تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 309 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان چطور میشه اینترنت دیفای رو شیر کرد رو کامپیوتر?( EDGE irancell)
    برو اینجا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستانی که بازی Asphalt 6 رو روی دیفای راحت اجرا کردن لطفا بگن از کجا دانلود کردن یا اگه میتونن لینکش رو اینجا بذارن. تو کف موندیم!!! یه sd دانلود کردم 440 مگ! ولی بعد نشون دادن دموی بازی از بازی میپره بیرون!!!

4. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

دوستان یک مشکل جالب جدید واسم پیش اومده . جدیدا وقتی گوشیمو شارژ میکنم موتو کانکت میزنه 150% شارژ شده در صورتی که خود گوشی 100% رو نشون میده !!! جالبی قضیه اینه که با یک استفاده معمولی 2 ساعت در روز تا 5 روز باتری دوام میاره !!! امروز بعد از 2 روز که گوشیمو شارژ کردم هنوز 103% باتری دارم و خود گوشی هم میزنه 100% !!!! خیلی دارم حال میکنم
    150%%
    باطریت اکس ترکونده .
    من که باطریم 3-4 روز میره . خیلی حال میده . فقط یه مدت که رامم مشکل داشت 1-2 روزه خالی میکرد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من تو يكي دو روز آينده قصد خريد defy دارم. تو شيراز هم قيمت گرفتم 420 تومان.
    مي خواستم بدونم مي شه براي گوشي فارسي ساز نصب كرد . طوري كه گوشي دچار مشكلات ديگه نشه.
    چند صفحه از فروم رو خوندم . ديدم بعضيها تو فلش كردن به مشكلاتي برخورده بودن. اگه كسي بهترين راه فارسي كردن رو بهم بگه ممنون مي شم.

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

سلام دوستان. من تو يكي دو روز آينده قصد خريد defy دارم. تو شيراز هم قيمت گرفتم 420 تومان.
    مي خواستم بدونم مي شه براي گوشي فارسي ساز نصب كرد . طوري كه گوشي دچار مشكلات ديگه نشه.
    چند صفحه از فروم رو خوندم . ديدم بعضيها تو فلش كردن به مشكلاتي برخورده بودن. اگه كسي بهترين راه فارسي كردن رو بهم بگه ممنون مي شم.

7. این کاربر از samara1717 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...
    وقتی خواستی بگیری به جعبه گوشی توجه کن...اگه مستطیل باشه سفارش کشورای عربه و معمولا فارسی داره روش...

9. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یه مشکل عجیب برا ی من پیش اومده:
    داشتم با titanium backup یه سری از نرم افزارها و سرویس ها رو که حدس میزدم استفاده نداره پاک میکردم که گوشیم قاط زد. فکر میکنم زیاد uninstall کردم. گوشی رو Factory Reset کردم. بعد از restart، صفحه اول گوشی بالا اومد (بدون wallpaper) و گوشی آنتن داره و سیم کارت رو هم میشناسه. بالای صفحه نوشته Set-up و دیگه هیچ. گوشی تو همین حالت میمونه و هیچ کاری جز خاموش کردن باهاش نمیشه کرد. حتی wipe data و wipe cache هم کردمش. به نظر شما چیکارش کنم تا درست بشه؟ در ضمن یه nandroid که با نرم افزار recovery گرفتم از گوشی دارم. (ورژن گوشی 2.59)

11. این کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون این گوشی اشکمو در اورد ! بزارید براتون کامل شرح بدم چون حسابی زده تو ذوقم
    اولا که داری کار میکنی ! یه دفعه هیچ کدوم از لمساش کار نمیکنه
    2-مثل بالاییست با این تفاوت که صفحه هم همینطوری میشه
    3-یه دفعه هنگ میکنه واسه خودش میپره این ور اونور (میره منو از منو میره مسیج از مسیج میره رو ...)
    4-چند وقتیه (کلا گوشیو 1 ماه و 10 روزه دارم) که لمس بالای صفحش (مثلا این آیکون =setting>wirreless & network) هرچی میزدم کار نمیکرد و مجبور میشدم گوشیمو پایینی(افقی)بگیرم و بعد لمس کنم(کلا تو اون ناحیه میرفتم عمل نمیکرد .اون setting هم که گفتم واسه درک موضوع بود) و امروز زد به کلم و فکتوری ریست کردم و ... درست شد اما هنوز گزینه های بالا به قوت خودشون باقیه

اعصابمو داغون کرده

13. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب شما یه رام درست حسابی نصب کن درست میشه

15. این کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[QUOTE=*IN*;6049083]والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...
    وقتی خواستی بگیری به جعبه گوشی توجه کن...اگه مستطیل باشه سفارش کشورای عربه و معمولا فارسی داره روش...

ممنون از راهنماييت. فقط جعبه بقيه چه شكليه؟ همشون مگه مستطيل نيست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •