والا اونو دیدم ولی نتونستم استفاده کنم ... می خوام مثلا کفش یه بازیکنو عوض کنم و تغیرات توی manager mode هم اعمال بشه . قبلا با creation master راخت می شد این کارو کرد اما با اونی که شما می گی نتونستم .
والا اونو دیدم ولی نتونستم استفاده کنم ... می خوام مثلا کفش یه بازیکنو عوض کنم و تغیرات توی manager mode هم اعمال بشه . قبلا با creation master راخت می شد این کارو کرد اما با اونی که شما می گی نتونستم .
سلام دوستان
من یه مشکل تو فیفا دارم
و اون هم این است که زمانی که بازی اجرا میشه میخواهد وارد بازی شود عکس کاکا که اولش هست میاد ولی از اون جلوتر نمیره و ایراد FIFA 11 HAS STOPPED WORK میده
WINDOWS 7
ATI HD 5470
3GB RAM
CORE I5 2.4GHz
این مشخصات من است
ولی همین بازی رو رو رو یه کامپیوتری که گرافیک NVIDIA روش نصبه به راحتی جواب میده
ایا به خواطر گرافیکه یا جیز دیگه ای
متشکرم
آقا کسی نميدونه ما چيکار کنيم وقتی 2 تا دسته ميزنيم نميره تو بازی stop working ميشه
سیستمت که مشکلی نداره . اگه لپتابه با باتری که بازی نمیکنی ؟
--------------------------------------------------------------------------------
امروز PES 11 رو هم گرفتم . باید بگم که PES فقط مود و منیجر و ترکیب و ... و فیفا فقط گیم پلی .
salam
bebakhshid fonte farsi nadaram
lotfan komakam konid
man 2 ta daste topway kheili mamooli va sadeye bedoone shock daram
lotfan config kardanesh ro dar yek file jpg bezarin
kheili mamnoon
montazeram
in ham aksesh
komak konid
Last edited by azar_yurdum; 28-10-2010 at 00:34.
آقا من دارم مربيگري ميكنم
زماني كه ميرم براي بازي ، اين فلش هاي جلوي بازيكنان ( اونجه كه تعويض ميكنيم ) همش زردو قرمزه
چيكار كنم سبز بشه ؟
عزیز این دسته اصلا برای فوتبال که هیچی به درد بازی هم نمیخوره!! خود من یه نمونه_ش رو داشتم کاملا غیر استاندارده
به شدت بهت پیشنهاد میکنم عوضش کنی حالا نیمخواد یه دسته اوریجینال Xbox 360 بگیری ولی با 8-7 تومن هم میشه به راحتی یه دسته لااقل استاندار بازی خرید...
اره لپ تابه ولی با باتری نه
حالا مشکل از چیه
دوستان یه سری به این سایت بزنین ظاهرا فیفا یه پچ رسمی داده امروز که خیلی از مشکلات مخصوصا تو منیجر مود رو حل میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من با این دسته fifa 2010 رو بازی کردم. fifa11 رو هم بازی می کنه ولی دگمه ها درست تنظیم نمیشه.
فقط میخوام یه عکس از صفحه تنظیم درست این نوع جویستیک رو برام بزارید.
خیلی خیلی ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)