منم از اصفهان هستم و از مخابرات دارم.
همیشه دمه فعالیت های سیاسی نظیر انتخابات و راهپیمایی ها روند کاهش سرعت رو داریم.![]()
منم از اصفهان هستم و از مخابرات دارم.
همیشه دمه فعالیت های سیاسی نظیر انتخابات و راهپیمایی ها روند کاهش سرعت رو داریم.![]()
دوستان کسی مشکل نداره ؟
چون از ساعت 7 هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم ! الآن هم که با دایال آپ اومدم![]()
توجه توجه
از امشب همه سرویس دهنده ها موظف به اختلال و قطعی در شبکه هستند/.
شکایت نکنید برای همه همین وضعیت هست.
متاسفانه برای منم اینجوری شده تشریف بیارید اینجا
در تاپیک
از امشب همه سرویس دهنده ها موظف به اختلال و قطعی در شبکه هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل برای منم بود از همون حدود 7 الان بهتر شده.
برای من سرعت 2 کیلو بود الان بهتر شده ولی به این اعتباری نیست
شکایت نکنین و بیخودی وقت خودتون رو تلف نکنین
همه همین وضعیت رو دارند دم به دقیقه بخواید گزارش بدید بیشتر خودتون رو ناراحت میکنین
چون متاسفانه کسی که شیر فلکه رو دستش گرفته یه جو غیرت تو وجودش نیست...ببخشید البته
نگران نباشید. الان خبر دادن اره ماهی کابل اصلی شبکه رو قطع کرده. امداد دریایی در حال پیگیری صحت این موضوعه!!!!
بابا سخت نگیرید. واسه بعضیا که بلکل قطع شده! بازم شماها کاربرهای خونه گی هستید!
من شرکت سراغ دارم که همیشه 250 رسیو ادشت الان رسیده به 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
از 8:30 تا الان که 12:30 هستش اینترنت بنده از مخابرات قطع بوده........peopleفریب شنیدی ؟؟
به طور کلی گند زدن با این کاراشون. کی میشه اینا آدم بشن!؟ فکر کنم اون موقع کرما دارن تن منو تو گور تجزیه میکنن!
ولی جدا از شوخی. من فکر نکنم خیلی هم موضوع به این خاطر باشه! از همون روز اول هم مخابرات بازی در میاورد. الان هم که یوزر هاشون زیاد شدن به مشکل دارن میخورن! باید ببینیم شرکت های دیگه هم اینطوری شده یا نه! اگه آره من حرفمو پس میگیرم!!
میلاد جان چی بگم داداش
من که از خدامه اینترنت وصل باشه
توی اون یکی تاپیک یارو به من میگه چرا دروغ میگی اینترنت من وصله یکی نیست بگه اخه احمق من اگه اینترنتم قطع باشه که نمیام بنویسم قطعه مینویسم وصله
وانگهی وقتی که قطعه چطوری به تو نفهم حالی کنم که قطعه چطوری میتوننم لاگین بشم ؟؟
مردم عقل ندارند....
همین اینترنت رو قطع میکنند که میان بیرون ببینن چه خبره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)