دوست من من هم مثل شما از پریز تا مودم رو سیمکشی کردم و مشکلی ندارم ولی این تور که می گن مودم با پریز زیاد فاصله نباید داشته باشه.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوست من من هم مثل شما از پریز تا مودم رو سیمکشی کردم و مشکلی ندارم ولی این تور که می گن مودم با پریز زیاد فاصله نباید داشته باشه.
اصلا به این قضایا ربطی نداره
فکر میکنی از پریز تا مخابرات فیبر نوریه؟
شما میکرو فیلتر خوب استفاده کن تا نویز نداشته باشی در ضمن داشتن نویز باعث کم شدن سرعت میشه
در مورد ماه اول هم که گفته بودی باید زنگ بزنی و شاکی بشه و تهدیدشون کنی وگرنه زیر بار نمیرن
خوب من adsl گرفتم ...با اينكه 128 گرفتم فعلا كه رو 256 هست
ولي رو خطم نويزه ...حتما بايد ميكرو ----- بزنم؟
سلام.مباركه.يعني چي كه 128 گرفتي و رو 256 هست؟با تشكر
آسياتك گرفتي يا نه؟
شايد طرح اين سوال در اينجا مناسب نباشه ؛ ولي ناگزيرا ميپرسم.بعد از نصب adsl به نظر شما ؛ چه برنامه هايي لازم و مفيده كه در سيستم باشه؟ منظورم برنامه هاي متفرقه هست از جمله دانلود كننده ها و مرورگرها و ..... با تشكر
سلام
دیدم خیلی از دوستان از آسیا تک تعریف کردند. چندین ماه پیش من یک ماه به صورت رایگان از سرویس آسیاتک استفاده کردم. طبق گفته ی شرکت 128 به من داده بودن. ولی مودم سرعت 512 رو نشان می داد.
در مجموع ازش راضی نبودم. به محض این که تلفن زنگ می خورد Dc می شدم. سرعت دانلود هم به جز چند مورد استثنا، همیشه روی 5 و 6 بود. با یاهو مسنجر هم که به طور کلی مشکل داشتم.
حالا نمی دونم اشکال از بی اطلاعی من و عدم تنظیمات درست بوده یا کلا سرویس آنها مشکل داشته. نمی دانم شاید اصلا به مرکز مخابرات هم ربط داشته باشه، چون من مرکز توحید هستم.
به هر حال قصد دارم برای تابستان از Adsl استفاده کنم. به نظرتون از چه سرویسی استفاده کنم بهتره؟
من اسيا تك گرفتم (روز يك شنبه ) به نظر شما خودشون كي ميان براي نسب يا خودم بايد بهشون زنگ نزنم ؟
(سرويس 128 با مودم Lan گرفتم)من تو مركز مخابراتي توحيد هستم.
سرعت دانلود تو شب ها چطوره؟
Last edited by M.R 47; 27-06-2007 at 00:29.
سلام
ببخشید یه سوالی واسم پیش اومده وقتی adsl با سرعت 128 یا 256 میگیرین. سرعت دانلودتون چقدره؟ یعنی چند کیلوبایت در ثانیه؟
ممنون
در حالت قانونی 128 : 16 کیلو بایت و 256 : 32 کیلو باید باشند که معمولا" اینجور نیست البته این جنبه کلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)