تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 1291 اولاول ... 27771171231241251261271281291301311371772276271127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور ایشون از تست این بود که بیان تست کنند که آنتن دهی چطوره نه تست سرعت

سلام
    ممنون که اطلاع دادید من فکر کردم اسپید تست منظورشون هست .

2. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز رفتم وایمکس ثبت نام کردم. هنوز اس ام اس واریز پول نیومده.
    دوستان که وایمکس ثبت نام کردن چند ساعت بعد از ثبت نام اس ام اس واریز پول اومد؟؟
    الان احتمالا شلوغ شده، اگر نه اون موقع که من ثبت نام کردم ( آخر تیرماه ) ساعت سه بعد از ظهر بود تا اومدم از دفتر ایرانسل بیام بیرون سوار ماشین بشم sms واریز پول اومد. همون موقع رفتم بانک پولش و دادم؛ با اینکه گفته بودم تحویل مودم دو روز بعد فردا ظهر برای تحویل مودم باهام تماس گرفتن و دم غروب اومدن مودم و تحویل دادن؛ فرداشم ظهر نشده اینترنتم وصل شد.
    کلا فرایند فعال سازی وایمکس من کمتر از دو روز شد.
    البته من مستقیم رفتم سراغ دفتر مرکزی ایرانسل

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان هنوز شبا وایمکس ایرانسل قطع میشه؟

5. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HAM5311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من 6 ماهه وایمکس دارم هیچ وقت قطع نمی شه

داره خودمونی میشه Arasp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نقشه مبین نت بر اساس گوگل ارث خیلی دقیق هست. آیا همچین نقشه ای ایرانسل داره؟ من که توی سایت ایرانسل رفتم , همه تهران رو زده بود ساپورت میکنه. اینجا که من هستم شمال بام تهران توی یک منطقه کوهستانی هست که آنتن های موبایل هم سیگنال نمیده. نه همراه اول و نه ایرانسل.

فکر نمیکنم ایرانسل جایی رو که موبایلش آنتن نده , وایمکسش آنتن بده. (اگر چه میدونم این دو تکنولوژی ربطی به هم ندارند) اما کار من طوری هست که Stability و عدم قطعی برام مهمه. این دوست جدیدمون هم که میگن شبا وایمکس ایرانسل قطع میشه هنوز؟
    اگر اینطوری باشه به درد من نمیخوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

الان احتمالا شلوغ شده، اگر نه اون موقع که من ثبت نام کردم ( آخر تیرماه ) ساعت سه بعد از ظهر بود تا اومدم از دفتر ایرانسل بیام بیرون سوار ماشین بشم sms واریز پول اومد. همون موقع رفتم بانک پولش و دادم؛ با اینکه گفته بودم تحویل مودم دو روز بعد فردا ظهر برای تحویل مودم باهام تماس گرفتن و دم غروب اومدن مودم و تحویل دادن؛ فرداشم ظهر نشده اینترنتم وصل شد.
    کلا فرایند فعال سازی وایمکس من کمتر از دو روز شد.
    البته من مستقیم رفتم سراغ دفتر مرکزی ایرانسل
    امروز رفتم نمایندگی گفت که سایت ایرانسل قطع بوده و تازه ثبت نامت کردم و تا چند ساعته دیگه میاد (یعنی تا ظهر) الان شبه و هنوز خبری از اس ام اس نیست. بهتره برم مدارکم را پس بگیرم و اینترنتی ثبت نام کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امروز رفتم نمایندگی گفت که سایت ایرانسل قطع بوده و تازه ثبت نامت کردم و تا چند ساعته دیگه میاد (یعنی تا ظهر) الان شبه و هنوز خبری از اس ام اس نیست. بهتره برم مدارکم را پس بگیرم و اینترنتی ثبت نام کنم.
    واقعا نمی فهمم کاری رو که میشه با یک تلفن به 707 در کمتر از یک دقیقه انجام داد چرا شما پا میشید میرید نمایندگی تا ایننطوری بهتون دروغ بگن :سایت ایرانسل قطع بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟

10. این کاربر از yasget بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نقشه مبین نت بر اساس گوگل ارث خیلی دقیق هست. آیا همچین نقشه ای ایرانسل داره؟ من که توی سایت ایرانسل رفتم , همه تهران رو زده بود ساپورت میکنه. اینجا که من هستم شمال بام تهران توی یک منطقه کوهستانی هست که آنتن های موبایل هم سیگنال نمیده. نه همراه اول و نه ایرانسل.

فکر نمیکنم ایرانسل جایی رو که موبایلش آنتن نده , وایمکسش آنتن بده. (اگر چه میدونم این دو تکنولوژی ربطی به هم ندارند) اما کار من طوری هست که Stability و عدم قطعی برام مهمه. این دوست جدیدمون هم که میگن شبا وایمکس ایرانسل قطع میشه هنوز؟
    اگر اینطوری باشه به درد من نمیخوره.
    اگه مودم خارجی بگیری و درست تنظیمش کنی مطمئنا آنتن میده به خصوص وایمکس ایرانسل که خیلی پوشش بهتری نسبت به مبین داره حداقل در حال حاضر

12. این کاربر از yasget بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arasp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه مودم خارجی بگیری و درست تنظیمش کنی مطمئنا آنتن میده به خصوص وایمکس ایرانسل که خیلی پوشش بهتری نسبت به مبین داره حداقل در حال حاضر
    بدون نقشه دقیق آنتن ها و پوشش اونها نمیشه همین طوری گفت که پوشش بهتری نسبت به مبین داره.
    شاید شما منظورتون از نظر وسعت هست ولی برای من stability و Singal Strenght مهم تر هست.

به نظر من که تو این زمینه مبین حرفه ای تر داره کار میکنه. حتی امروز وقتی با پشتیبانی صحبت کردم دقیق 412 متر با چیزی که تو نقشه تحت پوشش بود فاصله داشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه قطعی نداره!!!! حتی 1 دقیقه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •