تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 258 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من بعضی وقت ها با فایرفاکس که صفحه فیس بوک رو باز می کردم درست لود نمیشد . با کمک و راهنمایی یکی از دوستان در تاپیک فایرفاکس مشکلم با استفاده از دکمه ctrl+ f5 برطرف شد . اما الان با یک مشکل خیلی حدی مواجه شدم ، بعد از پاک شدن کوکی فایرفاکس وقتی در یاهو لاگ این کردم از یاهو پیغام اومد که باید پسوردت رو عوض کنی در غیراینصورت با مشکل مواجه میشی . من هم دچار تردید شدم که نکنه این پیغام از طرف یاهو نباشه . .اسه همین دوباره لاگ این کردم حالا دیگه پیغام عوض کردن پسورد نمیاد ولی میگه باید به پرسش امنیتی پاسخ بدی که متاسفانه چون مدت خیلی زیادی از باز کردن اکانتم میگذره من به هیچ وجه پرسش امنیتی یادم نمیاد . با اپرا هم امتحان کردم بازهم پرسش امنیتی میخواد . نمی دونم چطوری می تونم دوباره از ایمیلم استفاده کنم !؟

تو رو خدا کمک کنید
    از یاهو مسنجر استفاده کنید اگر وارد نشدید ، واقعا مایه تاسفه. بهتره چند روزی صبر کنید.

2. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من بعضی وقت ها با فایرفاکس که صفحه فیس بوک رو باز می کردم درست لود نمیشد . با کمک و راهنمایی یکی از دوستان در تاپیک فایرفاکس مشکلم با استفاده از دکمه ctrl+ f5 برطرف شد . اما الان با یک مشکل خیلی حدی مواجه شدم ، بعد از پاک شدن کوکی فایرفاکس وقتی در یاهو لاگ این کردم از یاهو پیغام اومد که باید پسوردت رو عوض کنی در غیراینصورت با مشکل مواجه میشی . من هم دچار تردید شدم که نکنه این پیغام از طرف یاهو نباشه . .اسه همین دوباره لاگ این کردم حالا دیگه پیغام عوض کردن پسورد نمیاد ولی میگه باید به پرسش امنیتی پاسخ بدی که متاسفانه چون مدت خیلی زیادی از باز کردن اکانتم میگذره من به هیچ وجه پرسش امنیتی یادم نمیاد . با اپرا هم امتحان کردم بازهم پرسش امنیتی میخواد . نمی دونم چطوری می تونم دوباره از ایمیلم استفاده کنم !؟

تو رو خدا کمک کنید
    معمولاپرسش امنیتی همراه با میل دوم دوتا راه حل جداند البته مورد شما معلوم نیست. ببین دور و ور اون چیزی که می گه سوال امنیتی رو جواب بده دقیق چی نوشته ننوشته راه دیگه چی هست. میتونی از صفحه یه عکس بگیری بزاری اینجا مام نگاهی بیاندازیم. کار دیگه هم اینه که مثل اینکه پسوردتو فراموش کردی عمل کنی ببینی می تونی یه کاری بکنی به میل دومت میل بزنه پسوردتو ریست کنی که مشکلت حل شه.
    یه کار دیگه هم به ذهنم می رسه ولی مطمئین نیستم در مورد شما جواب بده ابتدا باید ببینی تو اپرا هم پستو ذخیره کرده بودی با نه؟ چون با اپرا هم امتحان کردی می گم. اگر ذخیره کرده بودی ممکنه مشکل از کوکی ها هم باشه. کوکی فایر فاکس و یا اپرا رو پاک کن. اگه بتونی فقط کوکی مربوط به با هو رو پاک کنی بهتره.
    درباره Ctr+F5 هم که رفرش می کنه صفحه رو البته همه اطلاعات رو دوباره کامل از سرور می گیره کار خاصی نیست که بگی مشکل بزرگی داشته میلت.
    حالا این کاارهارو با کاری که دوستمون گفت درباره مسنجر بکن تا ایشاا.. حل شه مشکلت

4. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از یاهو مسنجر استفاده کنید اگر وارد نشدید ، واقعا مایه تاسفه. بهتره چند روزی صبر کنید.
    معمولاپرسش امنیتی همراه با میل دوم دوتا راه حل جداند البته مورد شما معلوم نیست. ببین دور و ور اون چیزی که می گه سوال امنیتی رو جواب بده دقیق چی نوشته ننوشته راه دیگه چی هست. میتونی از صفحه یه عکس بگیری بزاری اینجا مام نگاهی بیاندازیم. کار دیگه هم اینه که مثل اینکه پسوردتو فراموش کردی عمل کنی ببینی می تونی یه کاری بکنی به میل دومت میل بزنه پسوردتو ریست کنی که مشکلت حل شه.
    یه کار دیگه هم به ذهنم می رسه ولی مطمئین نیستم در مورد شما جواب بده ابتدا باید ببینی تو اپرا هم پستو ذخیره کرده بودی با نه؟ چون با اپرا هم امتحان کردی می گم. اگر ذخیره کرده بودی ممکنه مشکل از کوکی ها هم باشه. کوکی فایر فاکس و یا اپرا رو پاک کن. اگه بتونی فقط کوکی مربوط به با هو رو پاک کنی بهتره.
    درباره Ctr+F5 هم که رفرش می کنه صفحه رو البته همه اطلاعات رو دوباره کامل از سرور می گیره کار خاصی نیست که بگی مشکل بزرگی داشته میلت.
    حالا این کاارهارو با کاری که دوستمون گفت درباره مسنجر بکن تا ایشاا.. حل شه مشکلت
    دوستان خیلی از کمک و راهنمایی تون ممنونم

من چون یاهو مسینجر روی سیستمم ندارم دارم الان دانلودش می کنم ولی چون اینترنتم دایل آپ هست کمی طول میکشه . به محض اینکه نصبب و اجراش کردم نتیجه رو براتون میگم

راستی یادم رفته بود که بگم وقتی یاهو از من خواست که پسوردم رو عوض کنم و من بدون اینکه پسورد رو عوض کنم لاگ این کردم و وارد ایمیلم شده بودم . هنگامی که خواستم یک ایمیل برای کسی بفرستم از یاهو در بالای صفحه ای که ایمیلو رو نوشته بودم در روی یک کادر زرد رنگ به انگلیسی نوشته بود که اکانت شما به بخش اسپم یاهو رفته برای برطرف شدن مشکل باید چند ساعت و یا چند روز صبر کنم .

من چند بار دیگه لاگ این کردم و متاسفانه همه اش از من پرسش امنیتی می خواست . هم از راه فراموش کردن پسورد و فراموش کردن آی دی و گزینه ی سوم یعنی مواجه شدن با خطر و مشکل رو هم امتحان کردم در هر سه حالت پرسش امنیتی می خواست .
    تا اونجا که یادم میاد ایمیل دوم هم به یاهو ندادم که از این گرینه هم بتونم استفاده کنم . برعکسش یعنی برای ایمیل جی میلم ، اکانت یاهوم رو دادم ولی برای یاهو تا اونجایی که یادم هست ایمیل دوم ندادم .

در مورد اپرا هم باید بگم که پسوردم رو سیو نکرده بودم .

حالا الان دارم یاهو مسینجر رو دانلود می کنم بعد از نصب و اجرا نتیجه رو به شما میگم . و اگر هم مشکل با مسینجر برطرف نشد از پیغامی که یاهو میده عکسش رو براتون میگذارم .
    Last edited by Setareh 2006; 12-02-2013 at 04:29.

6. 2 کاربر از Setareh 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان با یاهو مسینجر هر چی سعی می کنم، لاگ این نمیشه و این پیغام رو میده :

خود یاهو هم این پیغام رو میده :

8. این کاربر از Setareh 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من قبلا تو چند تا گروه تو یاهو عضو بودم....
    چند وقت قبل از همشون عضویتمو کنسل کردم
    ولی هنوز واسم ایمیل تبلیغاتی میاد ولی کمتر ازاون موقع ها....
    معمولا چند تا ایمیل خاص هستن....
    ممکنه هنوز عضو گروهی باشم و ندونم و چه جوری میشه فهمید هنوز عضو گروهی هستم یا نه؟؟؟؟؟

میخواستم بدونم چه جوری میتونم از امدن این ایمیل ها جلوگیری کنم؟؟؟؟؟؟
    مثلا این ایمیل هارو میشه بلاک کرد که دیگه ازشون واسم ایمیلی نیاد؟؟؟؟

منتظر راهنماییتون هستم....

10. این کاربر از hesam68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان با یاهو مسینجر هر چی سعی می کنم، لاگ این نمیشه و این پیغام رو میده :

خود یاهو هم این پیغام رو میده :

'گفتی که با دابل آپ وصل می شی شاید مسنجر مشکلش با اونه چون می گه که احتمالا مشکل از اینترنت شماست اگر تونستی یه جا با اینترنت پر سرعت تر امتحان کنی ببینی چی می شه خوبه (من خیلی وقته مسنجر استفاده نکردم زیاد نمی تونم بگم مشکلش چیه)ر

حالا ساده ترین راه حل شما جواب دادن به سوال امنیتی ای که می پرسه اسم خواهر یا برادر زاده بزرگتون چیه؟ اینو یعنی اولی که میلتو درست می کردی درست جواب ندادی؟ اسم پسرو دختر خاله عمه عمو دایی بزرگتو بهش ندادی؟ اینارو امتحان کردی؟ فارسی یا انگلیسی؟

12. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    ممکنه هنوز عضو گروهی باشم و ندونم و چه جوری میشه فهمید هنوز عضو گروهی هستم یا نه؟؟؟؟؟

یه سرچی می کردی تو تاپیک ببینی که جواب های داده شده به دردت می خورد یانه

این پست ها رو ببین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    sift + ctrl + p
    رو بزن و وارد تنظیماتش شو و بهش بگو از دیال آپ استفاده می کنی تا کندی سرعتت رو لحاظ کنه.
    بعد ببین میشه وارد شد؟

16. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

groups.yahoo.com
    می ری این صفحه و روی
    m groups
    کلیک می کنی و همه گروههایی که عضو هستی، مدیر یا مالک هستی رو نشون میده اما .......................
    شاید ایمیلت تو گروه های جیمیل هم باشه
    دیگه اینکه مستقیم به آیدی شما ایمیل میاد. بعضی ها ایمیل ها رو جمع می کنند و مستقیم بهش ایمیل میدن.

18. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون
    ولی اون روش مسذوذ کردن ایمیل واسه ایمیل کلاسیک فک کنم نیست....
    لطفا روش مسدود کردن ایمیل و تو یاهو میل کلاسیکبهم بگین....

20. این کاربر از hesam68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •