تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 127 از 224 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعد قرعه کشی یکی از مسولای (سرمربی یا رئیس فدراسیون)فوتبال امارت گفته بود که ما ایران رو رقیب خودمون نمیدونیم!عراق تیم اصلیه!از همین جا درود و سلام خالصانه من تقدیم به اون پیش گو!واقعا هم حریفمون نبودن
    بسی کیفور شدیم!خوشحالی دوستان مستدام

پس بگو به دربازبان چرا انقدر فشار اومد (تسلیت میگم بهش) کلا قبلشم هیچ کس توجهی به امارات نداشت حسابی رو عصابشون رفته بود یک بازی فوق اماتور بود

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونستم نشون دادن شخصیت واقعی یه نفر یعنی جنجال سازی.

اگه پست من جنجال سازی بود پستای قبل من که طرف با اطمینان درباره یه شخص ثالث حرف میزد و به همه چی متهمش میکرد چی بود؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام
    بازی خوبی بود مخصوصا واسه من که فقط نیمه دوم رو دیدم
    بعد قرعه کشی یکی از مسولای (سرمربی یا رئیس فدراسیون)فوتبال امارت گفته بود که ما ایران رو رقیب خودمون نمیدونیم!عراق تیم اصلیه!از همین جا درود و سلام خالصانه من تقدیم به اون پیش گو!واقعا هم حریفمون نبودن
    بسی کیفور شدیم!خوشحالی دوستان مستدام
    سرپرست تیم امارات اینو گفته بود
    ما با عراق و کره برای صعود از گروه میجنگیم

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دست ایران درد نکنه 3بر صفر برد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه.
    شجاعي: با شكست امارات ثابت كرديم خليج فارس هميشه فارس است.
    خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت:‌ با شكست امارات ثابت كرديم خليج فارس هميشه فارس است.

مسعود شجاعي پس از برتري 3 بر صفر برابر امارات در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به دوحه، عنوان كرد: بازي خيلي خوبي بود و اين پيروزي را به همه ايراني‌ها تبريك مي‌گويم. با اين برد نشان داديم كه خليج فارس هميشه فارس است. وي ادامه داد:‌ اميدوارم روز شنبه بتوانيم كره جنوبي را شكست بدهيم و با قدرت به جمع 4 تيم برتر مسابقات راه پيدا كنيم. كره جنوبي از بازي با ايران هراس دارد. آنها در ديدار با هند تلاش مي‌كردند گل‌هاي بيشتري بزنند براي آنكه مجبور نشوند در مرحله يك چهارم نهايي با ايران روبرو شوند.
    Last edited by ALI-17; 20-01-2011 at 00:26.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خوشحالی حیدری پس از پاس گل

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

جالبه کارشناسای ایران از ترس بازی با کره نفسشون در نمیومد.
    کاش با استرالیا بازی میکرد حال میداد.

به یاد جواد 98 با غزال تیز پاش..........

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این جواتی چه حرفای خنده داری میزد تو بازی. بچه های ما تو محوطه جریمه امارات بودن جواد می گفت یه موقعیت برای امارات
    به تقلید از عادل هم که گفته بود جنس لباس بارسایی ها خوب نیست گفت جنس کفش ایران مثل اینکه خوب نیست بچه ها سر میخورن

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ما مخالفان تیم ملی، هرگز توبه نمی‌کنیم!

.در این چند روز گفته شده که رسانه‌های عربی به دنبال حاشیه‌سازی برای تیم‌ملی کشورمان هستند. اما واقعا ما در مقابل و برای تیم‌ملی‌ کشورمان چه کرده‌ایم؟ به جز تحقیر و نکوهش و نفی چه چیزی به این تیم داده‌ایم؟ به جز چسباندن انگ شانس و بی‌تاکتیکی بر پیراهن تیمی که صد در صد امتیازها را گرفته و در سه بازی 6 گل زده و یک گل خورده، چه کرده‌ایم؟

..چند دقیقه قبل از شروع بازی با امارات، پیمان یوسفی به عنوان یکی از مخالفان افشین قطبی و تیم‌ملی، ساده‌دلانه خط‌مشی و تاکتیک جدید به اصطلاح کارشناسان و اهالی فوتبال ایران را لو داد؛ او گفت ما فعلا به صورت ظاهری از تیم‌ملی حمایت می‌کنیم و نتایج خوب باعث شده که هم‌راهی کنیم. خیلی راحت می‌شود مطمئن بود آن‌هایی که پیش‌بینی حذف در مرحله‌ی گروهی را می‌کردند یا آن پیردیر روشن‌فکر که در ِ خروجی را به سرمربی تیم‌ملی نشان داد، فعلا به ظاهر سکوت کرده‌اند اما خب، کیست که نداند در باطن‌شان غوغایی‌ست که با اولین شکست تیم‌ملی به هیاهو و فریادکشی می‌رسد.

2.برد بازی اول گذاشته شده به پای تاکتیک سانتر. بازی بعدی را گفتند با استفاده از اوت دستی بردیم. حتما ایراد می‌گیرند امارات را هم با حربه‌ی حرکات ترکیبی و ضدحمله شکست دادیم. راه دیگری برای گل زدن در فوتبال می‌شناسید؟ گروهی که به گفته‌ی رسانه‌های بین‌المللی و نه روزنامه‌نگاران دلال هوادار قطبی، گروه مرگ معرفی شده را کارشناسان وطنی به عنوان ضعیف‌ترین گروه معرفی کردند و شکست دادن عراق، کره‌شمالی و امارات را عادت دم‌دستی فوتبال ایران دانستند. نتیجه‌ی بازی ایران- امارات که دو سال پیش برگزار شد را به خاطر دارید؟ بازی‌ را با گل بازیکن 36 ساله‌مان و درخشش دروازه‌بان یک‌یک مساوی کردیم.

3. حالا آن بازیکن 36 ساله به عنوان همراه و مشاور تیم‌ملی از روی سکوها بازی‌ها را دنبال می‌کند و مهدی رحمتی روی نیمکت ذخیره‌ها می‌نشیند و ما همان امارات را با گل‌زنی بازی‌کنان جوان‌مان سه بر صفر شکست می‌دهیم. خوی ایرادگیر و بدخواه کارشناسان ایرانی اما متوقف نمی‌شود. برای بی‌ارزش کردن این برد هم دلیل و استدلالی جور می‌کنند.

4.جو دور و بر فوتبال ما بعد از سه برد پیاپی به شکل عجیبی منفی است. هنوز کارشناسان و پیش‌کسوتان بر طبل ناامیدی و تیره‌نگری می‌کوبند. جو چنان است که سایت گل بعد از قطعی شدن صعودمان به دور بعد، ترسوترین تیتر ممکن را می‌زند و می‌نویسد "صعود با چاشنی شانس"؛ و این در حالی‌ست که خبرگزاری‌ها و روزنامه‌های غیرایرانی، تیم‌ملی‌مان را آماده‌ترین و خطرناک‌ترین تیم جام معرفی می‌کنند. مخالفان و بدخواهان قطبی و تیم‌ملی هم‌چنان بر مواضع خود پای می‌فشارند و رسانه‌های اندک موافق قطبی و طرفدار تیم‌ملی را به چنان محافظه‌کاری می‌کشانند که هم‌صدا با آن‌ها واقعیت را جور دیگری منعکس می‌کنند.

5.در این چند روز گفته شده که رسانه‌های عربی به دنبال حاشیه‌سازی برای تیم‌ملی کشورمان هستند. اما واقعا ما در مقابل و برای تیم‌ملی‌ کشورمان چه کرده‌ایم؟ به جز تحقیر و نکوهش و نفی چه چیزی به این تیم داده‌ایم؟ به جز چسباندن انگ شانس و بی‌تاکتیکی بر پیراهن تیمی که صد در صد امتیازها را گرفته و در سه بازی 6 گل زده و یک گل خورده، چه کرده‌ایم؟ رسانه‌های عربی کاری را که باید می‌کنند اما داستان هم‌دستی ما با رسانه‌های عربی برای چیست؟

6.کارشناسان محترم! پیش‌کسوتان گرامی! صاحبان تام و تمام فوتبال ایران! این تیم ملی با این سه برد کار خیلی کوچکی انجام داده است. اما با همین کار کوچک توانسته میلیون‌ها ایرانی را شاد بکند. شما با کارهای بزرگ و سترگ‌تان برای این مردم چه کرده‌اید؟ ارمغان و تحفه‌ی شما برای این مردم چه چیزی بوده جز منفی‌بافی، نق زدن و سیاه‌نمایی؟آن‌قدر ادامه دادید و بر طبل ایراد کوبیدید که یکی از لیدرها- یا به قول علی دایی جیره‌خواران- به خودش اجازه داده قبل از بازی با امارات در وب‌لاگ شخصی‌اش تیم‌ملی و مربی‌اش را به زد و بند تبانی با تیم‌ملی امارات متهم می‌کند. این اتفاق در هر کشور دیگری افتاده بود، فرد مدعی باید به دادگاه می‌رفت و ادعای خودش را اثبات می‌کرد؛ ادعایی که البته الان با پیروزی سه بر صفر مقابل امارات با همان بازی‌کنان ذخیره، پوچ و واهی و بیمار بودن‌ش اثبات شده است.

7. در زمان جنگ ایران و عراق کسانی دل‌بسته به منافع شخصی‌شان لباس منافقانه‌ی عشق به میهن را پوشیدند و دست در دست حزب بعث روبه‌روی وطن‌شان ایستادند. حالا هم عده‌ای پشت نقاب دل‌سوزی برای فوتبال کشور، اما در حقیقت دربه‌در منافع شخصی، از هیچ دشمنی با تیم‌ملی فوتبال‌مان کوتاهی نمی‌کنند. وقتی کسی مصاحبه می‌کند و می‌گوید تیمی که من سرپرست‌ش بوده‌ام، از این تیم بهتر بود؛ دیگر قضیه‌ی دل‌سوزی برای فوتبال و عشق به ایران را باور می‌کنید؟ یا به گزینه‌ی منفعت شخصی و من‌من‌م زدن‌های بیهوده هم می‌شود فکر کرد؟

8. تیم‌ملی تا این‌جای کار برده و جلو رفته. برای لحظه‌ای به خودتان نگاه کنید و ببینید ذره‌ای از مواضع قبلی‌تان تکان خورده‌اید و یک قدم مثبت برداشته‌اید یا نه؟ شاید هم انتظار ما گزاف است. شاید باید جمله‌ی درخشان آن روزنامه‌نگار پاکیزه‌سرشت را جدی گرفت که گفت "ما مخالفان قطبی، هرگز توبه نمی‌کنیم"!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قطبی دایی من تو همه فدای یک متر خاک این سرزمین!
    دوست من این پستت یادم میمونه
    یادآوری خوب و به موقعی بود برای اینکه بفهمیم هوای کجارو تنفس میکنیم
    دستت درد نکنه

سلام
    منم به نوبه خودم این برد شیرین رو تبریک میگیم.
    این برد برای من بسیار شیرین حتی شیرین تر از دو بازی قبلی بود.
    چند نکته از بازی امشب به ذهنم رسید که اونو می نویسم:
    1.حضور بسیار زیاد تماشاگران ایرانی نسبت به اماراتی ها.دوستان بسیاری از اقوام نزدیکمان انجا زندگی می کنن.اونجا کشوری هست که برخلاف ایرانی های امارات جمعیت ایرانی مسن تری حضور دارند واکثرا هم برای کار اونجا هستن.معمولا جمعیت مسن وقت کمتری رو برای این کارها می ذارن ولی باز میبینید که حضور بسیار خوبی دارند

2.اولا ترکیب کاملا تغییر کرده بود که ابتدا من بازیکنان رو تحلیل میکنم
    2.1:گردان: امروز مث دیگر بازیکنان عالی نبود اما جاهایی که لازم بود حضور داشته باشه حضور داشت.اون چالاکی رو نداشت.
    2.2:حدادی فر : یکی از بهترین بازیکنان امروز ما .واقعا خوب بازی کرد مخصوصا پاس های کوتاه که در دفاع می داد و کمتر شاهد
    زیر توپ زدن این بازی بودیم
    2.3:ارش افشین:یکی از بهترین بازیکنانی که امروز نوید یه مهاجم شش دانگ رو به تیم ملی داد.واقعا عالی دریبل میداد اما عاملی که باعث شد کمتر موفق باشه کمبود تجربه بود طوری که سر کارت زرد اول کفر منو در اورد.جام جهانی اینده از او بیشتر خواهیم شنید
    اما اندرانیک:اما گل سرسبد امروز از لحظه ای که وارد بازی شد من یه کلاس بازی اروپایی ازش دیدم . اون وسط زمین با پاس های کوتاش و پاس های کوتاه ترکیبی به ادم لذت خاصی رو میداد .خیلی وقت بود از یه بازیکن ایرانی همچین بازی رو ندیده بودم..اگه دقت کرده بودیم نیمه دوم وسط زمین بطور کامل دست ایران بود.

3.اما گلها :من بیشتر از اینکه از گلها لذت ببرم از پاس های گل لذت بردم .سه پاس گل با کلاس اروپایی .پاس هایی که اکثرا با فواصل زیاد و البته زمینی بود.روی زمینی تاکید دارم.فوتبال ما تکنیکی هست پس روی زمین بیشتر موفق خواهیم بود.

4.برد امروز به این دلیل برای من شیرینتر بودکه ترکیب کاملا عوض شده بود.من شخصا فک میکردم بازی بسیار سختی با امارات خواهیم داشت اما این بازیکنان چیزی کم از بازیکنان اصلی نداشتند مگر تجربه.شما دیدین در نیمه دوم تیم حتی از نیمه دوم های بازی های قبلی بهتر بود.چیزی که نیمه اول باعث شد بازی پایاپای باشد تجربه بازیکنان امارات بود.

5.من قبل از جام خیلی به تیم و افشین قطبی اعتقاد نداشتم البته به نوع مربی گری ایشان و نوع بازی بازیکنان.اشتباه نشود من
    شخصیت ایشان را همیشه می ستودم و یکی از با شخصیت ترین مربی های ایرانی بوده از روز اول ورود به ایران تا الان.اما الان یه کم دیدم نسبت به افشین از لحاظ فنی بیشتر شده

6.اما برسیم به جواد خان
    1.گزارش خوبی داد .امروز نکاتی را که ذکر می کرد خیلی پخته تر بود و کارشناسی بهتری نسبت به گزارش های قبلی ارائه داد.
    2."تعداد تماشاگران حدود 5هزار و 12 نفر هست."
    3.نمیدونم من بد شنیدم یا :"بازی بعدی 10 دقیقه دیرتر برگزار میشه یعنی االان که یه ربع به 8 هست بازی بعدی میشه 10 دقیقه به 8".
    4."اگه ما توی این بازی هم گل نخوریم توی این سه مسابقه هیچ گلی رو دریافت نکرده ایم" .ایران2-عراق 1
    5.اما بزرگترین و بامعنا ترین گنده حرفی که جواد زد"به قول عادل چه میکنه این غلامرضا رضایی" که در دقیقه اخر بازی گفت.این نوع عادل گفتن بسیار با صمیمیت و دوستی بیان شد اون هم در زمانی که که شما از مصاحبه ها و اخبار و حواشی این روز های گزارشگران اگاه هستید.

7.امروز روز بسیار خوبی برای من بودش اول که از صبح بارون زد همون صبح یه امتحان خوب دادم و همشو نوشتم .دو تا از نمره هامو دیدم یکی 20 یکی 19(_دم استاد ها گرم) امشب هم برد پر گل .

8.امروز جناح راستمون خیلی خوب کار کرد و تقریبا تمام حرکات من جمله سه گل رو از جناح راست زدیم که به خاطر بازیکنان اماده تر و ایذا ضعف دفاع های چپ امارات بود

9.یکی از نکات بارز امروز عوض کردن عالی و چند ده متری و دقیق جناح های بازی بود که فضا های زیادی رو به بازیکنان ما میداد

10.مربی کره که بازی رو میدید من مطمئنم از این بازیکنان به اصطلاح ذخیره بیشتر ترسید

11.افشین قبل از بازی حرف قشنگی رو زد اون هم اینکه "از عبارت ذخیره استفاده نکنیم"

12.وحشی گری دروازه بان امارات که به نظر من بازیکن خودشون افشین رو کمی شارژ کرد و همین باعث اون برخورد شد

13.نکته سیزدهم ونحس رو از یکی از بزرگترین عیب های بازیکنانی ایرانی و اون هم کارت های زردی که بیمورد هست.امروز کارتهای زرد ما همش از روی بی تجربگی بازیکنان داده شد ونه از روی باز فنی بازی

14.دفاع تیم باز هم منو ترساند مخصوصا نیمه اول .باز هم میگم این دفاع در مقابل بزرگان بیشتر نمود خواهد داشت

شرمنده.
    به امید قهرمانی
    به دلم افتاده قهرمانی

مرسی بابت این پستت
    تقریبا با 90 درصدش موافقم به خصوص موارد بولد شده
    به همین خاطر حرف خاصی نمیمونه که بخوام بگم

فقط یه تبریک ویژه به همه دوستان

و اینکه به نظر من خط هافپک امروز ایران در نیمه دوم
    در کنار بازی با یوگوسلاوی در سال 98 و بازی 6 بر 2 معروف در مقابل کره البته اونهم در نیمه دوم
    بهترین و باشخصیت ترین خط هافپک بعد از انقلاب بود

نوری ، آندو و حدادی فر خیلی خوب همدیگرو کامل میکردن
    به خصوص تعویض جای آندو و حدادی فر که به صورت کاملا حرفه ای و به روزی به نوبت وظیفه رسوندن توپ به نوری و حمایت از اون برای حمله کردن و همینطور تعین نوع حمله رو انجام میدادن که برای من پیامهای زیادی داشت و بسیار لذت بخش بود و نشوندهنده این بود که آندو چیزهای زیادی رو در انگلیس یاد گرفته و حدادی فر هم در ذوب آهن و زیر نظر ابراهیم زاده فوتبال مدرن رو تا حدودی یاد گرفته
    من به شخصه به دور از هر گونه احساساتی
    این ترکیب رو به ترکیب
    نکونام ، پژمان نوری و مبعلی ترجیح میدم
    به دلیل اینکه مبعلی رو چندان آماده ندیدم
    نکونام هم همینطور
    و از همه مهمتر اینکه این دوتا هنوز به روشی کاملا کلاسیک و کلیشه ای بازی میکنن
    نکونام با تمام خوبیهاش در جا بازی میکنه
    و به هافپک کناری زیاد اعتماد نمیکنه تعویض جا رو انجام نمیده توی یه خط طولی ثابت حرکت میکنه (که این باعث میشه فوتبال ایران به شدت قابل پیشبینی بشه)
    و مبعلی هم با توجه به بازی درجای نکونام قدرت انتخاب زیادی براش نمیمونه ضمن اینکه آماده هم نیست
    میمونه پژمان که هر چند آماده و خوبه اما به نظر من نمیتونه مثل حدادی فر و آندو که درک بهتری از فوتبال مدرن دارن بازی کنه
    فکر میکنم بازی این سه نفر در نیمه دوم کادر فنی ما رو به شدت به فکر فرو ببره
    واقعا این سه نفر در مقابل کره باید بشینن روی نیمکت؟
    به نظر من با این بازی مرزهای از پیش تعیین شده تیم اول و تیم دوم در ذهن کادر فنی فرو ریخته
    که این هم از عواقب نداشتن بازی تدارکاتی مناسبه که این موقع از جام تازه لایه های پنهان تیم ایران شناسایی میشه
    کی فکرش رو میکرد میشه در تیم ایران ترکیب میانیه آندو ، حدادی فر و نوری اینقدر با هم جفت و جور بشه و همخوانی تاکتیکی داشته باشه
    چیزی که سالهاست گمشده میانه زمین ایرانه

من به شخصه فکر میکنم
    حداقل قطبی باید با شجاعت نکونام و شجاعی رو در مقابل کره بازی نده
    امیدوارم کادر فنی به خصوص بیوتر و قطبی پیامهای صریح این بازی رو دریافت کرده باشن

یه دست مریزاد هم به دوتا از دوستان پیشکسوت این انجمن
    حسین و سروش عزیز بدهکارم برای جواب دادن خیلی زود و صریح به کاربری که سلیقه های شخصیش مدتی هست که فضای انجمن رو رنج میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •