پس معلومه صفحات قبلی را نگاه نکردی!
آخه بعضیا چپ و راست فحش و تهمت میزنن بما و میگن شماها جیره خور صبانت هستین که بالای 1 گیگ میتونین شبها دانلود کنین
منم ناچار شدم این افراد را بذارم در لیست سیاه تا دیگه پستاشون را نبینم![]()
پس معلومه صفحات قبلی را نگاه نکردی!
آخه بعضیا چپ و راست فحش و تهمت میزنن بما و میگن شماها جیره خور صبانت هستین که بالای 1 گیگ میتونین شبها دانلود کنین
منم ناچار شدم این افراد را بذارم در لیست سیاه تا دیگه پستاشون را نبینم![]()
عجب![]()
از نظر من داریم خودمون یه کاری میکنیم که این تاپیک رو حذف کنن !کمی رعایت کنین !یعنی چی این حرفا؟
حال همدیگر رو میگیرین؟چه سودی داره جز دشمنی؟
چقدر سرعت ها کم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرعت من از 116 شده 14؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم علتش کنکور باشه!!! من الان از چند تا سرور امتحان کردم نهایت سرعت 20 شده!!!!!!!!
Last edited by mahdi-001; 29-07-2010 at 18:51.
منم امروز سرعت دانلودم 10 تا 20 کیلو بایته .خیلی سابقه نداشته ولی بوده همچین موردی و درست شده .با دید خوشبینانه که نگاه کنیم درست میشه!!
عجب آدمی هست منظورش خودشه
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
امیدوارم اون دوست ما قبول کنه سرعتم میگم 3 هفته هست شده 5 روزانه با اعتراض باقی کاربران شاید ایشون 2 مگ اختصاصی بهش دادن فکر میکنه 128 هست یه مشکلی این وسط هست طبیعی نیست
همه ایران سرعت کم شده یکی زیاده .![]()
من نه با صبانت دشمن هستم نه با کسی فقط 3 ماه هست واسه کم شدن 2 برابر شارژم اعتراض به تهران و اهواز کردم 15 ایمیل 2 فاکس و تلفن مکرر و 3 هفته هست ایمیل دادم تهران و تماس گرفتم با تهران میگه با اهوازه حل مشکل و 10 روزه هر روز تماس میگیرم شرکت فارا نماینده صبانت و یوزر و پسورد میدم رسیدگی نمیشه مجبورم اینجا اعتراض کنم که دیگران تشتباه نکنند بیان صبانت و من 17 روز دیگه شارژم تمام میشه میرم شرکتی دیگه پارس آنلاین یا شاتل اگه مشکلم حل نشه با صبانت
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
بخدا هر 3 دقیقه سرعتم میشه 0 و باید دی سی شم باز بیام قبلآ 5 دقیقه بود .
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
باز می گم سرعت 1 ماه پیش من 280 بوده الان شده 5
امروز سرعت دانلود اومده پائین متاسفانه.
دانلود اولش با 120 شروع میشه بعد از چند ثانیه میره رئی رنج 10-20
شاید یه مشکلی پیش اومده باشه.
به نظرم درست میشه.
منم سرعتم دوباره داره میشه 20... تهران
Last edited by Cleeev; 29-07-2010 at 19:50.
بله قبلا هم اینطور بود مدتی در روزانه که بعدها به روال سابق بازگشت،هرچند یک تلقی در بین افرادی که برای مثال از لایو x360 استفاده میکردند بوجود اومده بود مبنی بر اینکه در این طور مواقع شرایط پینگ بهتر میشه و اصولا در اون دوران لایو وضعیت بهتری داشت،حالا جدیدا من تست نکردم و نمیدونم این تلقی تا چه حد صحیح هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)