من پنجشنبه 8 صبح یه امتحان مهم دارم و بعدش یه سره کلاس دارم ، کاش روز دیگه می انداختید.بدبختی این کلاسها دست و پاگیره.
من وقتی به این حجم و قیمت نگاه می کنم آتیش میگریم .![]()
من پنجشنبه 8 صبح یه امتحان مهم دارم و بعدش یه سره کلاس دارم ، کاش روز دیگه می انداختید.بدبختی این کلاسها دست و پاگیره.
من وقتی به این حجم و قیمت نگاه می کنم آتیش میگریم .![]()
سلام دوستان
من هم نمی دونستم قیمت ها را بردند بالا برای همین امروز رفتم مخابرات برای تمدید که متوجه شدم چی شده ..گفتم حتما قیمت را بالا بردند و ترافیک را کم کردند دست کم شاید سرعت را بالا بردند برای همین یک 512 یک ماه گرفتم ببینم چه جوری حالا اومدم خونه می بینم سرعت دانلود که زیاد نشده که هیج یک جور هایی کمتر هم شده!!..
ما پس پنجشنبه هستیم.
جدی دوست عزیز کم شده !! شما اشتباه کردید سرویس تمدید کردید !!!
Last edited by nini bad; 01-03-2011 at 21:41.
ماهم پنج شنبه هستیم
سرعتم خیلی نوسان داره یعنی ما بین 70 تا 190 کیلوبایت ولی قبلا 150کیلوبایت تقریبا ثابت بود بعدش هم به این خانومه که اونجا بود گفتم که واقعا سرعت ها را تغییر دادید یعنی اگر من 512 بگیریم سرعت همین حدوده یا مثل شرکت دیگه اسمیه.. و بهش هم گفتم قبلا سرعت همه روی 1mbps بود که سرعت دانلودمون تا 150 هم میرسید .. گفت سرعت ها علاوه بر این که واقعیست حتی بالاتر هم میره!!..
حالا که دیدیم این جوری ..دیگه نمودم چه باید گفت همه چیز به نفع خودشونه (سرعت ترافیک قیمت) حداقل یک مورد که به نفع مشتری باشه را تغییر ندادند..!
قبلا از این اتفاق همه دوستانم که از شرکت های دیگه adsl گرفته بودند به من می گفتند گیگی 2500 خیلی خوبه که مخابرات به شما میده.. واقعا هم بد نبود ولی حالا چی..؟!!
Last edited by uuss20ir; 01-03-2011 at 22:02.
شما امشب ببین شبانت چجوریه ؟ اگه 512 باشه باز میشه یه جوری ساخت![]()
عزیز شما اگر می تونی شبانه رو هم تست بکن ببین که سرعت چجوریه.
مثل روزانه ست یا دوباره همون 16
ممنون.
(ببخشید، وقتی فرستادم، پست بالا رو دیدم! مثل هم شد)
Last edited by Ebrahim67; 01-03-2011 at 22:17. دليل: پست قبلی
پنج شنبه
ساعت رو دوستان تعیین کنید
ساعت قطعی چهارشنبه شب تعیین میشه
سلام
اگر تعداد به بالای ۲۰ نفر رسید منم میام!
ما هم هستیم
من قبل از این کارها 3 ماهه رو شارژ کردم حالا مثل اینکه همه رو گداشتن رو 128 سرعت که افتضاح شده :(
Last edited by mkh692007; 01-03-2011 at 23:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)