تنظيمات ساكس رو چجوري و كجا بايد وارد كنيم تا بشه ازش تو گوشي هم استفاده كرد؟اصلا ميشه مثل چيز پي ان كه تو گوشي هم ميشه ازش استفاده كرد از ساكس هم استفاده كرد؟
تنظيمات ساكس رو چجوري و كجا بايد وارد كنيم تا بشه ازش تو گوشي هم استفاده كرد؟اصلا ميشه مثل چيز پي ان كه تو گوشي هم ميشه ازش استفاده كرد از ساكس هم استفاده كرد؟
کسی نظری نداشت؟؟؟؟؟
یه برنامه ای به اسم ProxyDroid توی مارکت باس باشه !
که البته باس روت کنی قبلش
بچه ها من تازه میخوام این گوشی رو بخرم..اول رفتم سراغ دیزایر s اما دیدم میشه با یه کم پول بیشتر یه صفحه بزرگتر با کارایی بیشتر داشت
راستش من هیچی راجع به روت کردن نمیدونم
خیلی ممنون میشم یکی بهم بگه روت یعنی چی!!
بعدش کسی از بچه ها هست که از گوشیش ناراضی باشه؟لطفا با دلیلش بهم بگه
من که 1 سال و 1 ماهه دارم و راضیم و گوشیه خیلی جوابگوییه در حد لپ تاپ!!!
خیلی وقتا اصلا نیاز نمیشه از لپ تاپ استفاده کنم و همین کارمو راه میندازه
باتریش زیاد جالب نیست
دوربینش معرکسس
تنها مشکلی که باهاش خوردم اینه که خیلی وقته وقتی باهاش صحبت میکنم صفحه رو خاموش نمیکنه وقتی نزدیک صورتم میارم و میدونم که سنسورش خراب نشده چون نور اتوماتیکش کار میکنهوحتی ریستشم کردم جواب نداد و نمیدونم چرا اینحوری شده
ضمنا فوق العاده سگ جون!!2-3 بار ناجور با صفحه افتاد زمین حتی خش هم بر نداشت صفحش
سلام
دوستان من یکیشون امروز خریدم
2تا سوال
اول اینکه توی مشخصات نوشته اندروید 2.2 در حالی که مال من روش 2.3.5 هست هر جوری لوازم و.. بررسی کردم دیدم گوشی آکبنده ولی نمیدونم چجوری روش 2.35 هست؟
دوم من می خوام sms فارسی تایپ کنم و همین طور بتونم بخونم باید چی کار کنم؟ تایپ فارسی نداره و اس رو شکسته نشون میده
یا باید رام فارسی یا عربی بریزی روش یا صبر کنی اندروید 4 بیاد براش که آپدیت کنی و مشکلت حل شه
میتونی از فای های RUU که رامهای رسمی هستن هم استفاده کنی یدونه با ساپورت عربیشو بگیر و نصب کن
دوستانی که فارسی ندارن در واقع گوشیشون واسه آسیا(خاور دور و اسیای میانه) اروپا و... ساخته و در واقع مخصوص خاور میانه نیست
فقط و فقط یک راه برای فارسی کردن گوشی دارن و اون هم استفاده از یک برنامه ه-ک هست
این هم بهترین و آسونترین روش روت کردن و در واقع همون ه-ک کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه گوشی شما خاورمیانه نباشه در حالت عادی نمی تونید تحت هیچ شرایطی رام عربی یا خاورمیانه که فارسی ساپورت کنه نصب کنید
حتما باید گوشی رو ه-ک کنید و هر چی خواستید روش نصب کنید
Last edited by ehsan_; 17-04-2012 at 15:26.
من دیروز گوشی یکی از دوستامو روت کردم براش cyanogen نصب کردم فارسیش که حل شد رام کم حجم ( حدود 80 مگ ) و فوق العاده حرفه ای هم هست گوشیشو چند ماهه گرفته ولی با فارسیش مشکل داشت الان داره حال میکنهسه چهار تا رام ics با سنس 4 هم برا dhd هست اما مشکل دوربین دارن اگه کسی از دوربین استفاده نمیکنه پیشنهاد میدم یکی از همین سنس 4 هارو نصب کنه سنس 4 فوق العاده رونتر و زیباتر از سنس های قبلیست ( رو گوشی خوذمم الان رام سنس 4 دارم البته گوشیم dhd نیست
)
Last edited by sAeEd_kHaAn; 17-04-2012 at 17:11.
سلام من کارکردشو خریدارم. بین 400 تا 435 ترجیحا اصفهان که حضوری باشه. صفر نهصدو سی و شش هشصدو چهل و دو چهل و شش هفتادو نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)