تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 376 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ونگر: روزي كه ديگر غم نخورم متوقف خواهم شد!

سایت گل- ونگر خوشحال خواهد بود كه در صورت نياز عصباني شود...حتما كساني كه دربي هفته گذشته آرسنال مقابل تاتنهام را مشاهده كردند صحنه عصانيت شديد ونگر و پرت كردن بطري آب را هرگز فراموش نمي كنند زماني آرسنال پيروزي 2-0 را با باخت 3-2 عوض كرد ونگر از شدت عصابانيت پس از نوشيدن مقداري از آب آن بطري آن را به شدت به زمين كوباند!! و اين صحنه را به صحنه اي دردناك اما خاطره انگيز براي هواداران توپچي ها تبديل كرد.

به گزارش آرسنال دات آی آر ونگر در خصوص آن عكس العمل گفت: من عصيباني بودم. روزي كه ديگر غم نخورم متوقف خواهم شد! من مي خوام اين تيم ببرد چراكه به اين تيم باور دارم. من احساس مي كنم آنها تشنه برد هستن و آنها مي خواهند ببرند بنابراين من تنها مي خواهم به آنها به اندازه اي كه مي توانم كمك كنم.

" من شهرتم را اصل قرار نمي دهم. چيزي كه براي من اهميت دارد باشگاه فوتبال آرسنال است فراتر از شهرت من. من مي خواهم كساني را كه عاشق آرسنال هستند خوشحال باشند.

"من مي خواهم شادي را به آنها بدهم و همه براي همين است. البته كه من غرور دارم و من مي خواهم دستاورد هايي را به اندازه اي مي توانم بدست آورم و بدست آوردن بهترين ها را و من فكر نمي كنم من هرگز در اين مورد در آينده نيز تغيير نخواهم كرد."

"من از باتداي فصل احساس مي كنم مجومعا جوهر عقلاني تيم ما در هر بازي قوي وقوي تر مي شود. و دليلي براي پيشرفت كردن وجود ندارد. در كار ما فردا بايد بهتر از امروز باشيد و اين چيزي است كه ما براي بدست آوردنش تلاش مي كنيم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شکست سنگین یونایتد و برد آرسنال در کارلینگ کاپ

سایت گل- مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای کارلینگ کاپ، سه شنبه شب با برگزاری دو دیدار دنبال شد.
    در اولین دیدار آرسنال موفق شد تا با دو گل از سد ویگان اتلتیک عبور کند و در دومین دیدار منچستریونایتد، با 4 گل مغلوب تیم وستهم یونایتد شد.
    دو دیدار دیگر در این مرحله نیز امشب میان تیمهای بیرمنگام – استون ویلا و ایسوویچ – وست برومویچ انجام می شود.
    در دیدارهای دیشب این نتایج به دست آمد:
    *آرسنال 2- ویگان اتلتیک 0
    گلها: آنتونین آلکاراس (42،گل به خودی) و نیکلاس بندتنر (67)
    * وستهم 4- منچستریونایتد 0
    گلها: جاناتان اسپکتور (22 و 37)، کارلتون کول (56 و66)

کد:
    شایعات فوتبال جزیره- نویر نامزد جانشینی ون درسار

سایت گل -به شایعات داغ امروز فوتبال جزیره توجه کنید:
    باشگاه تاتنهام به نظر قصد دارد "امانوئل آدبایور" مهاجم منچستر سیتی را به لندن بیاورد

چلسی و منچستر سیتی به دنبال خرید "دیوید لوئیز" بازیکن 25 میلیون پوندی تیم بنفیکا پرتغال هستند
    ...
    سیتی در همین حال به دنبال خرید "جانو آنانیدزه" بازیکن اسپارتاگ مسکو است و برای او 5 میلیون پوند پیشنهاد داده
    ...
    چلسی هم در همین حال به دنبال به دست آوردن "کرسیتین لدسما" بازیکن لاتزیو ایتالیا است، که 15 میلیون پوند قیمت گذاری شده

مانوئل نونر، دروازه بان شالکه 04 آلمان به نظر اولین گزینه برای جایگزینی "ادوین وندرسار" سنگربان منچستر یونایتد است
    ...
    در همین حال یونایتدی ها به فکر خرید "کیاران کلارک" بازیکن جوان استون ویلا و همچنین "فیل جونر" بازیکن بلاکبرن هستند

روی هاجسون، سرمربی لیورپول قصد دارد "دارن بنت" بازیکن ساندرلند را به آنفیلد بیاورد اما این جابه جایی حدود 22 میلیون پوند برای قرمزهای لیورپول آب می خورد
    ...
    هاجسون همچنین برای بازگرداندن " جبریل سیسه" بازیکن پاناتینایکوس یونان که بین سالهای 2004 تا 2006 در آنفیلد بازی می کرد؛ تلاش می کند
    ...
    در آن سو، یونتوس برای خرید "رایان بابل" از آنفیلد گفتگو را آغاز کرده و سویا اسپانیا هم به "لوکاس لیوا" بازیکن برزیلی قرمزهای لیورپول علاقه نشان داده
    ...
    در همین حال بایرن مونیخ آلمان هم به لیست باشگاههای علاقه مند به خرید "درک کویت" بازیکن لیورپول پیوسته

آژاکس هلند هم برای خرید "نیکلاس بنتنر" از آرسنال وارد مذاکرده شده

رافائل وندرفارت؛ گفته قلبش همچنان برای باشگاه هامبورگ آلمان می تپد و دوست دارد روزی دوباره به این باشگاه برگردد. او گفته در غیر این صورت از بازی کردن برای تاتنهام در وایت هارت لین راضی است
    ...
    صحبتهایی هم از پیوستن "دیوید بنتلی" بازیکن تاتنهام به گالاتاسرای ترکیه به گوش می رسد
    ...
    این باشگاه لندنی هم بیکار نشسته م برای انتقال "وداد ایپسویچ" از باشگاه هوفنهایم آلمان به لندن وارد مذاکرده شده
    ...
    سفید پوشان لندنی همچنین علاقه خود برای خرید "گری کاهیل" از باشگاه بولتون را نشان داده اند و دوست دارند "متئو آپسون" را از وستهم به وایت هارت لین بیاورند

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال هم به نظر به هر قیمتی شده قصد دارد "کریم بنزما" بازیکن فرانسوی رئال مارید را به لندن بکشاند. برای این بازیکن 22 ساله 25 میلیون پوند پیشنهاد شده

اورتون هم منتظر است تا نقل و انتقالات میان فصل آغاز شود و "شوان رایت-فیلیپس" را از منچستر سیتی بخرد

پدر و مسئول برنامه های "روخه سانتا کروز" بازیکن پس زده شده باشگاه منچستر سیتی معتقد اند که او می خواهد به زادگاهش برگردد تا دوباره "الیمپیا" را در این کشور مطرح کند و بعد از 10 سال تیمی که از آن فوتبال حرفه ای را شروع کرد قهرمان کند

پپ گواردیولا؛ سرمربی بارسلونا هرگونه رابطه ای با باشگاه چلسی را رد کرده است

باشگاه وستهم، علیه فدراسیون فوتبال انگلستان 10 و نیم میلیون پوند ادعای خسارت کرده. دلیل این کار آسیب دیدگی "دین اشتون" بازیکن ملی پوش این باشگاه که در بازی ملی مصدوم شد و برای همیشه مجبور شد از فوتبال خداحافظی کند

جیمی کرگر، به احتمال زیاد باید کتفش را عمل کند و همین باعث می شود که او سه ماه برای لیورپول بازی نکند

آمریکا برای کسب میزبانی جام جهانی 2022 دست به دامان "مورگان فریمن" بازیگر
    هایلوود شده. ایالت متحده با این کار قصد دارد جام جهانی را به خانه بیاورد

کد:
    هاجسون: فرناندو تورس مقابل استه‌آوا بازی نمی‌کند

سایت گل – فرناندو تورس در دیدار این هفته لیگ اروپا مقابل استه‌آوا بخارست در ترکیب لیورپول قرار نخواهد گرفت.
    روی هاجسون، مربی لیورپول گفته دنی ویلسون هم در سفر به رومانی به جای جیمی کاراگر مصدوم بازی خواهد کرد.
    تورس استراحت می‌کند تا برای دیدار با استون ویلا آماده باشد و ویلسون فرصت ضور در میادین را می‌یابد، چرا که کاراگر به دلیل جراحی شانه سه ماه از میادین دور است.
    ویلسون پس از این که از رنجرز به لیورپول آمد دومین بازی‌اش را انجام خواهد داد و در کنار سوتریوس کرگیاکاس زوج خط دفاعی را تشکیل خواهد داد. فابیو آئورلیو و مارتین کلی دیگر مدافعان لیورپول در این بازی خواهند بود.

هاجسون به سایت رسمی لیورپول گفته: «مارتین کلی و دنی ویلسون مقابل استه‌آوا بخارست در ترکیب ثابت قرار می‌گیرند و این فرصتی عالی برای این دو نفر است که نشان دهند می‌توانند ادعای حضور در ترکیب اصلی را داشته باشند.

نتوانستیم امتیازاتی که مقابل تاتنهام شایسته‌اش بودیم را بگیریم و به همین دلیل در میانه جدول ماندیم. پس دیدارهای بعدی برای ما بسیار مهم است.

من باید مراقب باشم و همه بازیکنانی که می‌خواهم مقابل استون ویلا بازی کنند را به میدان نفرستم و رویشان ریسک نکنم.
    تورس در این سفر همراه ما نیست. او را به همراه شش، هفت بازیکن که انتظار دارم مقابل استون ویلا در ترکیب ثابت قرار بگیرند به سفر نخواهم برد.
    روی کاغذ به نظر می‌رسد تیمی ضعیف‌شده می‌برم، اما به عقیده من، بازیکنانی مانند جو کول، رایان بابل، میلان یوانویچ، دنی ویلسون، کریستین پولسن و جونجو شلوی می‌توانند خیلی کارها برای لیورپول انجام دهند.»

کد:
    2010/12/1

Last edited by R O O T; 01-12-2010 at 14:03.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول چلسی چه قدر دنبال بازیکنه
    به نظر من اینارو توی نقل و انتقالات زمستونی بگیره کافیه
    دیوید لوئیز
    شوان اشنایدر یا دروسی
    آگئرو یا تورس
    Last edited by vahidgame; 01-12-2010 at 14:09.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

شنیدم که قراره منچستر اولین باختش رو به چلسی یده
    راست میگه ها

منم شنیدم
    از اونجایی که قراره رکورد آرسنال رو بزنیم از الآن تا ژانویه سال 2012 از باخت خبری نیست .
    پس منبع خبریتون یحتمل منبع آب بوده .

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

الكس فرگوسن: بازيكنان جوان ما در ديدار مقابل وستهم اشتباهات زيادي مرتكب شدند

سايت گل- سر الكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، تاييد كرد كه بازيكنان جوانش در شكست 4-0 شب گذشته مقابل وستهم اشتباهات زيادي مرتكب شدند.

29 بازي بدون شكست شياطين سرخ با درخشش كارلتون كول و جاناتان اسپكتور كه هر كدام در اين ديدار دو گل به ثمر رساندند، به پايان رسيد.

فرگوسن كه در اين ديدار از بازيكناني مانند فابيو داسيلوا، كريس اسمالينگ، جاني اونز و به به استفاده كرد، گل هايي كه تيمش در اين ديدار دريافت كرد را غير قابل قبول توصيف كرد.

او در مصاحبه با اسكاي اسپورت گفت:" ما انتظار چنين نتيجه اي را نداشتيم. فكر مي كنم گل هاي وحشتناكي دريافت كرديم. آنها بسيار جوان هستند و نمي توانند چنين اشتباهاتي را فراموش كرده، به بازي برگردند و پيروز شوند.
    بازيكنان جوان تيم اشتباهات زيادي مرتكب شدند و حتي با در نظر گرفتن جواني شان، نمي توانيد اين اشتباهات را بپذيريد.
    ما هميشه روي جوان ها سرمايه گذاري مي كنيم و هميشه نيز اين كار را به خوبي انجام داده ايم. در اين بازي هاست كه بازيكنان چيزهاي زيادي ياد مي گيرند. مدت ها پيش ما مقابل كاونتري شكست خورديم و بازيكنان جوان ما از آن بازي چيزهاي زيادي آموختند.
    امروز وستهم اين بازي را خيلي بيشتر از يك بازي جام حذفي جدي گرفت. آنها به سختي تلاش كردند و تماشاگران نيز به خوبي از آنها حمايت كردند."

کد:
    2010/12/1
    Last edited by R O O T; 01-12-2010 at 16:05.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تسلیت به بروبچ یونایتد...بدجوری باختن.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

توافق ري ويلكينز با باشگاه چلسي

سايت گل- اتحاديه مربيان ليگ برتر انگليس اعلام كرد ري ويلكينز، كمك مربي سابق چلسي ، با مديران اين باشگاه به توافق رسيده است.

ويلكينز كه كمك كارلو آنچلوتي بود، ماه گذشته از چلسي اخراج شد. او اين اتفاق را يك تصميم كاملا ناعادلانه توصيف كرده بود.

ويلكينز 54 ساله كه زماني كاپيتان چلسي بود، براي حل مشكلش با باشگاه چلسي وكيل استخدام كرد اما بيانيه اي كه در سايت اتحاديه مربيان ليگ برتر منتشر شد، فاش كرد كه دو طرف به توافق رسيده اند.

" اتحاديه مربيان ليگ برتر مي تواند تاييد كند كه ري ويلكينز و باشگاه چلسي همه مشكلات اخيرشان را كه پس از جدايي او از اين باشگاه در 11 نووامبر ايجاد شد، برطرف كردند."

ويلكينز نيز نتيجه كار راضي است و از اتحاديه مربيان به دليل حمايت شان تشكر كرد." من علاقه زيادي به باشگاه چلسي، كادر مربيگري، بازيكنان و هواداران آن دارم و براي آنها در ادامه فصل و سال هاي آينده آروزي موفقيت مي كنم.
    همچنين از اتحاديه به دليل كمك هاي شان در رسيدن به توافق نهايي تشكر مي كنم."

کد:
    2010/12/1

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

باخت بدی بود! ولی من حاضرم طلسم سال ها بدشانسی مون و قهرمان نشدنمون تو جام حذفی حتی با باخت و حذف تو کارلینگ کاپ شکسته بشه...
    ترکیب سر الکس هم ته بازیکن جوون بود! به نظرم باید جدی تر میگرفتیم بازی رو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از اونجایی که قراره رکورد آرسنال رو بزنیم از الآن تا ژانویه سال 2012 از باخت خبری نیست .
    پس منبع خبریتون یحتمل منبع آب بوده .
    بعضی از جوونا این دوره زمونه چه آرزوهایی دارن

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

تیم خیلی قوی دارید،از تیم اخر جدول 4 تا خورد،وای به حال وقتی که با لیور بازی میکنید...

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه عکس جالب
    واقعا ارسنال برای طرفداراش ارزش قائله

لازم به ذکر است این هدیه از طرف کانون هواداران آرسنال در ایران به بهترین بازیکن فصل قبل از دید هواداران ایرانی تعلق و ارسال شده بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •