تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 4105 اولاول ... 27771171231241251261271281291301311371772276271127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

با ثابت گرفتن مدت 18 ماه برای خدمت ، به ازای هر 30 ماه سابقه ی جبهه ، یک فرزند معاف خواهد شد ، سابقه ی جبهه کمتر از 30 ماه به این صورت محاسبه میشه که به ازای هر یک ماه سابقه ی جبهه ی پدر ، 18 روز از مدت خدمت فرزند کاسته خواهد شد .

به عبارتی در مورد شما = > 18.24= 432 روز = 14.5 ماه تقریبا از مدت خدمت شما کاسته می شه .

البته اگر پدرتون سرباز بوده باشه فکر نمیکنم 3 ماه آموزشی رو جزو سنوات خدمت حساب کنند و 21 ماه رو منظور می کنند .
    اینارو میدونم ولی یه چیزایی میگن که قرار سال 90 برداشته بشه واقعیت داره؟؟؟

در آغاز فعالیت ghazalparchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

کسایی که میرن سربازی می تونن زنگ بزنن تو دوره اموزشی؟

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

ممنون دوست عزیز

چون مدرکم کارشناسی هست نمیتونم 1 ماه جلو بندازم

شما از مرکز نظام وظیفه شیراز اقدام کردین؟

برای اینکه 1 ماه تعجیل کنید بهتون گیر ندادن که باید برای این کارت دلیل داشته باشی چون شنیدم توی بعضی جاها به ادم گیر میدن ؟

امیدوارم آموزشی بهتون خوش بگزره

موفق باشید
    شما سايت نظام وظيفه برو شرايط تعجيل رو نوشته :

شرايط تعجيل:

مشمولاني كه هر يك از شرايط زير را داشته باشند مي‌توانند موعد اعزام خود را به جلو بيندازند:

1. مشمولاني كه داراي كسرخدمت بيش از يكسال باشند.

2. مشمولان غايبي كه در دوره‌هاي اعزام بعدي قرار گرفته‌اند.

3. با توجه به ظرفيت مراكز آموزش نيروهاي مسلح، امكان اعزام مشمول در موعد مورد تقاضا وجود داشته باشد.

ضوابط تمديد و تعجيل:

1. مشمولان واجد شرايط جهت ارايه درخواست تمديد و تعجيل صرفاً به مراكز وظيفه عمومي شهرستان يا استان محل سكونت خود مراجعه نمايند.

2. مشمولاني كه داراي يكي از شرايط تمديد باشند به درخواست آنها حتي در روز اعزام نيز توسط مراكز وظيفه عمومي استان محل سكونت رسيدگي خواهد شد.

3. مشمولاني كه تقاضاي تعجيل در موعد اعزام را دارند مي‌بايست در سال اعزام قرار داشته باشند.
    (بند 3 رو نمي دونم يعني چي )
    4. خدمات به مشمولان در زمينه تمديد يا تعجيل صرفاً براي يكبار قابل ارائه خواهد بود.

5. رسيدگي به درخواست تمديد و يا تعجيل صرفاً با حضور شخص مشمول امكان پذير مي‌باشد.

ولي من دانشجو هستم يعني آخرين مدرك صادره ام پيش دانشگاهيه، مرخصي گرفتم. اعزامم افتاد 18 فروردين يك ماه انداختم عقب شد 18 اسفند.

من تهرانم و به همين خاطر از تهران اقدام كردم. رفتم مركز گفتن براي تعجيل برو اداره اعزام اونجا هم سريع و راحت

كارم رو راه انداخت. گير هم ندادن خدا رو شكر.

2- تو برگه سبزم محل آموزشی رو ننوشته، اینو کی اعلام میکنن؟؟؟؟
    فقط اينو دقيق مي تونم بگم كه حدوداً 15 روز قبل از اعزام يه برگه مياد كه توش محل مراجعه رو نوشته. البته واسه من 15 روز قبلش اومد. ممكنه يه مقدار بيشتر يا كمتر طول بكشه اومدن برگه اعلام محل مراجعه مشمول.

موفق باشيد
    Last edited by S E V E N; 05-03-2011 at 10:54.

4. این کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !
    من اعزامم اول اردیبهشت 90ه ! میخوام تمدید کنم برای 1تیر میشه ؟! مدرکم هم کاردانیه ! چیکار باید بکنم !؟

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

يه سوال : انشالله اگه خدمت رو تموم كزديم چقدر طول ميكشه تا كارت پايان خدمت بياد و اينكه اگه تا اون موقعي كه كارت بياد، بخوايم واسه كاري مثل گواهينامه يا ثبت نام در دانشگاه و يا كار ديگه اقدام كنيم بايد چكار كنيم ؟ مثلا فرض كنيد 15 روز بعد از ترخيص كارت رو لازم داشته باشيم.

ممنون

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه برگه سفید رو از خود نظام وظیفه گرفت؟!
    من نمیتونم صبر کنم تا بیاد اداره پست و بعدش تازه برای من ارسال کنن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

من 4 ام همین ماه (10 روز پیش) دفترچه رو فرستادم.

همونطور که دوستان گفته بودن بعد از 72 ساعت از همون دفتر پلیس+10 پیگیری کردم که تاریخ اعزام رو بگه و گفت که هنوز برگه سبزت صادر نشده!

امروز هم مجدداً مراجعه کردم (امروز 10 روز از زمان ارسال اطلاعات میگذره) باز گفت برگه سبزت صادر نشده و تاریخ اعزام مشخص نیست!!!

کم کم دارم میترسم چون تو آخرین روزای فرصت 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل دفترچه رو فرستادم!!!

راهی برای پیگیری نیست؟!

تو همین هفته احتمالا بیام تهران میشه اونجا برم میدون سپاه آمارشو بگیرم؟!

ممنون

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام

همونطور که دوستان گفته بودن بعد از 72 ساعت از همون دفتر پلیس+10 پیگیری کردم که تاریخ اعزام رو بگه و گفت که هنوز برگه سبزت صادر نشده!

امروز هم مجدداً مراجعه کردم (امروز 10 روز از زمان ارسال اطلاعات میگذره) باز گفت برگه سبزت صادر نشده و تاریخ اعزام مشخص نیست!!!

کم کم دارم میترسم چون تو آخرین روزای فرصت 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل دفترچه رو فرستادم!!!

راهی برای پیگیری نیست؟!

ممنون
    برای من 21 روز طول کشید تا بیاد...پس زیاد روی 10 روز حساب نکن!
    در ضمن اگه شما تو یه شهر دیگه دفترچه فرستادی اونجا بهتر میتونی کارتو پیگیری کنی تا اینجا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

يه سوال : انشالله اگه خدمت رو تموم كزديم چقدر طول ميكشه تا كارت پايان خدمت بياد و اينكه اگه تا اون موقعي كه كارت بياد، بخوايم واسه كاري مثل گواهينامه يا ثبت نام در دانشگاه و يا كار ديگه اقدام كنيم بايد چكار كنيم ؟ مثلا فرض كنيد 15 روز بعد از ترخيص كارت رو لازم داشته باشيم.

ممنون
    اصولاً چند ماه قبل از تسويه حساب با يگانت يه پرونده براي صدور كارت برات تشكيل ميدن. اگه اونو انجام بدي مراحلشو روزي كه تسويه حسابت هستش كارتت رو بهت ميدن چون از قبل صادر شده و رسيده به محل خدمتت. اگه هم اين مراحل رو انجام نداده باشي كارتت طول ميكشه تا بياد و تا اون موقع ميتوني يه گواهي ازشون بگيري كه خدمتت تموم شده.

سلام دوستان
    میشه برگه سفید رو از خود نظام وظیفه گرفت؟!
    من نمیتونم صبر کنم تا بیاد اداره پست و بعدش تازه برای من ارسال کنن...
    نه. برگ سفيد اصلاً نميره نظام وظيفه كه. ميره دست ِ پست و اونم ميفرسته در ِ خونه.
    شما اگه عجله داريد ميتونيد بريد پست و از اونجا بگيريد چون معمولاً پست چن روز با تأخير ميفرسته در ِ خونه.

سلام

راهی برای پیگیری نیست؟!

ممنون
    برگ سبز حدود 15 تا 25 روز بعد از فرستادن دفترچه مياد و اگه نيومد حتماض بايد بري پست شهرتون.
    البته قبلش يه شماره رهگيري از پليس + 10 ميگيري و ميري پست و اگه اومده باشه بهت ميدن.

11. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

راهی برای پیگیری نیست؟!

ممنون
    منم همین مشکلو دارم 27 بهمن فرستادم. امروز رفتم پلیس+10 گفتن هنوز اعزام نزدن برات. فرستاد نظام وظیفه. اونجام گفتن تو رو به توزیع نیرو هنوز معرفی نکردن برو همون پلیس +10 اونا باید اقدام کنن
    برگشتم پلیس+10 گفتن نه از اینجا مراحل درست انجام شده!
    خلاصه گفت از تهران استعلام میکنیم تا ببینیم جواب میدن یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •