تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 598 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شرکت سونی اریکسون همون اول که این گوشی رو وارد بازار کرد دوتا قول داد: یکی مولتی تاچ کردن این گوشی و دوم آپدیت سیستم عامل اندروید. قول اولی که شرکت سونی اریکسون داد بر این مبنا بود که اگر این گوشی به نسخه 2‎.1‎ اندروید آپدیت بشه مشکل مولتی تاچ بودن این گوشی هم برطرف میشه ولی چند هفته بعد شرکت سونی اریکسون اعلام کرد که این گوشی با آپدیت نسخه اندروید هم دارای مولتی تاچ نخواهد شد. این کار سونی اریکسون باعث نارضایتی تعدادی از دارندگان این گوشی شد و بعضی ها هم این گوشی رو فروختند و Nexus One خریدند. اگر شرکت سونی اریکسون می خواست که اندروید 2‎.1‎ رو در این گوشی بذاره همون اول می گذاشت و نمی رفت نسخه ی 1‎.6‎ رو در این گوشی بذاره به احتمال زیاد این گوشی مشکل سخت افزاری داره و نمی تونه اندروید 2‎.1‎ خوب پشتیبانی کنه و فکر کنم با مشکلاتی که این گوشی داره هیچ وقت آپدیت سیستم عامل اندروید این گوشی مثل قول اولی که این شرکت داد عملی نشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شرکت سونی اریکسون همون اول که این گوشی رو وارد بازار کرد دوتا قول داد: یکی مولتی تاچ کردن این گوشی و دوم آپدیت سیستم عامل اندروید. قول اولی که شرکت سونی اریکسون داد بر این مبنا بود که اگر این گوشی به نسخه 2‎.1‎ اندروید آپدیت بشه مشکل مولتی تاچ بودن این گوشی هم برطرف میشه ولی چند هفته بعد شرکت سونی اریکسون اعلام کرد که این گوشی با آپدیت نسخه اندروید هم دارای مولتی تاچ نخواهد شد. این کار سونی اریکسون باعث نارضایتی تعدادی از دارندگان این گوشی شد و بعضی ها هم این گوشی رو فروختند و Nexus One خریدند. اگر شرکت سونی اریکسون می خواست که اندروید 2‎.1‎ رو در این گوشی بذاره همون اول می گذاشت و نمی رفت نسخه ی 1‎.6‎ رو در این گوشی بذاره به احتمال زیاد این گوشی مشکل سخت افزاری داره و نمی تونه اندروید 2‎.1‎ خوب پشتیبانی کنه و فکر کنم با مشکلاتی که این گوشی داره هیچ وقت آپدیت سیستم عامل اندروید این گوشی مثل قول اولی که این شرکت داد عملی نشه.
    چرا شایعه درست می کنید!!!!
    شما اصلا دلیل اینکه این گوشی با android 1.6 عرضه شد رو می دونید؟؟!!!
    جالب هست که این گوشی واسه android 3 هم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره!!حتی اگه می گشتید حافظه ROM این گوشی در حال جاضز بهترین هست!!

اما چرا با 1.6 عرضه شد!!دلیلش این هست که در اون زمان android 1.6 موجود بوده و قرار بود 2.1 عرضه شه!!
    سونی که نیومده از nov 2009 این گوشی رو یهو بساره!!مسلما حداقل 1 سال وقت گذاشته!!
    خوب تو اون زمان Timescape و mediascape بر پایه android 1.6 نوشته شدند!!و با توجه به هزینه هایی که شده بود نمیصرفه که همه این کارها رو ندید بگیره و بیاد 2.1 بده!!
    الانم مشکل با تطابق دادن timescape , mediascape هست ، که البته حل شده!!
    تست ورژن 2.1 هم اومده ولی واسه عموم نه!!

3. 5 کاربر از dave3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا شایعه درست می کنید!!!!
    شما اصلا دلیل اینکه این گوشی با android 1.6 عرضه شد رو می دونید؟؟!!!
    جالب هست که این گوشی واسه android 3 هم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره!!حتی اگه می گشتید حافظه ROM این گوشی در حال جاضز بهترین هست!!

اما چرا با 1.6 عرضه شد!!دلیلش این هست که در اون زمان android 1.6 موجود بوده و قرار بود 2.1 عرضه شه!!
    سونی که نیومده از nov 2009 این گوشی رو یهو بساره!!مسلما حداقل 1 سال وقت گذاشته!!
    خوب تو اون زمان Timescape و mediascape بر پایه android 1.6 نوشته شدند!!و با توجه به هزینه هایی که شده بود نمیصرفه که همه این کارها رو ندید بگیره و بیاد 2.1 بده!!
    الانم مشکل با تطابق دادن timescape , mediascape هست ، که البته حل شده!!
    تست ورژن 2.1 هم اومده ولی واسه عموم نه!!
    اگه شما میگید که این گوشی از نظر سخت افزاری مشکلی نداره پس چرا سونی اریکسون اول قول مولتی تاچ شدن این گوشی رو میده و بعد از چند هفته که مردم این گوشی رو خریدند می گه مولتی تاچ نمیشه آیا این دروغ و سروکار گذاشتن مردم برای فروش بیشتر گوشی X10 نبود. می دونی چند وقت که از تولید این گوشی می گذره حتما مشکلی داره که آپدیت نمیشه. قبول کن که شرکت سونی اریکسون خوب از این گوشی پشتیبانی نمی کنه و تا حالا این گوشی رو به حال خودش ول کرده.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

آقاي مجيد سسك اين قولايي كه ميگيد شركت سوني اريكسون داده ،احتمالا شخصا به شما قول داده بوده
    همه اين هايي كه گفتيد قول داده فقط در حد شايعه بوده...هيچ جا رسما اعلام نشده بوده كه مولتي تاچ بهش اضافه ميشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقاي مجيد سسك اين قولايي كه ميگيد شركت سوني اريكسون داده ،احتمالا شخصا به شما قول داده بوده
    همه اين هايي كه گفتيد قول داده فقط در حد شايعه بوده...هيچ جا رسما اعلام نشده بوده كه مولتي تاچ بهش اضافه ميشه.
    من هم این مطالب رو در اوایل آرشیو همین تاپیک خوندم.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من هم این مطالب رو در اوایل آرشیو همین تاپیک خوندم.
    بله ...ممكنه بعضي از دوستان احساسي پست بدن و اطلاعات غلط پخش كنن
    ولي شما هروقت ديديد منبع يكي از مسئولين رسمي سوني اريكسون هست ميتونيد به صحت و سقم خبر اطمينان پيدا كنيد...
    همه خبرايي كه بچه ها گفته بودن احتمالات و شايعات بود...
    Last edited by Original Titan; 21-08-2010 at 23:14.

8. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه شما میگید که این گوشی از نظر سخت افزاری مشکلی نداره پس چرا سونی اریکسون اول قول مولتی تاچ شدن این گوشی رو میده و بعد از چند هفته که مردم این گوشی رو خریدند می گه مولتی تاچ نمیشه آیا این دروغ و سروکار گذاشتن مردم برای فروش بیشتر گوشی X10 نبود. می دونی چند وقت که از تولید این گوشی می گذره حتما مشکلی داره که آپدیت نمیشه. قبول کن که شرکت سونی اریکسون خوب از این گوشی پشتیبانی نمی کنه و تا حالا این گوشی رو به حال خودش ول کرده.
    من گفتم واسه مولتی تاچ مشکلی نداره!!
    گفتم واسه android 3 مشکلی نداره!!!
    شما یک منبع رسمی بیارید که سونی گفته مولتی تاچ میشه!!
    چه ربطی داره قزار نیست شرکت ها با android google پیش برن!!مشکل سخت افزاری نیست!!
    ول کرده!!
    الان 3 ماه هست این گوشی رو خریدم 3 بار update firmware شده و بهتر از قبل شده!!

بله الان هم میگم ، مشکل سخت افزاری نیست در مورد مولتی تاچ!!

داره خودمونی میشه Eng.Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

سلام..
    دوستان کسی راهی برای کانورت jar به apk میدونه؟ کلی کتاب روی هارد دارم اگه بخوام یکی یکی اینا رو آپ کنم و jad بسازم که پیر میشم.. یه کانورتوری چیزی که Select All کنم همه رو درست و حسابی کانورت کنه بره پی کارش
    نزدیک 500تا کتابه.. حالا برنامه های به درد بخور جاوا (مثلا بانک همراه) هم بماند...
    (بعد از 7سال دیگه میخوام دست از سر S700 بیچاره وردارم. هنوز داره سرویس میده.. دیگه وقتشه باز نشسته بشه)
    من یه سرچ زدم چیزی نیافتم دوستانی که وارد ترن یه زحمتی بکشن خبر بدن..
    ممنون از همکاریتون..

قبول کن که شرکت سونی اریکسون خوب از این گوشی پشتیبانی نمی کنه و تا حالا این گوشی رو به حال خودش ول کرده.
    دوست عزیز تا حالا دو تا آپدیت داده که در حد خودش به درد بخور بوده.. بالاخره سونی اریکسون یکی از غولهای موبایل سازی هست و همینجوری محصولی به این مهمی رو رها نمیکنه.
    Last edited by Eng.Mohammad; 21-08-2010 at 23:26.

داره خودمونی میشه pmforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با سلام به همگی...
    من اینقدر ازین گوشی خوشم اومد که تو 4 روز کل 128 صفحه این تایپیک رو خوندم !
    چند تا ؟ داشتم :
    1. در حال حاضر هیچ مرورگری نیست (حتی اپرا مینی آخرین نسخه اش) که بتونه سایتهای فارسی رو درست نشون بده؟
    2. برای خوندن pdf فارسی که مشکلی نداره؟..
    3. من روزی حداقل نیم ساعت رو با گوشی به کتاب خوندن میگذرونم... ؟ ام اینه که با این صفحه بزرگ برای خوندن یه pdf با یه فونت معمولی اگه اون قدری زوم کنیم که یه خط کاملا از این سر گوشی تا اون سرش قرار بگیره (!!!) بزرگنماییش اونقدری هست که بشه راحت خوندش؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به همگی...
    من اینقدر ازین گوشی خوشم اومد که تو 4 روز کل 128 صفحه این تایپیک رو خوندم !
    چند تا ؟ داشتم :
    1. در حال حاضر هیچ مرورگری نیست (حتی اپرا مینی آخرین نسخه اش) که بتونه سایتهای فارسی رو درست نشون بده؟
    2. برای خوندن pdf فارسی که مشکلی نداره؟..
    3. من روزی حداقل نیم ساعت رو با گوشی به کتاب خوندن میگذرونم... ؟ ام اینه که با این صفحه بزرگ برای خوندن یه pdf با یه فونت معمولی اگه اون قدری زوم کنیم که یه خط کاملا از این سر گوشی تا اون سرش قرار بگیره (!!!) بزرگنماییش اونقدری هست که بشه راحت خوندش؟
    1- یک مرورگر به اسم Arabic browser هست که سایت های فارسی و نشون میده ولی خیلی باگ داره و مرتب بسته میشه. غیر از اون هنوز مرورگری برای دیدن سایت های فارسی روی ایکس 10 نیست

2- نه PDF مشکلی نداره اگه گوشی و روت کنی و فونت فارسی روی گوشی بریزی هم میتونی اس ام اس فارسی داشته باشی

3- صفحه انقدر بزرگ هست که راحت بتونی مطالعه کنی

13. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •