یه سوال:
شنیدم ترکیه لوازم ال نود ارزون تر از ایران هست اگر درست هست و خبر دارید بگید چی بیارم که هم جا گیر نباشه و هم قیمتش با اینجا فرق داشته باشه برای فروش
آقا کسی از قیمت لنت فابریک جلو ال 90 خبری نداره؟
تا جایی که میدونم معمولی حدود 15 تومن و فرانسوی فکر کنم حدود 30 - 35 تومن هست![]()
100% وجود داره ... خب وقتی عمل کرد دیگه شارژ نکنی دیگه عمل نمیکنه. بر میداری و دیگه مصرف نمیکنی
اما کیسه هوا برای صدمه نخوردن در تصادفات شدید خیلی کارایی داره و میرزه 300 الی 400 بدی در عوض پول بیمارستان و دارو و دکتر رو ندی ( البته ایشا لله که بلا دور باشه و هیچ وقت نیازی به باز شدن کیسه هوا نباشه )![]()
مهلت ثبت نام پارس خودرو به مناسبت آزاد سازی خرمشهر تا کی هست؟ از طریق اینترنتی میشه به راحتی ثبت نام کرد. مشکلی نیست؟ ممنون
مهلتشون احتمالا تا آخر خرداد باید باشه...!
ولی اگه متقاضی زیاد باشه زود از رو سایت بر میدارنش
منم اینترنتی ثبت نام کردم و مشکلی نداشتم و موعد تحویلم شهریوره البته بگم من آخرای فروردین ثبت نام کردم. برای ثبت نام پولت باید تو حساب ملت باشه آخه پارس خودرو از ملت خرید میکنه مثل سایپا
سلام
زیاد دیدم که اتوموبیل های بالای 30 تومن رو از دم قسط بفروشن، پارسال یه جا بود که هیوندای کپه رو به صورت قسطی ماهی 1 میلیون و در کل 40 تومن میداد. ( یعنی تقریبا هیچی رو قیمتش نمیکشید! )
آیا اگر بخوام یه E2 فول بخرم جایی هست که از دم قسط بفروشه؟ اگر هست چقدر میکشن رو قیمتش؟ ماهی چقدر میگیرن؟ و در اقساط چند ماهه؟
بعد یه سوال دیگه، کارهایی که بعد از خرید باید انجام بدیم چیه؟ ( خرید از نمایندگی ) آیا باید خودرو رو بیمه کنیم یا بیمه هست، ( هر نوع بیمه )، آیا باید دزدگیر ببندیم روش یا دزد گیر داره و دزدگیر خودش خوبه و...
Last edited by soooot; 02-06-2010 at 06:39.
بیمه فقط شخص ثالث و سرنشین داره و باید برای بدنه و سرقت بیمه اش کنیدبعد یه سوال دیگه، کارهایی که بعد از خرید باید انجام بدیم چیه؟ ( خرید از نمایندگی ) آیا باید خودرو رو بیمه کنیم یا بیمه هست، ( هر نوع بیمه )، آیا باید دزدگیر ببندیم روش یا دزد گیر داره و دزدگیر خودش خوبه و...
دزدگیر هم نداره و فقط کلید ضد سرقت داره که باید براش دزدگیر بگیری که از 95 تومن هست تا 200 تومن ولی همون مدل 95 تومن کاملا براش کفایت می کنه
بیمش چقدر میشه؟ بعد از خرید به جز بیمه و نصب دزدگیر کار دیگه ای نباید بکنیم؟
از نحوه فروش قسطی و... خبر ندارید؟ ( از دم قسط )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)