درست شد!!!همه چي هم كامل داره!!!
درست شد!!!همه چي هم كامل داره!!!
Last edited by BATMAN-LOVE; 17-07-2011 at 15:49.
بالاخره نسخه ی PC این بازی کی میاددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا دلم لک زده واسه یه فتالیتی...!![]()
قدیم داداشم بازی میکرد ولی حال خودمم علاقمند شدم
کافیه لحظاتی این بازی رو یک بار تجربه کنید اونجا متوجه میشید که این بازی در خواب شب برای pc هم منتشر میشود!
اصلآ سبک بازی طوریه که فقط برای کنسول تعبیه شده..حتی بعید میدونم بتونن با امولاتور بازی رو واسه pc پورت کنن!
بنده لحظاتی این بازی رو روی ps3 یکی از دوستان تجربه کردم متوجه شدم غیر ممکنه این بازی واسه pc بیاد.حتی با ps3 که مناسب برای این سبک بازیهاست و گیم پد مجزا داره هم سخت بود !
البته نیومدن این بازی برای PC ربطی به گیم پد نداره!چون روی PC میشه همه جور گیم پدی نصب کرد!
نیومدن بازی برای PC هم سیاست کمپانی سازنده هست ! همونطور که سری های قبلی (البته به جز یه نسخه) برای PC منتشر نشد.
بله درسته حرفتون!
ولی هر گردی که گردو نمیشه
گیم پد کنسولها کلآ فرق فوکوله نیازی هم نداره کلیدهاشو هماهنگ کنی اتوماتیک همه چی از اول برنامه ریزی شدس پس راحتیش اینجا مشخصه.
حرف دومتون هم کاملآ درسته
البته اگر قرار بر اینه که بازی رو با امولاتور بدن بیرون که همون بهتر که ندن چون هیچ زمان مثل بازی با پورت اصلیش نمیشه.متأسفانه الان اکثر بازی های فایتینگ با امولاتور بر روی pc قابل اجراست که کیفیت آنچنانی نداره تازه بماند که دردسرهای نصب و اجرای خودش رو داره.
استریت فایتر که واسه پی سی اومد من با دسته ایکس باکس بازی میکردم هیچ فرقی هم نمیکرد.
الانم یه پچ دادن که میشه کاملا دکمه هاش رو تنظیم کرد. مورتال کمبت هم میشه راحت همه دکمه هاشو تنظیم کرد. اگه شرکت سازنده واسه پی سی همون نسخه کنسولی رو پرت کنه فکر نکنم اصلا مشکلی پیش بیاد.
cain جاان من سيو كمبت رو اجرا كه ميكنم اوله بازي و توي بازي يه پيغام ميده كه نميتوني تروفي داشته باشي!!!حالا راهي واسه فعال كردنه تروفي نيست؟؟؟يا اينكه اون پيغامها كه توي بازي مزاحم ميشن رو غير فعال كرد؟؟؟
شرمنده من PS3 ندارم . با ایکس باکس بازی میکنم .
اون سیو هارو هم از اینترنت پیدا کردم .
اگه بری تاپیک PS3 بپرسی به جواب میرسی حتما .
لینک زیر تاپیک PS3 هستش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خُب Rain هم اومد و بازی کردیم و Ladder رو هم تموم کردیم خوبه در کل
Teleportـش شدیدا خوبه خیلی به کار میاد . اونی که یارو رو میندازه تو آب خیلی جالبه میشه کنترلش کرد . من میبرمش بالا تا میخواد بیفته یه Uppercut نثارش میکنم یا یه لگد مخصوص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)