برو اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که بازی Asphalt 6 رو روی دیفای راحت اجرا کردن لطفا بگن از کجا دانلود کردن یا اگه میتونن لینکش رو اینجا بذارن. تو کف موندیم!!!یه sd دانلود کردم 440 مگ! ولی بعد نشون دادن دموی بازی از بازی میپره بیرون!!!
![]()
150%%
باطریت اکس ترکونده .
من که باطریم 3-4 روز میره . خیلی حال میده . فقط یه مدت که رامم مشکل داشت 1-2 روزه خالی میکرد .
سلام دوستان. من تو يكي دو روز آينده قصد خريد defy دارم. تو شيراز هم قيمت گرفتم 420 تومان.
مي خواستم بدونم مي شه براي گوشي فارسي ساز نصب كرد . طوري كه گوشي دچار مشكلات ديگه نشه.
چند صفحه از فروم رو خوندم . ديدم بعضيها تو فلش كردن به مشكلاتي برخورده بودن. اگه كسي بهترين راه فارسي كردن رو بهم بگه ممنون مي شم.
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
سلام دوستان. من تو يكي دو روز آينده قصد خريد defy دارم. تو شيراز هم قيمت گرفتم 420 تومان.
مي خواستم بدونم مي شه براي گوشي فارسي ساز نصب كرد . طوري كه گوشي دچار مشكلات ديگه نشه.
چند صفحه از فروم رو خوندم . ديدم بعضيها تو فلش كردن به مشكلاتي برخورده بودن. اگه كسي بهترين راه فارسي كردن رو بهم بگه ممنون مي شم.
والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...
وقتی خواستی بگیری به جعبه گوشی توجه کن...اگه مستطیل باشه سفارش کشورای عربه و معمولا فارسی داره روش...
داشتم با titanium backup یه سری از نرم افزارها و سرویس ها رو که حدس میزدم استفاده نداره پاک میکردم که گوشیم قاط زد. فکر میکنم زیاد uninstall کردم. گوشی رو Factory Reset کردم. بعد از restart، صفحه اول گوشی بالا اومد (بدون wallpaper) و گوشی آنتن داره و سیم کارت رو هم میشناسه. بالای صفحه نوشته Set-up و دیگه هیچ. گوشی تو همین حالت میمونه و هیچ کاری جز خاموش کردن باهاش نمیشه کرد. حتی wipe data و wipe cache هم کردمش. به نظر شما چیکارش کنم تا درست بشه؟ در ضمن یه nandroid که با نرم افزار recovery گرفتم از گوشی دارم. (ورژن گوشی 2.59)
آقایون این گوشی اشکمو در اورد ! بزارید براتون کامل شرح بدم چون حسابی زده تو ذوقم
اولا که داری کار میکنی ! یه دفعه هیچ کدوم از لمساش کار نمیکنه
2-مثل بالاییست با این تفاوت که صفحه هم همینطوری میشه
3-یه دفعه هنگ میکنه واسه خودش میپره این ور اونور (میره منو از منو میره مسیج از مسیج میره رو ...)
4-چند وقتیه (کلا گوشیو 1 ماه و 10 روزه دارم) که لمس بالای صفحش (مثلا این آیکون =setting>wirreless & network) هرچی میزدم کار نمیکرد و مجبور میشدم گوشیمو پایینی(افقی)بگیرم و بعد لمس کنم(کلا تو اون ناحیه میرفتم عمل نمیکرد .اون setting هم که گفتم واسه درک موضوع بود) و امروز زد به کلم و فکتوری ریست کردم و ... درست شد اما هنوز گزینه های بالا به قوت خودشون باقیه
اعصابمو داغون کرده![]()
[QUOTE=*IN*;6049083]والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...
وقتی خواستی بگیری به جعبه گوشی توجه کن...اگه مستطیل باشه سفارش کشورای عربه و معمولا فارسی داره روش...