تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 1185 اولاول ... 27771171231241251261271281291301311371772276271127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این طرح یا نقاشی یکی از کارهای هنرمند امریکایی Edward Gorey هست. حالا ربطش یه این تاپیک چیه..
    اون آقا یک عطر بخودش زده . اگر کسی گفت اسم عطرش چیه بعد اگر حدس زدید بگید کجا میشه تستش کرد

تو این چند روزه 2 تا کار گرفتم . یکی ادکلن old spice سال تولید 1936 .بوی ملایم و 4 فصلی داره. فقط ماندگاری زیر 1 ساعت حساب کنید. ولی کار کلاسیک و دوست داشتنیی است.
    بعدی هم adidas ice dive (ادوتوالت) که شبها خسته و دپ برمیگردم خونه بزنم و کمی فرش بشم. بد نیست .ملایمه. ماندگاری حدود 3 ساعت میشه حساب کرد برای تابستان خوبه.
    امروز هم رفتم دوباره caron pour un homme رو ایندفعه رو سینه تست کردم. بوی خیلی مردانه و کلاسیکی داره (1934 ) ضمن اینکه شیشه 750 میل هم داره. هنوز متقاعد نشدم بخرمش.
    what next

2. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان از بوی میوه ای و مرکباتی و شیرین خوشم نمیاد لطفا یه عطر ( همون ادکلن) بهم معرفی کنید که مدرن باشه و تلخ با موندگاری بالا برای استفاده روزانه اگه میشه هم تو رنج ارزون حدودای 20-30 تومن معرفی کنید هم تو رنج 50-60 تومن
    ببین تلخ میتونی گیاه وتیور رو امتحان کنی مثل encre noire که نسخه های کپی اون زیاده حدود 20-25 تومن یا کمتره. منتها وتیور کمی درشهر خز شده. ولی از نظر تلخی وتیور راضیت میکنه. حالا هر مدلی که پسند کردی
    اینم امتحان کن
    David Beckham Instinct
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان گرامی و خوشبو لطفا یه ادکلن با پخشی بوی بالا معرفی کنید(مردونه)قیمت تا 150 مرسی از لطفتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تو رنج 20، به نظرم کپی دیویدف چمپیون رو تست کن (Rio Champion)
    carbon از اجمل هم زیر 20 هست، اما ظاهراً موندگاری خوبی نداره!

تو رنج 50 هم می تونی jazz از ایو سن لوران (برند مورد علاقه بنده!) و Tsar از ون کلیف & آرپل رو امتحان کنی.

ببین تلخ میتونی گیاه وتیور رو امتحان کنی مثل encre noire که نسخه های کپی اون زیاده حدود 20-25 تومن یا کمتره. منتها وتیور کمی درشهر خز شده. ولی از نظر تلخی وتیور راضیت میکنه. حالا هر مدلی که پسند کردی
    اینم امتحان کن
    David Beckham Instinct
    کد:
    از راهنمایی ها و پیشنهاداتون ممنون بچه ها راستش اون 20 تومنی (کمتر هم شد چه بهتر ) رو برای باشگاه میخوام ( بدنسازی ) که موقع تمرین بزنم میخوام حس چوب و جنگل بارون خورده و طراوت و تازگی داشته باشه موندگاریشم تا 2 ساعت باشه کافیه فقط پخش کنندگیش خوب باشه اینو پیشنهاد بدین تا بعد بریم سراغ اون یکی مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان گرامی و خوشبو لطفا یه ادکلن با پخشی بوی بالا معرفی کنید(مردونه)قیمت تا 150 مرسی از لطفتون
    joop
    کد:

8. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام بچه ها میشه یه ادکلن که بوی با کلاسی داشته باشه و تند نباشه که کسی اذیت نشه بهم معرفی کنید؟؟تا 30 تومن اگه باشه بهتره......(نمیدونم منظورمو از بوی باکلاس فهمیدین یا نه...)

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تو رنج 20، به نظرم کپی دیویدف چمپیون رو تست کن (Rio Champion)
    من Rio Champion رو تست کردم ، بوش به نظرم اصلا تلخ نبود
    تلخ فقط noir de rio

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

به نظر من عطر اگه دقیق انتخاب بشه با هزینه ای در حد 2 - 3 تومن میشه یه چیز خیلی خوف و تاثیر گذار انتخاب کرد البته تنها مشکل عطر به خصوص اگه فله ای باشه عدم ثبات بوی اونه یعنی هر دفعه که میرید بخرید ممکنه یه بویی داشته باشه من خودم دو سال پیش یه عطری گرفتم که تموم دخترها دیوانش شده بودن! درسته اودکلن می تونه خیلی خوشبو باشه اما تاثیر گذاری بحثش فرق داره من خیلی به ندرت دیدم اودکلنی تاثیر گذار باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظر من عطر اگه دقیق انتخاب بشه با هزینه ای در حد 2 - 3 تومن میشه یه چیز خیلی خوف و تاثیر گذار انتخاب کرد البته تنها مشکل عطر به خصوص اگه فله ای باشه عدم ثبات بوی اونه یعنی هر دفعه که میرید بخرید ممکنه یه بویی داشته باشه من خودم دو سال پیش یه عطری گرفتم که تموم دخترها دیوانش شده بودن! درسته اودکلن می تونه خیلی خوشبو باشه اما تاثیر گذاری بحثش فرق داره من خیلی به ندرت دیدم اودکلنی تاثیر گذار باشه
    عطر خیلی خوف 2-3 تومن؟ شوخی میکنی؟

13. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام بچه ها میشه یه ادکلن که بوی با کلاسی داشته باشه و تند نباشه که کسی اذیت نشه بهم معرفی کنید؟؟تا 30 تومن اگه باشه بهتره......(نمیدونم منظورمو از بوی باکلاس فهمیدین یا نه...)
    caron pour un homme ادکلن محبوب شاه . 36 تومن.

15. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •