد نشدید ، واقعا مایه تاسفه. بهتره چند روزی صبر کنید.
از یاهو مسنجر استفاده کنید اگر وارد نشدید ، واقعا مایه تاسفه. بهتره چند روزی صبر کنید.
معمولاپرسش امنیتی همراه با میل دوم دوتا راه حل جداند البته مورد شما معلوم نیست. ببین دور و ور اون چیزی که می گه سوال امنیتی رو جواب بده دقیق چی نوشته ننوشته راه دیگه چی هست. میتونی از صفحه یه عکس بگیری بزاری اینجا مام نگاهی بیاندازیم. کار دیگه هم اینه که مثل اینکه پسوردتو فراموش کردی عمل کنی ببینی می تونی یه کاری بکنی به میل دومت میل بزنه پسوردتو ریست کنی که مشکلت حل شه.
یه کار دیگه هم به ذهنم می رسه ولی مطمئین نیستم در مورد شما جواب بده ابتدا باید ببینی تو اپرا هم پستو ذخیره کرده بودی با نه؟ چون با اپرا هم امتحان کردی می گم. اگر ذخیره کرده بودی ممکنه مشکل از کوکی ها هم باشه. کوکی فایر فاکس و یا اپرا رو پاک کن. اگه بتونی فقط کوکی مربوط به با هو رو پاک کنی بهتره.
درباره Ctr+F5 هم که رفرش می کنه صفحه رو البته همه اطلاعات رو دوباره کامل از سرور می گیره کار خاصی نیست که بگی مشکل بزرگی داشته میلت.
حالا این کاارهارو با کاری که دوستمون گفت درباره مسنجر بکن تا ایشاا.. حل شه مشکلت
دوستان خیلی از کمک و راهنمایی تون ممنونم
من چون یاهو مسینجر روی سیستمم ندارم دارم الان دانلودش می کنم ولی چون اینترنتم دایل آپ هست کمی طول میکشه . به محض اینکه نصبب و اجراش کردم نتیجه رو براتون میگم
راستی یادم رفته بود که بگم وقتی یاهو از من خواست که پسوردم رو عوض کنم و من بدون اینکه پسورد رو عوض کنم لاگ این کردم و وارد ایمیلم شده بودم . هنگامی که خواستم یک ایمیل برای کسی بفرستم از یاهو در بالای صفحه ای که ایمیلو رو نوشته بودم در روی یک کادر زرد رنگ به انگلیسی نوشته بود که اکانت شما به بخش اسپم یاهو رفته برای برطرف شدن مشکل باید چند ساعت و یا چند روز صبر کنم .
من چند بار دیگه لاگ این کردم و متاسفانه همه اش از من پرسش امنیتی می خواست . هم از راه فراموش کردن پسورد و فراموش کردن آی دی و گزینه ی سوم یعنی مواجه شدن با خطر و مشکل رو هم امتحان کردم در هر سه حالت پرسش امنیتی می خواست .
تا اونجا که یادم میاد ایمیل دوم هم به یاهو ندادم که از این گرینه هم بتونم استفاده کنم . برعکسش یعنی برای ایمیل جی میلم ، اکانت یاهوم رو دادم ولی برای یاهو تا اونجایی که یادم هست ایمیل دوم ندادم .
در مورد اپرا هم باید بگم که پسوردم رو سیو نکرده بودم .
حالا الان دارم یاهو مسینجر رو دانلود می کنم بعد از نصب و اجرا نتیجه رو به شما میگم . و اگر هم مشکل با مسینجر برطرف نشد از پیغامی که یاهو میده عکسش رو براتون میگذارم .
Last edited by Setareh 2006; 12-02-2013 at 04:29.
دوستان با یاهو مسینجر هر چی سعی می کنم، لاگ این نمیشه و این پیغام رو میده :
خود یاهو هم این پیغام رو میده :
![]()
سلام
من قبلا تو چند تا گروه تو یاهو عضو بودم....
چند وقت قبل از همشون عضویتمو کنسل کردم
ولی هنوز واسم ایمیل تبلیغاتی میاد ولی کمتر ازاون موقع ها....
معمولا چند تا ایمیل خاص هستن....
ممکنه هنوز عضو گروهی باشم و ندونم و چه جوری میشه فهمید هنوز عضو گروهی هستم یا نه؟؟؟؟؟
میخواستم بدونم چه جوری میتونم از امدن این ایمیل ها جلوگیری کنم؟؟؟؟؟؟
مثلا این ایمیل هارو میشه بلاک کرد که دیگه ازشون واسم ایمیلی نیاد؟؟؟؟
منتظر راهنماییتون هستم....
'گفتی که با دابل آپ وصل می شی شاید مسنجر مشکلش با اونه چون می گه که احتمالا مشکل از اینترنت شماست اگر تونستی یه جا با اینترنت پر سرعت تر امتحان کنی ببینی چی می شه خوبه (من خیلی وقته مسنجر استفاده نکردم زیاد نمی تونم بگم مشکلش چیه)ر
حالا ساده ترین راه حل شما جواب دادن به سوال امنیتی ای که می پرسه اسم خواهر یا برادر زاده بزرگتون چیه؟ اینو یعنی اولی که میلتو درست می کردی درست جواب ندادی؟ اسم پسرو دختر خاله عمه عمو دایی بزرگتو بهش ندادی؟ اینارو امتحان کردی؟ فارسی یا انگلیسی؟
یه سرچی می کردی تو تاپیک ببینی که جواب های داده شده به دردت می خورد یانه
این پست ها رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
sift + ctrl + p
رو بزن و وارد تنظیماتش شو و بهش بگو از دیال آپ استفاده می کنی تا کندی سرعتت رو لحاظ کنه.
بعد ببین میشه وارد شد؟
groups.yahoo.com
می ری این صفحه و روی
m groups
کلیک می کنی و همه گروههایی که عضو هستی، مدیر یا مالک هستی رو نشون میده اما .......................
شاید ایمیلت تو گروه های جیمیل هم باشه
دیگه اینکه مستقیم به آیدی شما ایمیل میاد. بعضی ها ایمیل ها رو جمع می کنند و مستقیم بهش ایمیل میدن.
ممنون
ولی اون روش مسذوذ کردن ایمیل واسه ایمیل کلاسیک فک کنم نیست....
لطفا روش مسدود کردن ایمیل و تو یاهو میل کلاسیکبهم بگین....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)