دوست عزیز شما کافیه همین دکمه ی چپ موس رو به مدت 2،3 ثانیه نگه دارین.به همین راحتی!
----------------
دوستان میشه بگید 10% که مونده تا 100% بشه واسه چیه؟؟؟
همه ی dna هارو 100 رفتم نمی دونم دیگه چیش مونده؟؟؟؟
دوست عزیز شما کافیه همین دکمه ی چپ موس رو به مدت 2،3 ثانیه نگه دارین.به همین راحتی!
----------------
دوستان میشه بگید 10% که مونده تا 100% بشه واسه چیه؟؟؟
همه ی dna هارو 100 رفتم نمی دونم دیگه چیش مونده؟؟؟؟
شما دنبال اون چک پوینت ها برید
تلفظ صحیح اسمشم "اتزیو آئودیتوره دا فرینزه" هست
زن چزاره نیست ، خواهرشه اما خب برادرشو دوست دارهاونجایی که فکر کنم زن شاهه که اسماشون یادم نیست میاد توی سلول با میله میزنه به پای دختره اگر از پشت پنجره دیده باشید باید برید به سمت راست یک در وجود داره باید از پایین پله های برید به طرف در و برید داخل....
100% کردنش از تموم کردن بازی بیشتر طول میکشه (منظورم مراحل داستانی) خیلی کارا باید بکنید . مراحل war machine و غیره . حتی فکر کنم باید همه مراحل 100% synch بشه که بعضیاش واقعا مشکله
سلام من یه مشکل دارم .چون دیگه از اون دکترا پیدا نمیکتم و نمیتونم خونم رو کامل کنم هر عملیاتی که میرم زود کشته میشم.
این دکترا که medicine میفروشن علامتی چیزی ندارن رو نقشه؟
خب شما وقتی افراد رو میکشید کلید shift رو بگیرید یدونه بسته ی پزشکی برمیداره ازشون البته اگر داشته باشن....بعد میتونید ازش استفاده کنید
البته سعی کنید تا وسایل دفاعیتون آسیب دیدن repair کنید
چیزی که بقیه دوستان گفتن درسته ولی حتما لازم نیست اون بناها رو تعمیر کنید.
بدون تعمیر کردن هم میشه.(من خودم همینجوری رفتم!!)
از همین محلی که تو عکسه،رو اون چوبا جلوتر میری و از اون لبه آویزون میشی،بعد میای سمت چپ و شیفت رو میزنی و بعد میگیری تا پایینتر دوباره از یه لبه بگیره.بعد از اونجا میتونی بپری تو.
به همین سادگی!!!
شما چرا میمیری ؟سلام من یه مشکل دارم .چون دیگه از اون دکترا پیدا نمیکتم و نمیتونم خونم رو کامل کنم هر عملیاتی که میرم زود کشته میشم.
این دکترا که medicine میفروشن علامتی چیزی ندارن رو نقشه؟
فقط کلیک رایت رو نگه دار . دشمن حمله کرد سریع کلیک چپ رو بزن و گاهی اوقات دو نفرو با هم میزنه و اون گاردای papal (زره پوشای خفن) حمله کردن dodge کن . موقع حمله به اونا kick کنشون و مردن .
حتی خود چزاره هوش مصنوعیش ضعیفه . رودریگو چطوری میجنگید این چطوری .... به راحتی میشد زدش
من اون مختصاتو زدم تو گوگل ارت ، مثل اینکه یه سوراخ بزرگ وسط جنگ چیه این ؟ نکنه غار poe بعدیه ؟
ممنون ولی مرحله گرگ هارو تموم کردم لباسشم گرفتم.
--------------------------------
این acb codex چجوری استفاده کنم؟ چیزه جدیدی رو نقشه اضافه نشده!
سلام . ایتالیایی ها هر وقت می نویسن Z تلفش می کنن "تز" . مثل اتزیو
دوستان رفتم رو اون نیمکته داوینچی ازش چیزی بگیرم بعدش لباس گرگ ها غیب شد , لباس قبلیم اومد چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)