سلام.
دوست عزیز اینجا جای اعلام مشکل نیست!
لطفا در قسمت زیر تاپیک جدید بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من لینک سیس 120 دارم
برد این مودم چقدر باید باشه؟ احساس میکنم مال من کم هستش تقریبه 5 متر
برای افزایش برد کاری میشه کرد تنطیمی داره؟
ممنون به خاطر جوابی که دادی.
ببین حامد جان من الان اینترنتم سرعتش نابوده.نمیتونم این همه صفحات رو که شما و دیگر دوستان زحمتش رو کشیدن بخونم.چند صفحه ای هم خوندم که خیلی اذیت شدم.
اگر میشه لطف کن و به سوالاتم همین جا جواب کامل بده.
مخصوصا مسئله "ه ک" شدن که مطلبی در این مورد ندیدم.
لطفا چند سوالی رو که پرسیدم دوباره بخون.
راستی خونه ما تک طبقه و حدود 70 80 متره.یعنی 2 اتاق کوچک به فاصله چند متر!!!پیشنهادتون چیه تا نهایت 60 تومن
ممنون
خواهش میکنم.
از مودمهای بی سیم از نوع ADSL به شرط داشتن روتر میشه بطور شیرینگ استفاده کرد. مودمهای کنونی هم 99درصدشون
دارای روتر هستند. مودمهی بی سیم از پرتوتوکلهای وای فای برای اتصال با سایر دستگاه ها مثل لب تاب استفاده میکنن.
برای اینکه کس دیگه ای نتونه از بی سیم و اینترنت شما استفاده کنه، میتونید روی اون پسوورد گذاری کنید. این پسوردها
رو در محیط ویندوز به راحتی نمیشه -- کرد. خصوصا اگر از پروتکلهای به روز و 128بیتی استفاده کنید.در مورد -- مودم هم
اصلا همچین چیزی که شما میگین نیست! اصولا همه مودمها رو میشه -- کرد. فقط نیاز به مهارت بسیار بالایی هست.
که درصد اون خیلی خیلی کم هست. چون عملا برای هکر این امر اصلا صرفه زمانی و اقتصادی نداره! چون میزان زیادی
انرژی و هزینه طلب میکنه این موضوع! پس عملا این قضیه منتفیه. مودم از پروتوکلهای رمزنگاری پیشرفته ای بهره منده که
کار رو بسیار سخت تر میکنه.
برای این مساحت هم مدل زیر توصیه میشه:
TP-LINK TD-W8951ND...57.000
منم همین سوالو دارم و یه سوال دیگه هم دارمگارانتی اصلی tplink اسمش چیه و کجای پاساژ رضاست؟
به نظرتون این مودم چند مرده حلاجه؟ خوبه؟
d-link 2750u
این که میگن بعضی مودم ها با بعضی شرکت ها سازگاری نداره درسته یا توهم زدن؟
در خاموش کردن وای فای اختلاف دارن.8961NB این قابلیت رو داره و QSS هم نداره.
شرکت فرادانش گستر.میتونی زنگ بزنی بپرسی:
برخی شرکتها آی پی ها رو طوری تنظیم میکنن که فقط با مودمهایی که خودشون میدن، ست بشن.البته یک یا دو شرکتن!!!
اونها رو هم میشه یه کاریش کرد و زیر بار آشغالهایی که به اسم مودم با قیمت فضایی میدن، نرفت.موارد زیر رو تعیین کنید:
سقف بودجه؟؟؟
مساحت کاری؟؟؟
تعداد وسایل مرتبط با مودم؟؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)