دوستان C7 چطوره؟آخه N8 گرونه
دوستان C7 چطوره؟آخه N8 گرونه
آقایون این اپدیت جریانش چیه؟
من هرکاری میکنم نمیشه
هم با هود گوشی امتحان کردم و هم با Ovi (از وی پـــــی ان هم استفاده کردم نشد)
یکی بگه چجوری پس آپدیت کنیم؟
آپدیت جدید که هنوز نیومده ..
اگه دوربین زیاد مهم نیستو خروجی اچ دی ام آی سی 7 بخر..من الان 4ماهه دارمش خیلیم ازش راضیم..استیلشم خیلی شیکه!دوربینش 8 هستش که به نظرم اگه ان8 میخای اما پول نداری سی 7 بهترین جایگزینه واسش..تماما ویژگی هایه یکسان دارن جز 2تایی که گفتم..
فعلا این آپدیته جدید واسه سی 7 اومده دوسته خوبم اما واسه ان 8 هفته دیگه میاد طبقه گفته هایه یه سایته معتبر..بهترین راهه آپدیت از طریقه گوشی هست البته با وایرلس که سرعته بالا داره..که از داخله ستینگ اگه آپدیت اتوماتیکم انتخاب کنین ، تا آپدیته جدید بیاد سریعا خودش اعلام میکنه! اگرم دستی خاستی اینکارو انجام بدی مسیر زیر رو طی کن
application/tools/sw update
Last edited by tarfan1364milad; 05-02-2011 at 13:38.
دوستان امتحان کردم نشد.
خیالتون راحت که فعلا آپدیت n8 نیومده
با سلام . این را راست گفتید . این هم دلیل :
آیفون نسبت به N8 از بسیاری جهات پست تر است . فقط قیمت کاذب آنرا اگر فراموش کنید ! مخصوصاً از زمان رسوایی اپل درباره ی دزدی از مشتریانش : قیمت واقعی ایفون یک سوم قیمت فعلی ان است !
برای اینکه درباره ی پست تر بودن ایفون مستند صحبت کرده باشیم میتوانید به عکس زیر مراجعه کنید ! نقاط برتری بر یکدیگر با تیک مشخص شده است !
ضمناً به بخش Voting Results و Daily Interest بیشتر توجه کنید ! نظر اکثریت خیلی دیدنی است ! مخصوصاً در زمینه ی Design و Performance !
N8 vs iPhone4
![]()
Last edited by Namdarian; 05-02-2011 at 14:28.
یه سوال دارم
میخوام ببینم سیمبین 3 در مقایسه با s60 v5 چه برتری هایی داره
اگه میشه یه مقایسه کوچیکی هم با آندروید ازش بکنید، چون آندروید بیشتر نظرم جلب کرده
من گوشیم رو تازه خریدم
میخواستم برای اولین بار آپدیت کنم
همون آپدیت هایی که قبلا اومده بود
چند روز پیش هرکاری کردم نشد اما امروز صبح تونستم آپدیت کنم
همون هایی که قبلا بود
Ovi مپ و انگار یه آپدیت برای نرم افزار بود و یه سری بازی که برای دانلود توی قسمت آپدیت اومده بود(با برنامه Ovi suite اینارو دانلود کردم و خودش به صورت اتوماتیک نصب کرد)
برتری؟؟خدمته گلت عرض کنم همش برتریه!!!
اولا اگه اهله گیم باشی یه سرچ بزن گرافیکو ببین حالشو ببر...
اگرم اهل فیلم باشی که دیگه دورانه کانورت و تبدیل گذشت..فیلمو مستقیم بریز تو گوشی با هر پسوندی...بعلاوه زیر نویس!!اینا همه به لطفه سی پی یو بالا و چیپه گرافیکی هستش!
و اگرم عاشقه اینی که هارد به گوشیت بزنی و از فضایه زیاد استفاده کنی یا موس یا کیبرد به گوشیت بزنی و کلی کلاس بذاری معتل نکن!
دو مورده آخر شامله اندرویدم میشه!ینی برتریه سیمبین3 نسبت به اندروید!اما ناگفته نمونه اندرویدم حرفایی واسه گفتن داره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)