توپ جمع کن![]()
جالبه بدونید اسپانیا و پاراگوئه هم زبان هستند ولی اسپانیا رو زمین بازی میکنه و پاراگوئه رو هوا.
چاکر داش خیابانی گل و گلاب.
سلام...
اینا تو استودیو میشینن که گزارش کنن که کسی نمیبینتشون، خب جواد جان، قربونت برم، این LCD وامونده رو بزار 20 سانتی چشمات اینقدر اشتباه نگی دیگه!
توپ زیر پای ژاویه، میگه اینیستا توپ رو میگیره! حالا اینیستا کجاست؟ 40 متر این ور تر که با اون کله ی بی موش از یک کیلومتری داد میزنه!
یا یه جا نزدیک گوشه زمین ( نزدیک کرنر ) تورس توپ رو گرفته، جواد میگه : " حالا تورس توپ رو میگیره، ببینیم پاش به گلزنی باز میشه " آخه با پلی استیشن هم نمیشه از اونجا گل زد! من نمیدونم این چه فکری پیش خودش میکنه!
و البته خدا پدر این پیکه رو بیامرزه که این سوژه رو داد دست خیابانی که هر بازی ازش استفاده کنه!
بابا جواد جان، به خدا پسر همسایه 2 ساله ما هم حفظ شد از بس تو هر بازی میگی : " بعله، پیکه تو منچستر بود، فرگوسن راضی نبود و اومد بارسا و ... "
خداوند که سرچ رو ازت نگرفته، برو یه دقیقه سرچ کن یه چیز دیگه پیدا کن! البته فکر کنم سرچ میکنه، میره تو گوگل مینویسه " درباره پیکه " گوگل هم صفحه و لینک اولش مربوط به همین قضیه منچستر و ایناس، اینم همینو دوباره میخونه!
بدبخت اینیستا پشت محوطه توپ رو نگه داشته، دنبال فرصت و موقعیته که به کی پاس بده، توپ رو ازش میگیرن ، خیابانی میگه اینقدر خودخواهی میکنه تا توپ رو میگیرن!
ینی این بشر تشخصی نمیده خودخواهی چه وقتیه؟
یه تیکه که خیلی باحال بود!
صحنه اهسته نشون داد، خیابانی کارشناسی کرد که باید والدز که تکل زده کارت بگیره، بعد تصویر اومد رو بازی، داور به morel کارت رو ( فکر کنم به خاطر اعتراض ) نشون داد، خیابانی میگه: بعله، والدز کارت رو میگیره ،که 5 ثانیه بعد اسم بازیکن کارت گرفته رو زیرنویس کرد، میگه : morel هم کارت میگیره! ( حداقل اصلاحش نمیکنه که بابا من اشتباه کردم،)
شاهکارش هم که آخرای بازی، پاراگوئه داشت حمله میکرد، میگه ببینیم پاراگوئه باز هم به گل میرسه!
یه تیکه هم جالب بود، خیابانی میگه: " ببینیم اسپانیا باز هم میتونه در جام جهانی قهرمان بشه! ( بعد درستش کرد که البته اسپانیا تو اروپا قهرمان شده بود و ...
راستی از ریاضی قوی خیابانی هم نباید غافل بشیم!
یه جا داشت محاسبه میکرد که این بازی چندمه و چند تا مونده و چند تا گذشته! واقعا خنده دار بود!
این بازی 59 هستش، و بعد از این 4 بازی بمونده، نه 60 تا بازی شده این بازی 61 میه! نه نه! این بازی 60 میشه! از الان سه تا میونده، نه ، اشتباه شد، 61 بازی انجام شده این 60 میشه! چرا از اتاق فرمان به من نمیگن، بابا من نمیدونم، خودتون یه جوری حساب کنید!
( آخرش یادم نیست چطوری جمعش کرد! )
آخر بازی هم میگه : اروگوئه همونطور از جام میره کنار که سال و ... ( البته منظورش همین پاراگوئه بود )
البته اینا مواردی بود که بنده در خواب و بیداری داشتم فوتبال رو میدیدید و زیاد حواسم جمع نبود! ( خدایا خیابانی رو از ما نگیر )
موفق باشی♥♥♥
گزارشگر راديو(آلمان_آرژانتين):
مولر به عنوان اولين گل بازي ثبت ميشه!!(جمله بنديو)
صحيحش:
حالت 1: مولر به عنوان اولين گل زننده نامش ثبت ميشه
حالت 2: نام مولر به عنوان زننده ب اولين گل ثبت ميشه.
از آرایه ادبی ادغام استفاده کردن!![]()
یه بار تو بخش گزارشات مردمی از یکی پرسیدن نظرتون در مورد برنامه چیه؟ گفت خوبه مخصوصا این که امسال از اون تصویرای ثابت کمتر وسط بازی پخش می کنن.
خیابانی:
هوا در نیمکره جنوبی چقدر سرد یا حداقل چقدر خنکه .
هیچ بازیکنی نسبت به او حرکت پاس رو نداشت .
پاس های پاراگوئه برای راه گشایی به سمت دروازه اسپانیا .
خیلی خوش بازی کرد و خیلی خوب بازی کرد .(یکی از بازیکنای اسپانیا رو می گفت )
اسپانیا به مصاف آلمان میره اگر بازی تا پایان به نفع این تیم به پایان برسه .
دیشب یکی از بازیکنای اسپانیا خیلی خوش بازی میکرد!
مزدک طرفدار ایتالیا بود که تیمش همون اول ناک اوت شد ، موقع بازیه آرژانتین آلمانم یکم رو فاز سیگاری میگاری چیزی بود قفل کرده بود رو آلمان ، همونجور که اگه جواد بازیه آرژانتین آلمانو گزارش میکرد جو گیر میشد میگفت آرژانتین دلاورانه باخت و این نشانه ی امنیتیست که شهدای 200 سال جنگ امریکای لاتین با غیور مردان سرخپوست بومی انجام دادن و ...
کودکی سِر جواد خیابانی رو هم لحاظ کنید
Last edited by huti_421; 04-07-2010 at 12:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)