تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 421 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این srs نرم افزاریه که باید توی start مشخص بشه؟
    آدرسش در کامپیوتر دقیقا کجاست؟
    سلام
    من همین لینک رو قبل از اینکه شما بگید دانلود کرده بودم !
    ولی چون نصب کردم یهو دیدم کلا صدا در نمیاد از لپ تاب !
    کار به جایی رسید که ویندوز عوض کردم باز دیدم درست نشد خاموش کردم درست شد
    من فکر کردم شاید درایور کارت صدا را اشتباهی نصب کردم برای همین درخواست لینک دادم ، بازم مرسی.

در کل این برنامه SRS چی هست !؟ چطور بهش دسترسی داشته باشیم!؟

راستی اون مشکل کپس لاک هم حل شد با نصب دوباره ویندوز

یه سوالی داشت درباره بلوتوث !
    من روی آیکن بلوتوث که راست کلیک می کنم نمیدونم چرا گزینه های Send File با Receive رو نداره ! آخرین ورژن درایور رو هم از سایت دل دانلود و نصب کردم ولی .... اون 2 تا گزینه نیست

برای دسترسی به نرم افزار کنترل صدای SRS Premium باید به کنترل پنل و سپس به Hardware and Sound برید!! آخر همه ایکون ها ، یه آیکون جدید اضافه شده مشخصه! روش کلیک کنید نرم افزار مدیریت صدا باز میشه!!

کارش اینه صدای لپتاپو بهینه میکنه و یه سری افکت ها به صدای خروجی میده تا کیفیت و حجم صدا بهتر بشه!!

در کل جالبه!!

والا منم نصب کردم این مشکلو نداشتم!! البته اینم بگم وقتی نصب میشه اسم کارت صدا کلا عوض میشه و فکر کنم برای شما از قسمت playback device حتما اون کارت صدای مربوط به HDMI انتخاب شده بوده که صدایی از سیستمون در نمیومده!! وگرنه دل کارش درسته

2. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت doostmah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

1 ممنون

داشتم دفترچه شو می خوندم دیدم نوشته که از بلو-ری هم پشتیبانی میکنه!! آیا حقیقت داره؟؟ پس چرا چیزی روی دستگاه ننوشته؟؟ کسی تا حالا چک کرده ببینه راسته یا نه ؟؟

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

شاید ویندوزت قاطی کرده!! منم این مشکل و توی ویندوز 32 بیتی دسکتاپم داشتم یه بار!! ناخودآگاه درایور دی وی دیم از کار افتاد و هیچی نمی خوند اما وقتی میخواستم باهاش ویندوز یا نرم افزاری بوت کنم بیارم بالا میومد!!
    یه ویندوز عوض کردم مشکل حل شد!!

ماشالله ویندوزهای ما یا دستکاری شده است یا به سلیقه ی شرکت ها تغییر کرده!! یه ویندوز از یه شرکت معتبر بگیرید بریزید 99 درصد مشکلتون حل میشه چون مشکل من با تغییر ویندوز حل شد!
    1- ممنون ولی ویندوز 7 32 بیتی رو از تورنت دانلود کردم و این ورژن untouched هستش بگذریم فکر کنم باید دیگه به کلوپ 64 بیتی ها بپیوندم.
    2- پشت باتری یک جای ورود سیم کارت هستش مثل اینکه کلا سخت افزارش رو برداشتن چون توی دفترچه من دیدم ولی عملا وقتی خواستم سیم کارت رو بذارم شانس اوردم که توی سوراخ لپتاب گیر نکرد وگرنه دراوردنش کار حضرت فیله.
    می خواستم ببینم کسی از دوستان لپتابش (5010) سیم کارت می خوره یا نه؟
    Last edited by doostmah; 21-10-2010 at 00:41.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- ممنون ولی ویندوز 7 32 بیتی رو از تورنت دانلود کردم و این ورژن untouched هستش بگذریم فکر کنم باید دیگه به کلوپ 64 بیتی ها بپیوندم.
    2- پشت باتری یک جای ورود سیم کارت هستش مثل اینکه کلا سخت افزارش رو برداشتن چون توی دفترچه من دیدم ولی عملا وقتی خواستم سیم کارت رو رذارم شانس اوردم که توی سوراخ لپتاب گیر نکرد وگرنه دراوردنش کار حضرت فیله.
    می خواستم ببینم کسی از دوستان لپتابش (5010) سیم کارت می خوره یا نه؟
    بر اساس صحبت هایی که قبلا شده ( چند ده صفحه ی قبل ) گویا همه لپتاپ های بچه ها فاقد دستگاه سیم کارت هستش و فقط جاشه که تعبیه کردند!! شایدم این سخت افزار از اول روی لپتاپ بوده و بعدا برداشتند!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی من بعضی وقت ها
    موقع تایپ کردن ساعد دستم که با صفحه لپ تاپ کنار تاچ پد برخورد می کنه احساس می کنم خیلی خفیف حالت برق گرفتگی داره.
    بقیه چنین تجربه ای داشتند تاحالا؟
    احتمالا حرارت تاچ پد هستش که این حسو به شما منتقل میکنه!! شایدم سیستم عصبی ساعد طوریه که این تماس مغناطیسی و به صورت الکتریسیته منتقل میکنه!! چون تاچ پد فکر کنم فقط به پوست حساسه و به وسیله پوست تحریک میشه!
    !!!!
    اگه تجربه شو نداشتی مجبور نبودی جواب بدی خب!!

در آغاز فعالیت ali_asd_1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من میخوام لب تاپمو بفروشم و مدل بالاتر همینو بخرم
    دل dell inspirion n5010 i3
    حدود 2 هفته س که خریدم
    30زیر قیمتش اکش میدم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی من بعضی وقت ها
    موقع تایپ کردن ساعد دستم که با صفحه لپ تاپ کنار تاچ پد برخورد می کنه احساس می کنم خیلی خفیف حالت برق گرفتگی داره.
    بقیه چنین تجربه ای داشتند تاحالا؟

!!!!
    اگه تجربه شو نداشتی مجبور نبودی جواب بدی خب!!
    اخه اتفاقا ساعد دستم خورده بود ولی اصلا این برق گرفتگی خفیف و نداشتم!! لذا فکر کردم همه مثل خود منن و شما فقط اینطوری هستی به هر حال دوستمون جواب واضح تر و علمی شو گفتن که منم متوجه شدم!!

8. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

با سلام دوباره خدمت دوستان

دیروز هم 3 بازی دیگه رو روی سیستمم تست کردم و بدون هیچ مشکلی با بالاترین تنظیمات نصب شد و دارم حالشو می برم.

F1 2010
    MEDAL OF HONOR Tier 1 Edition
    WRC FIA World Rally Championship

10. این کاربر از rickykaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب این 5010 بنده که دیروز خریدمش و توی تاپیک هم گفتم الان متوجه شدم سه تا چراغ کوچیک که گوشه پایین سمت راسته و مربوط به روش بودن و باطری می شه اصلن کار نمی کنه. تاحالا اصلن روشن نشده. اگه دوستان تجربه مشابه دارند ممنون می شم منو راهنمایی کنند.
    خب خودم لپ تاپ رو باز کردم درست کردم. کابلشون درست توی اسلتش جا نیفتاده بود.

12. 2 کاربر از majidbbc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم
    یه dell 5010 گرفتم و ویندوز 7 - 64 بیت نصب کردم
    آفیس 2007 توش ریختم
    هنگام فارسی نوشتن بجای اینکه متن رو از سمت راست اضافه کنه از سمت چپ اضافه میکنه
    یعنی لغت اول متن آخر جمله قرار میگیره
    تو پاور پوینت و اکسل هم عدد فارسی نمی نویسه
    چرا؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم
    یه dell 5010 گرفتم و ویندوز 7 - 64 بیت نصب کردم
    آفیس 2007 توش ریختم
    هنگام فارسی نوشتن بجای اینکه متن رو از سمت راست اضافه کنه از سمت چپ اضافه میکنه
    یعنی لغت اول متن آخر جمله قرار میگیره
    تو پاور پوینت و اکسل هم عدد فارسی نمی نویسه
    چرا؟
    درود مبارکتون باشه

به کنترل پنل برید و سپس به Clock , Language And Region برید. حالا روی گزینه ی Region and Language کلیک کنید تا پنجره تنظیمات مطابق شکل زیر باز بشه

دقت کنید مثل شکل زیر در قسمت Format گزینه ی persian انتخاب شده باشه
    همینطور اون پایین روی دکمه ی Additional Setting کلیک کنید

حالا در قسمت Standard Digits عددهای فارسی شکل رو انتخاب کنید و اوکی کنید!! مثل عکس زیر :

مرحله بعد اینه به تب Administrative برید و روی دکمه ی Change system local کلیک کنید! پنجره تنظیماتش باز میشه که باید مطابق شکل زیر عبارت Persian و انتخاب کنید

همه این کارارو انجام بدید اوکی کنید و سیستم و ریست کنید!! ( طبیعتا فراموش نشه از طریق تنظیمات کیبورد هم باید زبان فارسی و انتخاب کنید. چون امر بدیهیه تو مراحل متذکر نشدم )

و اما اینکه از چپ شروع میکنه به نوشتن و این مسائل . برنامه ی ورد رو باز کنید و از قسمت ابزارهاتون مطابق عکس که علامت زدم دکمه ی Right-to-Left Text Direction رو کلیک کنید تا متن شما و نحوه ی تایپ و قرار گیری حروف و عبارت ها از راست به چپ بشه! فرق این گزینه با ابزار چپ چین و راست چین اینه که کلهم متن شمارو و نحوه ی نوشتن شمارو از راست به چپ و برعکس تنظیم میکنه و اگر مثلا شما بخواید بعد از عبارت فارسی تون یک عبارت انگلیسی بنویسید و سپس بعدش یه عبارت فارسی بزنید با این تنظیم خیلی راحت و پشت سر هم کار انجام میشه!!

موفق و سربلند باشید

15. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •