بله ویروسیه.
2-3 تا پست بالاتر گفتم که چی کار کنی عزیزم .
![]()
بله ویروسیه.
2-3 تا پست بالاتر گفتم که چی کار کنی عزیزم .
![]()
اقا من نميتونم فايل هاي مخفي رو به غيره مخفي تبديل كنم
( یعنی گزینه مربوطه در Property هر فایل غیر فعال است ).![]()
ولي اين فايل وجود نداره و انتي ويروس هم چيزي نميگه
دو تا کار باید بکنید یکی autorun.inf و سطل زباله داخل فلشو پاک کنید.
سطل زباله
چيه ؟
سلام
دوست عزیز مشکل شما به راحتی با استفاده از دستور attrib در خط فرمان قابل حل است اگر خود شما در استفاده از
آن مشکل دارید و جواب مناسب را به دست نمی آورید لطفا آدرس پوشه ها یا فایلهایی را که می خواهید از حالت مخفی
در بیاورید ولی نمی توانید برایم بنویسید تا من فرمان مربوطه را برایتان بنویسم مثلا اگر پوشه ویندوز شما روی درایو C
هست آدرس آن را به این صورت برایم بنویسید :
C:\Windows
در ضمن قید کنید که آیا تنها خود پوشه مربوطه پنهان است یا تمامی فایلها و پوشه های داخل آن هم مخفی هستند .
من فکر میکردم تنها هستم
حالا اینجاشو حال کنین
من ویندوزمو عوض کردم یعنی این ویروس هیچ جایه دیگه خودشو کپی نمیکنه مثلا درایو d یاe چون چند روزه که با ویندوز جدید کار میکنم هیچ اثری ازش نیست هیچ انتی ویروسم هم نداشتم و ندارم که بشناسدش در ضمن یکی از دوستان راست گفتن تو حالاتsafemode هم میاد و من هم رفتم تو حالت safe mode کلا این ویروسو حبس کردم و اجازه ندادم هیچ کاری کنه(روش راست کلییک کردم و در قسمتpropertise در تبsecurity هرچی دیدم تیک زدم ) جالب اینجاست دیگه هیچ فایل اجراییم اجرا نشد چون بلاخره soundmix وجود نداشت در ضمن به من هم از گوشیم افتاد یا نمیدون از کجا خلاصه فایل اصلیش این مسیر و من از اینجا حبسش کردم c:\windows\system32\soundmix.exe
و خودشو از این مسیر منتشر میکنه ار رو ی remoable disk
m:\recycler\aoutorun.exe
و به صورت فایل سیستمی مخفی هستش فقط با زدن دکمه نشان دادن فایلهای مخفی نشون داده نمیشه
و به قول دوستمون خط میخی میشد open وقتی روش راست کلیک میکردی
اینو هم بگم کل فامیل دوست اشنا موبایل فروش که کامپیوترشونو دیدم همین ویروس داشت
ببينيد من فايلهاي هيدن رو فعال كردم
ولي باز هم وقتي به روش بالا وارد فلش مموري ميشم چيزي نشون نميده
ديگه نميدونم چه كار كنم كه ويروس رو توي فلشم پيدا كنم
حتما سيستمتون ويروسيه . شما فايلهاي مخفي رو روشن كرديد؟
من اینا رو ندارم:
d:\windows
d:\Documents and Settings
d:\program file
D:\Documents and Settings\b\My Documents\My Music
D:\Documents and Settings\b\My Documents\My Pictures
و............
بازم هست ولی اگه بخوام بنویسم باید کل فولدرهای کامپیوترو اینجا ردیف کنم
راستی داخله این فولدر ها فولدر های دیگه هم هست که مخفی شده
سلام
لطفا فرمانهای زیر را به ترتیب در خط فرمان تایپ کنید ( برای باز کردن پنجره Command Prompt در Start Menu گزینه Run
را انتخاب کنید و داخل آن کلمه CMD را تایپ کنید و OK را بزنید ) لطفا به فاصله بین حروف دقت کنید بهتر است هر فرمان را
به طور کامل کپی کرده و بعد آن را در خط فرمان Paste کنید تا اشتباهی پیش نیاید برای این کار روی نوار فوقانی ( نوار عنوان )
پنجره خط فرمان کلیک راست کرده و گزینه Edite/Paste را انتخاب کنید ( حتما می دانید که پس از وارد کردن هر فرمان باید Enter
را بزنید ) :
attrib -s -h "d:\windows"
attrib -s -h "d:\windows\*.*" /s
attrib -s -h "d:\Program Files"
attrib -s -h "d:\Program Files\*.*" /s
attrib -s -h "d:\Documents and Settings"
attrib -s -h "d:\Documents and Settings\*.*" /s
یکی منبع نیمه معتبر گفت این دکمه خاموش شدن ویروسه که ویروس ساز خودش طراحی کرده
لزوما خیر
یعنی ممکنه ویروس کش شما ویروس رو حذف کرده باشه ولی خرابکاری هاشو درست نکرده باشه مثل ویروس کش NOD32 اگه میخواهی مطمئن شی که ویروس نداره بورو فایل aoutorun و پوشه recycler درون فلش مموریتون رو حذف کنید یه چند لحظه صبر کنی اگه دوباره جایگزین نشد بدون که ویروس رفته و فلش مموریتون به حالت استاندارد برگشته ولی اگه دوباره جایگزین شد ...![]()
فکر کنم منظور پوشه recycler باشه نه Recycle
اصل پیدایش این ویروس از همین Removable Disk ها بودهنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین باری که این بلا سر من اومد ماله یه ام پی فور پلیر بود که از اونور آب هم اومده بود![]()
Last edited by chevalier; 14-10-2007 at 08:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)