تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 1049 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز .امروز زنگ زدم و مشکل صدا رو که فقط از دو تا باندای جلو می اومد حل کردم با دکمه advance وقتی بری روی action این مشکل حل میشه . ولی دوست عزیزم با یه سری مشکلات جدید روبرو شدم. اولا که عصر رفتم و یه کابل اپتیکال خریدم البته به اتفاق دوست عزیزم dada-zebel دو متری خریدم 17000 تومن مارکش همون . daior اگه یادم مونده باشه که میگفت ژاپنی ولی مالزی میزنه . آوردیم خونه و دی وی دی رو از طریق کابل اپتیکال به آمپ وصل کردم .یه مشکل من همون چیزیه که شما نوشتین یعنی نه میتونم تریب و نه باس رو کم و زیاد کنم وکلا یک سری از دکمه ها اصلا کار نمی کنن که به گفته شما فردا امتحان میکنم چون یه دکمه پایین پاور داره که رسیوره . دومین مشکل من اینه که تو منوی اصلی از طریق صفحه تلویزیون میشه رفت؟ من از تفکیک صدای سیستم خودم اصلا خوشم نیومد.منظورم تفکیک ساز هاست نه تفکیک سینمایی . حالا نمی دونم که تنظیماتش رو بلد نیستم یا اینکه همین طوریه . آهان یه چیز دیگه وقتی ما از usb استفاده کردیم کیفیت به نظرم بهتر شد . مگه usb از اپتیکال بهتره ؟ ولی اصلا نتونستیم track ها رو عقب یا جلو کنیم . اینم یه مشکل . تو اکو لایزر سیستم ما میتونیم خودمون ست بدیم ؟ منظورم اینه که خودمون مید و زیر و بم رو تنظیم کنیم یا نه فقط باید با تنظیمات پیش فرض کار کرد ؟ دوستان تواولین فرصت که من بدبخت طرز کار سیستم رو بلد شدم یه تست درست و حسابی میکنم و برای همه عزیزان ریویو میذارم . متاسفانه وقت خوندن دفتر چه اش رو هم ندارم . لطفا اگه از دوستان این سیستم رو دارن به من هم یاد بدن . من تو این جور زمینه ها یه کم بیسوادم.

در قسمت تنظیمات پایین کنترل برای تک تک باندها تنظیمات وجود دارد و انجام داده ام ولی الان به کنترل دسترسی ندارم که توضیح دهم.

برای شروع حتما از auto mcacc استفاده کن . میکروفن همراه دستگاه رو جایی که میشینید ور در حد ارتفاع گوش شنونده و رو به سقف رو سه پایه قرار بدبد و mcacc رو استارت کنید . یک نکته مهم اینکه حتما خونه باید ساکت باشه دستگاههای اضافی مانند کولر رو خاموش کنید . پنجره ها رو ببندید . بهترین زمان برای استارت mcacc نیمه شب یا صبح زوده . بعد از این کار تفاوت صدا از زمین تا آسمونه . برای دیدن منویی مثل اکولایزر تو manual mcacc قسمتی هست به نام manual EQ که اونجا میتونید تغییرات رو انجام بدبد . من این مدل رو ندارم ولی تو مدل های دیگه پایونیر اگه چند بار دکه advanced رو بزنید به گزینه EXT stereo میرسید که باعث میشه صدا از تمام باندها یکسان پخش بشه که برای مهمونی عالیه و حسابی میترکونه
    دکمه ext stereo را دارد و همانطور که شما فرمودید کار می کند و در rs30 دکمه بنام todotoki دارد که در دو حالت 1 و2 است و همانند ext stero است اما قویتر

2. 2 کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خوب اگه فضاییمون کنه 700 رو هم میشه کنار گذاشت واسش.
    میشه در مورد ست بلندگو و آمپلی فایر بیشتر توضیح بدید ؟ مارکشون چیه ؟ از کجاباقیمت مناسب میشه تهیه کرد ؟
    من الان قیمت دقیقی از محصولات توی بازار ندارم و دقیقا نمی دونم چه جنس هایی تو بازار هست ولی دو جا هست که بهت معرفی می کنم بری و تست صدا انجام بدی.
    یا باید بری خ جمهوری پاساژ شرکا،مغازه چهارم(فکر کنم) سمت راست.
    یا خ جمهوری جنب پاساژ علاالدین،پاساژ بزرگمهر طبقه دوم و سوم،فروشگاه آکوستیک.

یادمه حدود یه ماه پیش توی فروشگاه آکوستیک،آقای محمدپور یه ست بلندگوی Jamo داشت که حدود 470 تومن قیمتش بود.البته 5 تیکه بود و بدون ساب ووفر.یه سر به اونجا بزن،اگر هنوز داشته باشه صداش فوق العاده بود و صدایی در حد بلندگوهی یک میلیونی تولید می کرد. آمپلی فایر هم که تو همه رنج قیمت می تونید تهیه کنید.بستگی به بودجتون داره.این مدل آمپلی فایری که به همراه rs30 پایونیر فروخته میشه قیمتش کمتر از 300 تومنه(دقیق نمی دونم)،می تونید همین مدل آمپ رو تهیه کنید.
    شما به این دو مغازه ای که من گفتم برید و مشورت کنید،خودشون بهتون با توجه به بودجتون پیشنهاد میدن.

پ.ن:
    یوقت کسی فکر نکنه دارم تبلیغات می کنم.من اگه فقط این دوجارو معرفی کردم بخاطر اینکه کارشون درسته و آدمهای خوبی هستند و تجربه ثابت کرده و هدفم اینه که دوستان از خریدشون راضی باشن.
    مخصوصا فروشگاه آکوستیک.آقای محمدپور که هم کار حرفه ای داره و هم رفتار حرفه ای.

4. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

تفاوت هم توی پلیر و هم آمپلی فایر و هم بلندگوهاست.
    مدل rs30 آمپ 319 پلیر 320 بلندگوهای کوچکتر
    مدل rs50 آمپ 519 پلیر 420 بلندگوهای بزرگتر و کمی قویتر از rs30
    مدل rs70 آمپ 819 پلیر 420 بلندگوهای بزرگتر و کمی قویتر از rs30
    خب بدون شک آمپلی فایر ها توی ورودی خروجی و امکانات و ... با هم متفاوت هستند.همچنین پلیر 320 و 420 توی خروجی هش با همدیگه متفاوته.
    بلندگوهای rs30 به دلیل داشتن یه ووفر کمتر کمی صداش ضعیف تره.(البته نه اینکه فکر کنی خیلی محسوس هستش بلکه فقط کمی.که این تفاوت شاید توی یه مهمونی شلوغ به چشم بیاد و در حالت عادی اصلا مشخص نیست.

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

این مقاله که کاملا مشخصه تبلیغاتیه.
    اسپیکرهای کامپیتر نسبت به چندسال خود خیلی پیشرفت کردند ولی نه به اون اندازه که به قول نویسنده این مقاله بخوان جای بلندگوهای حرفه ای رو بگیرن.شاید بتونن جای سینما خانگی های معمولی توی بازار رو بگیرن ولی مطمئنا نمی تونن به این راحتی ها جا پای بزرگترها بگذارند.
    کلا صدای اسپیکرهای کامپیوتر یه صدای حرفه ای نیست بلکه یه صدای معمولیه و بسته به قیمت هاشون فرق می کنه.

دوست گرامی

این متن رو آقای مهیار هاشمیه 6 سال پیش نوشته بودند . ایشون اون زمان اسپیکر های التک رو وارد می کردند . اسپیکر نام برده شده در متن 5 سال هست که دیگر تولید نمی شه و Exp شده . قیمت هم مربوط به اون دوران هست اگر الان در بازار بود مطمئن باشید کمتر از 250 نبود . من این اسپیکر رو داشتم یک اسپیکر 4 به 1 بود و با استاندارد های دالبی سازگار نبود ولی صدای بسیار خوب و قابل تحسینی داشت .
    ممنون از اظهار نظرهاتون.
    Rayan جان هم همیشه با توضیح کامل شرمنده می کنی.
    مرسی

6. این کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

http://iamm.co.kr/eng/index.php?m=2&s=82

اگه نباشه جاش خالی می مونه zenit52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

امروز 787 بدستم رسید ...

سیستم رو نصب کردم... فعلا اون صدایی رو انتظار داشتم رو نتونستم ازش بگیرم
    نمی دونم من انتظارم خیلی بالاست یا...
    البته باید بگم حال و پذیرایی ما حدود 70 مترمربع میشه... و در این فضا اون صدایی که باید بترکونه رو هنوز بهم نداده
    شاید تنظیم نیست سیستم از اساتید برای تنظیم سیستم راهنمایی میخوام
    اگه سوال یا هر نظری دارید در خدمتتونم...
    فعلا ...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

امروز 787 بدستم رسید ...

سیستم رو نصب کردم... فعلا اون صدایی رو انتظار داشتم رو نتونستم ازش بگیرم
    نمی دونم من انتظارم خیلی بالاست یا...
    البته باید بگم حال و پذیرایی ما حدود 70 مترمربع میشه... و در این فضا اون صدایی که باید بترکونه رو هنوز بهم نداده
    شاید تنظیم نیست سیستم از اساتید برای تنظیم سیستم راهنمایی میخوام
    اگه سوال یا هر نظری دارید در خدمتتونم...
    فعلا ...
    سیستم رو که تحویل می گیرید به صورت flat هستش و هیچگونه تنظیماتی روش اعمال نشده.مطمئنا شما باید تنظیمش کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zenit52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سیستم رو که تحویل می گیرید به صورت flat هستش و هیچگونه تنظیماتی روش اعمال نشده.مطمئنا شما باید تنظیمش کنید.

درسته دوست عزیز اینکه باید تنظیمش کرد شکی نیست اما بهترین روش تنظیم سیستم چیه ؟
    آیا برای بهترین تنظیمات باید از auto MCACC استفاده کنم ؟

بعد از تنظیم اتوماتیک auto MCACC بدین طریق دیگه نیاز به تنظیم دیگه ای نیست ؟؟؟
    از دوستانی که 787 دارن یا آشنایی کامل دارن لطفا راهنمایی کنن... ممنون

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من الان قیمت دقیقی از محصولات توی بازار ندارم و دقیقا نمی دونم چه جنس هایی تو بازار هست ولی دو جا هست که بهت معرفی می کنم بری و تست صدا انجام بدی.
    یا باید بری خ جمهوری پاساژ شرکا،مغازه چهارم(فکر کنم) سمت راست.
    یا خ جمهوری جنب پاساژ علاالدین،پاساژ بزرگمهر طبقه دوم و سوم،فروشگاه آکوستیک.

یادمه حدود یه ماه پیش توی فروشگاه آکوستیک،آقای محمدپور یه ست بلندگوی Jamo داشت که حدود 470 تومن قیمتش بود.البته 5 تیکه بود و بدون ساب ووفر.یه سر به اونجا بزن،اگر هنوز داشته باشه صداش فوق العاده بود و صدایی در حد بلندگوهی یک میلیونی تولید می کرد. آمپلی فایر هم که تو همه رنج قیمت می تونید تهیه کنید.بستگی به بودجتون داره.این مدل آمپلی فایری که به همراه rs30 پایونیر فروخته میشه قیمتش کمتر از 300 تومنه(دقیق نمی دونم)،می تونید همین مدل آمپ رو تهیه کنید.
    شما به این دو مغازه ای که من گفتم برید و مشورت کنید،خودشون بهتون با توجه به بودجتون پیشنهاد میدن.

پ.ن:
    یوقت کسی فکر نکنه دارم تبلیغات می کنم.من اگه فقط این دوجارو معرفی کردم بخاطر اینکه کارشون درسته و آدمهای خوبی هستند و تجربه ثابت کرده و هدفم اینه که دوستان از خریدشون راضی باشن.
    مخصوصا فروشگاه آکوستیک.آقای محمدپور که هم کار حرفه ای داره و هم رفتار حرفه ای.
    ممنون، در اولین فرصت ممکن میرم سراغش.
    با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

گفتم حیفه بچه ها با این سیستم های قویشون این 2 تا آهنگ رو گوش ندن !
    هرکی حال کرد، ما هم دعا کنه

Download Ashkan&Kooshan : Where Love Was Born 320KB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Download Amir Ft. Kooshan : Hey 320KB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Nokia_My_Life; 30-05-2010 at 22:31.

13. 4 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درسته دوست عزیز اینکه باید تنظیمش کرد شکی نیست اما بهترین روش تنظیم سیستم چیه ؟
    آیا برای بهترین تنظیمات باید از auto MCACC استفاده کنم ؟

بعد از تنظیم اتوماتیک auto MCACC بدین طریق دیگه نیاز به تنظیم دیگه ای نیست ؟؟؟
    از دوستانی که 787 دارن یا آشنایی کامل دارن لطفا راهنمایی کنن... ممنون
    تنظیمات MCACC باید انجام بشه و بعد از اون هم شما می تونید بیس و تریبل رو به اندازه دلخواه تنظیم کنید.این مدل سیستم حالت اکولایزر پیش فرض نداره و تنظیمات صداش فقط به حالت بیس و تریبل ختم میشه.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •