تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 329 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز پلمپ که اصلا" مسئله ای نیست.خیلی راحت خودشون پلمپ میکنن مهم فروشگاهی هست که ازش خرید میکنید که آدمای سالمی باشن.وگرنه خیلی راحت گوشی توی ویترین یا دست دوم رو میبرن توی پستوی مغازه پلمپ میکنن و میارن تقدیمتون میکنن.(من اینو بارها به چشم خودم دیدم).
    تشکر از نظرت ولی من منظورم پلمپ مایکروتل بود اگه قرار باشه اون لیبل رو همه داشته باشن پس به هیچ جا نمیشه اعتماد کرد گوشی و که من خواستم بخرم لیبل مایکروتل که جعبه رو پلمپ کرده بود و کارت گارانتی رو چک کردم اوکی بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با مولتی متر ولی اگه ندارید مهم نیست نخرید میخواستم ببینم که نرم افزاریه یا سخت افزاری اگر چریان قطع میشد و هنوز شارژ شدن ادامه داست به اختمال خیلی زیاد میگفتم نرم افزاریه حالا مهم نیست خودتون رو به زحمت نندازید برای خریدن یا جور کردنش بعد یه سیم رابط درست میکردید خودتون بعد پوست یه تیکه از سیم که دست خوردن بهش یا تماس باهاش راحت نباشه از روی اون جای زخمی سیم با مولتی متر اندازه گیری میکردید ولی خوب بهتر که نشد یکمی خطر داشت تو فایل های سیستمی هم دستکاری نکنید و باحاشون بازی نکنید خطریه یه اسکن ویروس هم یکنید و یه چیز دیگه گوشی رو اک بند خریدید دیگه یعنی تا موقع تهویل گوشی گوشی پلمپ بود دیگه اگر بوده یا نبوده در هر صورت به کسی که ازش خریدید گوشی رو یه تماس بگیرید ببینید چی میگه اگر گفت مشکل داره و گوشی رو عوض کرد براتون که هیچی به نفع شما اگر نکرد هم به گارانتی زنگ بزنید ببینید اونا چی میگن بهتون به هیچ وجه با هیچ کدومشون هیچ گونه در گیری نداشته باشید چون لج میکنن و جواب سر بالا میدن و نمیدونم اذیت میکنن اگه یه خورده پاچه خاری هم بکنید معمولا زود خر میشن چون معمولا مردم باهاشون دعوا میکنن تا حرف بزنن و هیچ کدوم رو متحم نکنید ولی از حقتون هم نگزرید ولی مواظب باشد که چیزی نگید که به طرف توهین بشه میدونم که همشو میدونید ولی خوب دیدم که افراد با این که میدونن بازم رعایت نمی کنن
    شما موبایل دیتاتون خاموشه یا روشن اگر روشنه خاموشش کنید چون یعضی مواقع یه یه نرم افزاری وصل میشه به جی پی ار اس و شارژ میکشه حسابی برای خاموش کردنش هم اگر منو ها رو دست کاری نکرده باشه خود شرکت تو تنظیمات -دیتا یوزیج هست بزاریدش رو خاموش ولی اینترنت سیمکارت رو هر وقت روشنش کنید دارید بدیش همینه
    اگر گوشی پلمپ تحویل داده شده و موقع تحویل برای تست کردن جلوی خودتون باز کرده که هیچی اگر گوشی پلمپش باز بوده موقع تحویل شما یه خورده زور دستتون میفته چون وظیفشون هست که گوشی رو جلوی شما باز کنن و روشن کنن و زمانی که شما اطمینان کردید از سلامت گوشی دیگه وظیفه ای ندارند ولی اگر هر کدوم رو انجام نداده باشه وظیفه اش رو کامل انجام نداده به نظر من

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    دیروز رفتم مایکروتل واقعا اینا که گفتی میرن بد حرف میزنن و اینا خوب حق دارنننننننننننننننننننننن
    رفتم نشستم میگم آره 10 ساعت ممکنه طول بکشه که شارژ شه و اینا میگه طبیعیه روزی یه بار نیاز به شارژ داره
    میگم با وب گردی حدودا 2 ساعته خالی میشه میگه طبیعیه 2 ساعت میگم تو حالت استند بای قبلا هر ساعت 1 درصد کم میکرد الان 20 درصد میگه طبیعیه
    میخواستم بهش بگم خانم شما تو طبیعت بزرگ شدید
    خلاصه هیچی دیگه دید زیاد دارم گیر میدم گفت بزار یه فلش کنیم بعد گفت بزار بره واسه بخش فنی تست شه گفتم باشه بعد مثل والکینگها در گوشی رو باز کرد و روشن باتری و کشید بیرون و زرتتتتتتی رم و سیمارو دراورد منم دیدم اینجوریه گفتم این بره بخش فنی تبدیل به 1100 میشه گفتم نمیخواد پشیمون شدم فقط یه باتری بهم بدید
    خلاصه یه باتری خریدم 32 هزار و گفت که 10 ساعت بزن به شارژ که همین توصیه اش نشونه اطلاعات کمش هست چون تا اونجا که من میدونم باتری های جدید نیاز به شارژ اولیه 10 ساعته ندارن خلاصه الان زدم به شارژ 10 ساعت بمونه ببینیم چطور میشه
    فقط یه چیزی الان حدود نیم ساعته تو شارژه اولش که زدم 50 درصد داشت الان شده 70 درصد طبیعیه؟

یکی پیدا شده گوشی و میخواد بخره فکر کنم خریداره واقعی هم باشه گوشیه ما هم داستانی شدا الکی یه باتری موند رو دستمون
    دوست عزیز این باتری اضافه رو تو این انجمن جایی هست که بتونم بفروشمش؟ البته اینی که نو خریدم منظورمه
    Last edited by boose_bar_khoda; 29-12-2013 at 13:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.آقا من گوشیمو یه 6 ماهی میشه دارم.( Galaxy S4) . چند روزیه همه ش خود به خود خاموش میشه و یهو باتریش 0 میشه بعد دوباره که باتریشو در میارم میذارم جاش برمیگرده به جای قبلیش! البته باتریش یکم باد کرده ولی اونقد نیست که بگم باتریش خرابه و سریع خالی میکنه.چون اگه با گوشی کار نکنم یکی دو روز شارژ نگه میداره.بعضی وقتاهم که خاموش میشه و صفر میشه باید حتما بزنم به برق تا روشن شه، چون میگه باتریش صفره و دوباره خاموش میشه. به نظر میرسه وقتی تو برقه این مشکل پیش نمیاد چون تا حالا خاموش نشده تو برق. دوستان کسی نظری نداره؟ مشکل از باتریه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام . . .
    من موقع کار مردن با اینترنت gprs گوشی گلکسی اس 5282 به طور مداوم آنتن میپره . . .. 5 دقیقه وصله یهو آنتن جفت سیمکارتا(ایرانسل و اول) میره به جاش علامت دایره روش ضربدر میاد بعد چند دقیقه آنتن برمیگرده.. اما اگه از نت استفاده نکنم مشکلی نداره.. چی کار کنم اینجوری نشه ؟ ریست فکتوری هم چند باری کردم درست نشده. . ..
    منتظر نظراتــــــــــــــــــــ ــــــم . . .

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام . . .
    من موقع کار مردن با اینترنت gprs گوشی گلکسی اس 5282 به طور مداوم آنتن میپره . . .. 5 دقیقه وصله یهو آنتن جفت سیمکارتا(ایرانسل و اول) میره به جاش علامت دایره روش ضربدر میاد بعد چند دقیقه آنتن برمیگرده.. اما اگه از نت استفاده نکنم مشکلی نداره.. چی کار کنم اینجوری نشه ؟ ریست فکتوری هم چند باری کردم درست نشده. . ..
    منتظر نظراتــــــــــــــــــــ ــــــم . . .
    سلام به نظرم یه فلش بزن توی نمایندگی مجازش باید حل بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوست خوبم..ممنون گوشیمو همون شب رام رسمی روش فلش کردم درست شد..واقعا ممنون..راستی یکی از دوستام یه مشکلی با گوشیش پیدا کرده..گوشیش گلکسی s advance هست....به طوری که گوشیشو میزنه شارژ و فول میشه،بعد گوشیشو خاموش میکنه و 10 ساعت بعد دیگه گوشی روشن نمیشه مگر اینکه به باطریش شک الکتریکی بدی..بعد که شک الکتریکی دادیم دیگه روشن میشه و دقیقا شارژش هم همونطوری که فول بوده و خاموشش کرده بودیم،فول هست..دقیقا مثل اینه که باطریش بعد از 10 ساعت خاموش موندن میمیره و بعد به وسیله شک الکتریکی زنده میشه...کلا چیز عجیبیه..گفتم اگه بتونید کمکی کنید ممنون میشم

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان گوشی xperia L خریدم و وقتی رم 8گیگ میزنم رم رو شناسایی میکنه ولی توی فایل منجر هرکاری میکنم رم و اطلاعاتش رو پیدا نمیکنم در حالی که مثلا توی آلبوم گوشی عکس ها و فیلم هایی که توی رم هست بالا میاد.باید برنامه ی خاصی نصب کنم تا بتونم توی فایل منجر رم رو بالا بیارم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان گوشی xperia L خریدم و وقتی رم 8گیگ میزنم رم رو شناسایی میکنه ولی توی فایل منجر هرکاری میکنم رم و اطلاعاتش رو پیدا نمیکنم در حالی که مثلا توی آلبوم گوشی عکس ها و فیلم هایی که توی رم هست بالا میاد.باید برنامه ی خاصی نصب کنم تا بتونم توی فایل منجر رم رو بالا بیارم؟
    سلام دوست عزیز شما شما توو همین منیجری که داری فایل ex_card یا sd card یا یه همچین چیزایی پیدا کنی این همون مموری رم تو هست... یا اگه برنامه root explorer یا solid explorer رو نصب کنی مشکلت حل میشه انشاالله...

9. 3 کاربر از Angel of life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما شما توو همین منیجری که داری فایل ex_card یا sd card یا یه همچین چیزایی پیدا کنی این همون مموری رم تو هست... یا اگه برنامه root explorer یا solid explorer رو نصب کنی مشکلت حل میشه انشاالله...
    برنامه root explorer نصب کردم مشکل رفع شد.ممنونم دوست عزیز

11. 3 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام.پوشی من desire x دوسیم کارته هست.
    توی قسمت پیامها نشون نمیده که پیام به سیم یک اومده یا سیم دو.
    اونوقت من نمیدونم باید با کدوم سیم بهش پیام بدم.
    گیر افتادم بخدا.
    دوستان کمک کنید.
    برنامه هم بود معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •