حسين جان اگه ميشه رئال رو بدين به من
پس چلسی هم مال محمد شد . راستی ما اینجا دو محمد داریم ما برای اینکه اشتباه نکنیم شما دو عزیز رو چطوری صدا کنیم ؟
وحید جان من چون به تیم خاصی تعصب ندارم هر چی موند مال من باشه .
حامد جان من که اجازه ندارم تیمها رو تخصیص بدم من فقط مسولیتم اینه که امورات لیگ رو رتق و فتق کنم .
سلام به همه برو بکس....
حسین جان پس بازیها شد همون دیفالت با کرک 1.3.اوکی راستی اون کرکی که خودم دارم خوبه دیگه نه؟نیازی به این ندارم که.چون 12 مگ برا ما که لامبورگینی نداریم زیاده ها.
ضمنا برای تیم بگم که من گفتم میلان رو دوست دارم کی گفتم میلان رو برمیدارم؟؟تازه اگه 9 واحد هم کم بشه که رسما و شرعا میشه ذرت کاران که!خدایی فقط هافبک داره مگر اینکه توی نقل و انتقالات حداقل بشه 4 تا دفاع و مهاجم خرید که فکر کنم با فروش ذخیره ها نشه این کارو کرد.یه کمکی به ما بکن.
اولویتهای دیگر:رئال،چلسی،اینترو ...(بقیه تیمها نمیدونم چجورین)
----------------
هر جور دوست داری عزیزم.می خوای هر وقت خواستی ،بجای اسمم سوت بزن.خوبه؟من رو فقط با محمد صدا کنید اینطوری راحت ترم باهاتون مرسی.و محمد جان رو هرطور خواستید با پسوندی پیشوندی پیشبندی چیزی...راستی ما اینجا دو محمد داریم ما برای اینکه اشتباه نکنیم شما دو عزیز رو چطوری صدا کنیم ؟
Last edited by mohammad_87; 22-02-2010 at 22:57.
خب حالا فقط این تیمها موندن که باید حامد و مسعود و عادل با هم توافق کنن .
حامد : رئال - منچستر - آرسنال
مسعود : منچستر
عادل : رئال
در ضمن لیورپول و بایرن مونیخ هم هستن .
سلام محمد جان
آره . من درمورد این قضیه پچ و این حرفا خیلی فکر کردم و تقریبا همه چیز دستم اومده . ما دو تا مشکل همزمان داشتیم یکی آپشن فایل و دومی پچ . مشکل اول با آپشن فایل قبلی مسابقات به یاری خدا داره حل میشه ( فقط محمد جان تو باید برای خودت و مسعود که مشکل کیت داشتین این مشکل رو با همون کاری که کردی یعنی تغییر اسلاتها حل کنی . یعنی من برای تو آپشن فایل خودت و مسعود رو میفرستم تو کیتها رو درست کن و مال مسعود رو بهش بده ) .
بعد از این مرحله میریم سراغ کرک که باید بگم چند نفر از بچه ها با کرک 1.3 مخالفن میگن حجمش زیاده . تو وحیدو قانع کن اونوقت میشه از این پچ استفاده کرد البته قبلش باید همه تستش کنن که احتمالا بعضیها به مشکل بر میخورن . دیگه خودت میدونی در ضمن تفاوت پچ 1.3 و یک فقط در سیو نکردن بخش کوچیکی از تنظیماته ( بخش ASSIST ) .
در مورد میلان معلوم شد اصلا الکی طرفدارشی از علی فولادی یاد بگیر که یووه رو برداشت فقط بخاطر عشقش یا آرمین که بخاطر تعصب اینتر رو برداشت یا چند تا دیگه از بچه ها . تو باید با عشق با همین تیم حریفان رو شکست بدی نه با قدرت بازیکن .
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
قدرت تیمهای مختلف :
1- اینتر میلان --------------2065
2-رئال مادرید -------------- 2060
3-بارسلون ----------------- 2060
4-منچستر یونایتد---------- 2020
5-چلسی ------------------ 2020
6-میلان -------------------- 2020
7-آ اس رم ------------------ 2015
8-یوونتوس ----------------- 2010
9-منچستر سیتی -------- 2000
10-بایرن مونیخ ------------ 1990
11-لیورپول ----------------- 1990
12-آرسنال----------------- 1990
13-اتلتیکو مادرید --------- 1975
14-فیورنتینا --------------- 1970
15-لازیو ------------------- 1970
16-ویا رئال ---------------- 1970
17-ولفسبورگ------------ 1970
18-وردربرمن-------------- 1955
19-والنسیا --------------- 1950
20-سویا ------------------ 1950
با توجه به قدرت تیمهای بالا من به ترتیب زیر از قدرت تیمها کم میکنم :
کاهش 10 واحدی از قدرت این تیمها :
- اینتر میلان
- بارسلون
- رئال مادرید
کاهش 9 واحدی از قدرت این تیمها :
- منچستر یونایتد
- چلسی
- میلان
- آس رم
- یوونتوس
کاهش 8 واحدی از قدرت تیمهای :
- منچستر سیتی
- بایرن مونیخ
- آرسنال
- لیورپول
در ضمن محمد شما باید اون فایل dt0f رو هم که توی درایو سی نصب کردی , پاک کنی چون اون فایل همون آپدیت بازیه که سبب میشه بازی شما به نسخه بالاتر ارتقاء پیدا کنه به همین خاطر خروجی آپشن فایل شما میشه نسخه 1.2 . بازی من هم درسته من اون فایلو توی کامپیوترم نصب نکردم به همین خاطر OF من نسخه 1 هستش .
اون شب بخاطر دیر وقت بودن من اصلا ذهنم کار نمیکرد و متوجه مساله به این روشنی نشدم .
سلام،خوبی عزیزم؟
در مورد پچ که مفصلا قبلا با هم صحبت کردیم.آپشن فایل هم فکر کنم فقط برای من و مسعود اینجوری نباشه و برای همه کسانیکه از هیچ پچی حتی دستساز استفاده نمیکنن این مشکل باشه.که با کیت حلش میکنم.چشم.
اما درمورد تیم داری جو میدی اساسی.خدایی رفتم با میلان چندتا بازی کردم که نتیجه گرفتم از نظر دفاعی افتضاحه.یعنی از هر حمله احتمال گل خوردن خیلی زیاده مگر اینکه دیدا رو مثل ون در سار یا سزار دربیاری.خط دفاش که اتوبان سه طرفست.هافبکهاش خوبن(تازه اگه بکهام هم با آخرین نقل و انتقالات باشه) مهاجه هم فقط پاتوی نصفه نیمه رو داره.اگه وام میدی بازیکن تاپ بخرم که برمیدارم وگرنه از جوی که دادی میام بیرون.
-------------------------------
الان کدوم آپشن فایل رو برای تست تیمها میتونم بردارم؟
Last edited by mohammad_87; 22-02-2010 at 23:18.
محمد جان میگم بی خیال اون پچ جدید بشو چون حجمش برای ما بالاهستش.همون جوری که مسابقات قبلیو رفتیم فکر کنم مشکل خاصی پیش نیاد.
من الان یه مشکل پیش اومد.دیگه بیشتر نمیتونم اینجا باشم. امیدوارم شما به یه نتیجه ای برسید.
نه بچه ها با این آپشن فایل مشکلی ندارن لیگ قبلی با همین پچ کار کردن . اصلا این پچ من نبود مال وحید بود که من تعدیلات رو روی اون انجام دادم .
مطمئن باش میرم توی گروه طرفداران میلان همه چیزو بهشون میگم تا بشناسنت که چه خائنی هستی همین امشب به بهزاد هم اطلاع میدم که فقط میلان میلان میکنی به جاش سایه میلان رو هم با تیر میزنی .
بسیار خوب الان ما چند تا تیم خوب دیگه داریم هنوز که باید با توافق چند تا از بچه ها تیماتونو انتخاب کنید .
الان تیمهای رئال - منچستر -آرسنال و همین میلان و لیورپول هنوز هستن و از طرفی شما و عادل و مسعود و حامد تیم ندارین با هم یه جوری کنار بیایین . مسعود که شدیدا منچستریه فکر کنم باید قید این تیمو بزنین چون عجیب طرفدار این تیمه .
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
آپشن فایل آمادست محمد فقط باید بگین چه تیمیو انتخاب کردین که من OF اختصاصی خودتون رو بدم .
راستی الان که ما دو محمد داریم اسمها رو چطور صدا بزنیم ؟
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
وحید اگه کار داری برو فردا آپشن فایلتو برات میفرستم .راستی تو که بازیتو آپدیت کردی به مشکل برمیخوری ها از من گفتن بود.
اول من رو محمد بگین دیگه.همگی لطف دارین و پسوندهای جان و... برام نگین تا اشتباه نشه.میدونم دوستم دارین(شوخی)
بابا عجب زیرابی های عمقی ای میری حسین.برو المپیک رکورد زیرآبی میزنی.حالا میخوای میلان رو قالب کنی اشکال نداره من گفتم چون سرمایه تیم دست نخست وزیره پس یه مبلغ خوب بهم بده تا یه ترمیمی کنیم این تیم رو.اگر هم نشد بیخیال میرم سراغ رئال.جهنم و ضررمنچستر هم برای مسعود چون نمیخوام تکراری بشه.
حالا موقتا آپشن فایل میلان رو بده البته با آخرین نقل و انتقالات که دیوید جون حتما داشته باشه حداقل.اوکی؟
-----------------------------وحید اگه هنوز هستی که پیشنها میکنم با این کرک کنار بیای.پچ لازم نیست.فقط یه کرک 12 مگایی.نهایت یک ساعت طول میکشه چیزی نیست که.اما خدایی همون اول فصل سیو ترکیب رو میدیم به حسین تا بذاره توی آپشن فایلها.بعد تا آخر در تمامی بازیهات ترکیب تیمت بطور صدر در صد منطبق با خواسته ات هست و اگه وسط فصل ترکیبت عوض شد دوباره با همون فایل سیو ترکیب،خیلی راحت همه چیز آپدیت میشه.یادته توی لیگ قبل ر یکی از بازیهایی که با بچه ها داشتی سه صفحه دربارن ترکیبت توضیح دادی آخر هم گفتی چیزی که میخواستم نشد.الان فقط باید کرک رو دان کنی چون دیگه تقریبا مجبوری....
-------------------------------
حسین میگم یه توضیحی برای اعضا بده تا بدونن بازی باید دیفالت باشه با فقط کرک 1.3و پچ هم ننصبن.
Last edited by mohammad_87; 22-02-2010 at 23:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)