تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 127 از 157 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

داره خودمونی میشه spermahdi12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

در این حد بگم که فکر نکن ما ایرانیا فقط داریم به این موضوع میپردازیم و الان کل جهان چون بی دین و ایمانن و جونشونو دوست دارن نگران همچین روزی اند و دارن به این موضوع میپردازن
    شما مگه خودت موافق این قضیه نیستی؟پس یعنی شما هم بی ایمانین؟!!(البته امیدوارم بدتون نیاد)

در آغاز فعالیت aria_ tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شما مگه خودت موافق این قضیه نیستی؟پس یعنی شما هم بی ایمانین؟!!(البته امیدوارم بدتون نیاد)
    من این مسئله رو نه تایید میکنم و نه تکذیب
    برای همین جزو موافقان این اتفاق نیستم

3. این کاربر از aria_ tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوست خوبم جسارت نشه ولی بزرگتر از من و شما و امثالمون در مورد این فرد تحقیقاتی کردن که لازم نیست براتون مثال بیارم.من و شما در چه حد هستیم فعلا ؟ اندیشمند؟ باستان شناس؟ مفسر؟ دانشمند؟ استاد دانشگاه فلان دانشگاه معتبر؟؟ چی؟؟وگرنه نظریاتمون به جای تایپ شدن در این تاپیک و امثالشون ، در کنفرانسها و نشستهای تخصصی گفته شده بود و یا مقالعه ای جامع و دایره المعارف شامل میشد. هر چند در اون زمان هم قطعا نمیتونستیم به راحتی در مورد قضایا، اذهان کوچمان را به زحمت انداخته و نظریه ای بیرون بدیم.

این مسئله پیش گویی نبوده، صهیونیستی نبوده، کابالایی نیست، فراماسونی نیست، دروغگویی شده، شایعه ای بوده و پخش شده همه درست .اما در کل آخه چرا این شایعه پراکنده شده؟
    اگه قوم مایا پیش بینی کرده و طبق استدلال استنتاجی استقرایی و ...، پیش بینی های قبلیشون درست از آب درومده خب ایندفعه چیه وضعیت؟
    اگه نه کاملا رد شده هستش و نجوم و ... این قضیه رو رد میکنه ، خب کس یا کسانی که به این قضیه دامن زدن واقعا مرض داشتن ؟ هدف این جریان چیه؟
    البته من از شما به عنوان پاسخگو یا مسئول پاسخگویی به شبهاتسوال نمیکنم .شمام یکی از همین مردم جهان. در کل پرسشی بود که ایجاد میشه.
    ممنون
    دوست من .. شما دقت كنيد كه انسان هر وقت از توضيح يه چيزي به شخصه درمونده ميمونه به هر چيزي متوسل ميشه تا حرفش رو ثابت كنه ! مهم نيست كه اون لحظه به چيزي كه متوسل شده ايمان داشته باشه يا نه بلكه مهم اينه كه اون چيزها همون بحثي رو دنبال بكنن كه اون شخص در ثابت كردنش مونده ! حالا در مورد نوستراداموس هم همين صادقه ! مني كه طرفدار نظريه ي پايان جهان در سال 2012 هستم و هيچ دليل علمي و طبيعي رو براي اين اتفاق نميبينم ناخوداگاه دست به دامن نوستراداموس و مايا و كهكشان و اتفاقات ماوراء الطبيه ميشم !

1 . بحث من اين هست كه نوستراداموس واقعا كاره اي نبوده ! جز يه انسان خيال پرداز شايد هم كنجكاو كه يه سري چيزارو ميديده و براي آينده ي اون چيزها يه سري احتمالات رو ميداده كه بر حسب اتفاق يكي از اون احتمالات هم درست در ميومده !

2. موضوع جالب و جنجالي آخرالزمان در سال 2012 هم همون مسئله اي هست كه عرض كردم .. اين شايعه با يه جرقه شروع شده .. بعد كسايي كه شديدا از اين نظريه طرفداري كردن براي اينكه دليل براي نظرشون بيارن اومدن مايا و نوستراداموس رو پيش كشيدن ! منظورم اينه كه منبع شايعه در اول پيشگويي هاي مايا يا تقويم و يا نوستراداموس نبوده بلكه يك يا چند فكر خام بوده كه اول سال 2012 رو براي شايعشون در نظر گرفتن .. بعد كه خواستن روزش رو انتخاب كنن نشستن ببينن چه چيز معتبر قديمي رو ميتونن بهش ربط بدن بعدش اومدن گفتن كه 21 دسامبر اين سال خوبه چون هم فلان تقويم به پايان ميرسه هم اينكه نوستراداموس در موردش يه شعرايي گفته !

5. 5 کاربر از Gazmali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

البته من از شما به عنوان پاسخگو یا مسئول پاسخگویی به شبهاتسوال نمیکنم .شمام یکی از همین مردم جهان. در کل پرسشی بود که ایجاد میشه.
    دوست عزیز، از هدف پرسیدید......
    چند وقت پیش، من اومدم یه جایی یه سوال پرسیدم(یاهو انسرز!) که اقا جون تو فیلم بلک هاک داون طرف ضد‌گلوله رو یه قسمتیش رو جدا میکنه، ایا مواردی هست تو دنیای بیرون که چنین چیزی اتفاق افتاده باشه؟!

اولین و پر امتیاز ترین جوابم این بود که that's a movie not a document !

این خیلی مهمه.... هالیوود و کلا بخشی عظیمی از پول‌های هالیوود از اینچنین داستان هایی میاد!!! من چندین بار تو همین تاپیک هم عرض کردم که در یه مورد، یک کارگردان در خصوص پایان دنیا در 2012 3 فیلم ساخته و نزدیک 2 میلیارد دلار پول در اورده!!! شما کتاب ها رو اضافه کن.... شما کمیک ها و بازی ها و مستند ها رو اضافه کن ببین چی میشه...
    متاسفانه خیلی از مردم دنیا این فیلم ها رو به عنوان یه مدرک می‌بینن و توجه نمی‌کنن که اینا فیلمن و نه سند... و اینجوری میشه که همه باور میکنن...
    البته بعضی ها مشکل اعصاب دارن!! مثلا اونایی که داستان لوگوی پپسی رو راه انداختن! یا شخص خودم که تاحالا صدها نفر رو بهشون گفتم که تو این روز دنیا تموم میشه با توجه به این اسناد که سطح هوش ها رو بسنجم!! راستش طی این حرکتم با دو نفر به کل قطع رابطه کردم!! چون طرف اسم نوستراداموس رو نمیتونه درست بگه رفته بود برا 50 نفر دیگه هم گفته بود که اره دوستم کتابش رو اورد بهمون نشون داد و عین جملاتش بوده و....!!!

پس پولهای نجومی از چنین مسایلی به وجود میاد و قسمت اعظم تقصیر هم به عهده‌ی همین گروه های هنری میباشه....
    ببینید:
    گروه‌های سینماگران برای فروش بهتر و خوب‌تر، یه تاریخ رو به این صورت که شواهد خوبی هم براش باشه تعیین میکنن(حتمی میدونین که همیشه برای ساخت یه فیلمی کلی روش تحقیق میکنن...!!)
    بعد یه گروهی میرن مستندی میسازن که این شواهد رو بررسی میکنه و به گوش مردم میرسونه‌(که پول در بیارن و یه کاری هم کرده باشن!!)
    بعد یه گروه سومی میاد همین مسئله رو باز مستند میسازه که اینجوری نیست یا هست!!(برا اینکه صحت یا عدم صحت مسئله رو روشن بکنه و قطعا به خاطر پول!!)
    تا اینجا خبر کلا پخش شده....
    حالا تیم مادران عروس وارد میشن!! روزنامه ها و شبکه‌های زرد!! وبلاگ ها و وبسایت های زرد مسئله رو به شدت دامن میزنن(دنبال سوژن دیگه!!!) گروه های ایمیلی و .... هم پخش میکنن و داستان پخش میشه....
    در نهایت گروه‌های متخصص میان برای از میان بردن شایعه مطلب میزنن و بحث ادامه پیدا میکنه و اینجوری میشه!! و این طبیعیه... مخصوصا که امروز عصر تکنولوژیه و گاهی اتفاق می‌افته که مثلا رئیس جمهور فلان جا ترور میشه هنوز نخورده زمین نصف دینا خبردار میشن، هنوز نذاشتنش تو امبولانس نصف دیگه‌ی دنیا خبر دار شده و تموم شده رفته پی کارش!!!

به همین سادگی!!!

ولی همه‌و همه‌ی اینها اتفاق می‌افته چون مردم(مردم دنیا) زودباورن و هر چیزی رو سریع و بدون تفکر و تعقل باور میکنن....
    اون بالا رو نیگا کنین... از 500 نفر عضو این انجمن، 70 نفرش باور دارن که دنیا تموم میشه..... یعنی تقریبا یک پنجم جامعه‌ی اماری 500 نفره‌ی ما...!!! میدونین این عدد چقد بزرگه؟!!
    حالت عادیش باید مثلا 5 نفر می‌بود!!

7. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز، از هدف پرسیدید......
    چند وقت پیش، من اومدم یه جایی یه سوال پرسیدم(یاهو انسرز!) که اقا جون تو فیلم بلک هاک داون طرف ضد‌گلوله رو یه قسمتیش رو جدا میکنه، ایا مواردی هست تو دنیای بیرون که چنین چیزی اتفاق افتاده باشه؟!

اولین و پر امتیاز ترین جوابم این بود که that's a movie not a document !

این خیلی مهمه.... هالیوود و کلا بخشی عظیمی از پول‌های هالیوود از اینچنین داستان هایی میاد!!! من چندین بار تو همین تاپیک هم عرض کردم که در یه مورد، یک کارگردان در خصوص پایان دنیا در 2012 3 فیلم ساخته و نزدیک 2 میلیارد دلار پول در اورده!!! شما کتاب ها رو اضافه کن.... شما کمیک ها و بازی ها و مستند ها رو اضافه کن ببین چی میشه...
    متاسفانه خیلی از مردم دنیا این فیلم ها رو به عنوان یه مدرک می‌بینن و توجه نمی‌کنن که اینا فیلمن و نه سند... و اینجوری میشه که همه باور میکنن...
    البته بعضی ها مشکل اعصاب دارن!! مثلا اونایی که داستان لوگوی پپسی رو راه انداختن! یا شخص خودم که تاحالا صدها نفر رو بهشون گفتم که تو این روز دنیا تموم میشه با توجه به این اسناد که سطح هوش ها رو بسنجم!! راستش طی این حرکتم با دو نفر به کل قطع رابطه کردم!! چون طرف اسم نوستراداموس رو نمیتونه درست بگه رفته بود برا 50 نفر دیگه هم گفته بود که اره دوستم کتابش رو اورد بهمون نشون داد و عین جملاتش بوده و....!!!

پس پولهای نجومی از چنین مسایلی به وجود میاد و قسمت اعظم تقصیر هم به عهده‌ی همین گروه های هنری میباشه....
    ببینید:
    گروه‌های سینماگران برای فروش بهتر و خوب‌تر، یه تاریخ رو به این صورت که شواهد خوبی هم براش باشه تعیین میکنن(حتمی میدونین که همیشه برای ساخت یه فیلمی کلی روش تحقیق میکنن...!!)
    بعد یه گروهی میرن مستندی میسازن که این شواهد رو بررسی میکنه و به گوش مردم میرسونه‌(که پول در بیارن و یه کاری هم کرده باشن!!)
    بعد یه گروه سومی میاد همین مسئله رو باز مستند میسازه که اینجوری نیست یا هست!!(برا اینکه صحت یا عدم صحت مسئله رو روشن بکنه و قطعا به خاطر پول!!)
    تا اینجا خبر کلا پخش شده....
    حالا تیم مادران عروس وارد میشن!! روزنامه ها و شبکه‌های زرد!! وبلاگ ها و وبسایت های زرد مسئله رو به شدت دامن میزنن(دنبال سوژن دیگه!!!) گروه های ایمیلی و .... هم پخش میکنن و داستان پخش میشه....
    در نهایت گروه‌های متخصص میان برای از میان بردن شایعه مطلب میزنن و بحث ادامه پیدا میکنه و اینجوری میشه!! و این طبیعیه... مخصوصا که امروز عصر تکنولوژیه و گاهی اتفاق می‌افته که مثلا رئیس جمهور فلان جا ترور میشه هنوز نخورده زمین نصف دینا خبردار میشن، هنوز نذاشتنش تو امبولانس نصف دیگه‌ی دنیا خبر دار شده و تموم شده رفته پی کارش!!!

به همین سادگی!!!

ولی همه‌و همه‌ی اینها اتفاق می‌افته چون مردم(مردم دنیا) زودباورن و هر چیزی رو سریع و بدون تفکر و تعقل باور میکنن....
    اون بالا رو نیگا کنین... از 500 نفر عضو این انجمن، 70 نفرش باور دارن که دنیا تموم میشه..... یعنی تقریبا یک پنجم جامعه‌ی اماری 500 نفره‌ی ما...!!! میدونین این عدد چقد بزرگه؟!!
    حالت عادیش باید مثلا 5 نفر می‌بود!!
    من با این قسمت نظرت که تقصیر رو گردن گروههای هنری و هالیوود میندازی کاملا مخالفم (البته الان همه دارن از ابزار هنر و رسانه استفاده و سوء استفاده میکنند از جمله در همین ماجرا)

از چند روز قبل که جنایت مدرسه sandy hook در امریکا اتفاق افتاد من دارم بیشتر شبکه های اجتماعی و رسانه های امریکا رو پیگیری میکنم
    یکی از دیدگاه هایی که در شبکه خبری FOX (دروغگو در حد IRIB ) مطرح شد این بود که فیلمهای خشن و بازیهای کامپیوتری و آنلاین عامل اصلی جنایت بوده
    جالب اینجاست که چنین ادعایی داره از طرف کسانی مطرح میشه که مخالف سرسخت و اصلی ممنوعیت و یا حتی کنترل فروش سلاح هستند
    و در یکی از بهترین جوابها به این ادعای FOX گفته شده بود: هیتلر شبکه کابلی نداشت.

این حرف شما که فیلمها در ماجرای 2012 مقصر هستند مثل برداشت فاکس نیوز هست که در بالا نوشتم
    سادگی، حماقت و فریب خوردن مردم به اشکال مختلف ماجرایی به قدمت تاریخ هست، ولی سینما هنوز 150 سال هم از عمرش نگذشته
    Last edited by ZeroNetizen; 18-12-2012 at 20:34.

9. 4 کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

نوستراداموس واقعا كاره اي نبوده ... جز يه انسان خيال پرداز شايد هم كنجكاو كه يه سري چيزارو ميديده و براي آينده ي اون چيزها يه سري احتمالات رو ميداده كه بر حسب اتفاق يكي از اون احتمالات هم درست در ميومده...
    والا من که -حد اقل - 5 کتاب در باره وی خوندم[یک کتاب متوسط در مورد زندگی و آثارش , دو کتاب از کلیه رباعیاتش : یکی ترجمه شده از متن انگلیسی و دیگری ترجمه مستقیم از فرانسه قدیم , کتابی کم حجم که بیشتر به زایچه و ستاره بینی در مورد ایشون پرداخته و کتابی قطور که کل زندگی نوستر آداموس رو بطور شعرگونه نوشته و با ترجمه ذبیح الله منصوری] اینطور راحت و ناز(!) نمیتونم در باره چنین شخصی نظر بدم.

میگم الحمدلله کارشناس شدن این روزها خیلی آسون شده.
    Last edited by seamack; 18-12-2012 at 21:29.

11. 4 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

این تاریخ کذایی میشه امشب دیگه درسته؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

نمیدونم یه ذره حساب کنین ببینین 1 دی ( 21 دسامبر ) کی میشه؟

14. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

فکر کنم شب یلدا بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

6

نمیدونم یه ذره حساب کنین ببینین 1 دی ( 21 دسامبر ) کی میشه؟
    اخبار 20.30 میگفت امشبه به تاریخی که اونا پیش بینی کردن کلی هم بهشون تیکه انداخت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •