سلام
پورت usb3 همه انواع usb1 و usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه
من هارد اکسترنالم رو که فقط usb2 داره رو به پورت usb3 لپتاپ وصل میکنم و مشکلی نداره.
سلام
پورت usb3 همه انواع usb1 و usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه
من هارد اکسترنالم رو که فقط usb2 داره رو به پورت usb3 لپتاپ وصل میکنم و مشکلی نداره.
سلام
یه هارد اکسترنال میخوام.
از نظر امنیت و ماندگاری بین 1 ترا و 2 یا 3 ترا تفاوتی هست؟
میخوام وسترن بگیرم. بوک اسنشال. فقط موندم سبز بگیرم یا سیاه. اولویتم هم ماندگاری اطلاعات هست.
قیمت 1 تا 3 ترا سبز و سیاه چنده الان؟
ممنون
سلام
از نظر کیفیت ساخت فرقی بین حجم ها ندارهاز نظر امنیت و ماندگاری بین 1 ترا و 2 یا 3 ترا تفاوتی هست؟
اما از نظر امنیت تعداد هارد بیشتر باشه و حجمشون کمتر باشه بهتره
مثلا فرض کنین شما 2 ترا اطلاعات دارین پس
اگر تمام اطلاعات را روی یک هارد 2 ترا بریزین و احیانا به مشکل بخورد تمام 2 ترا رو ازدست میدین
ولی اگر این اطلاعات رو نصف کنین و در هارد های یک ترابایتی بریزین خطر از دست دادن تمامی اطلاعات کمتر میشه حداکثر یک تراشو از دست میدین !!!
طبق بندی هارد های وسترن به هارد سبز یا سیاه یا آبی که برای اینترنالهاست .میخوام وسترن بگیرم. بوک اسنشال. فقط موندم سبز بگیرم یا سیاه. اولویتم هم ماندگاری اطلاعات هست.
همه هاردهای اکسترنال دسکتاپی از نوع سبز هستن.
سلام
من دوتا هارد وسترت 1و2 ترابایتی دارم بعضی موقعها در زمان تعویض یو اس بی جراغ نشاندهنده حجم کلا خاموش میشه
ولی تو کاراییش فرقی نمکنه. ضمنا موقع ایجکت سیف ایجکت میکنم.
شما راهی برای روشن شدن چراغها دارید.در ضمن دلیل این چیه؟
ممنون
اگه مدل بدون اداپتور بخوای :WD My book Essential که USB2 +USB 3 است.و My Book Elite که USB 2 است.اما یه لیبل (صفحه نمایش) که حجم هارد رو نشون میده...
جمله آخر و متوجه نشدم. من خودم یه بوک اسنشال آداپتوری سیاه دارم.
قیمت 1 تا 3 ترا رو هم اگه دوستان میدونن ممنون میشم لطف کنین.
همونطور که همه میدونیم داخل هر هارد اکسترنال یه هارد اینترنال هست.و منظور ایشون این بود که داخل هارد های اکسترنال (مدل دسکتاپ) وسترن ، مدل های Green اینترنال قرار داره...
پس چرا اینقدر رو سیاه سبز بحث میشه؟
مثل اینکه مدل سیاه سرعتش بیشتره ولی سبز ماندگاریش. درسته؟
یه سوال دیگه: اون کدوم مدله که اگه خودش بعد چند دقیقه استندبای میشه و در نتیجه هارد بیشتر عمر میکنه؟
سلام
به نظر شما بازار های کامپیوتراین روز ها باز هست
سلام
همانطوری که solo جان گفتن سیاه سبز آبی مربوط به هارد اینترنال میشه .
در مورد سوال دوم هم از طریق نرم افزار WD SmartWare میتونین مدت زمانی رو تعیین کنین . ازمنوی setting و در قسمت sleep timer قابل تنظیمه
یعنی من فکر میکنم هاردهایی که این نرم افزار رو دارن زمان استندبای قابل تنظیم هست .
هاردهایی که این نرم افزار رو دارن در عکس زیر مشخص کردم
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 25-03-2011 at 20:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)