تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 472 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من سوختن موتور دو دلیل بیشتر نداره و چیزی خیلی سختی هم نیست که نشه تشخیص داد و اون شخصی که نتونسته تشخیص بده مطمعن باش تعمیرکار نیست با این لیست قطعات هم مشهوده سوختن موتور به دلیل نرسیدن روغن به قطعات بوده و دلیلش هم یا کم بود میزان روغن یا از کار افتادن اویل پمپ بوده که اونم اگر یکم توجه میکردی خیلی راحت متوجه میشد .
    داداشی مطمین باش ایرانخودرو هم دنبال این مشکل که داری میگی گشت
    اونا دنبال هر وسیله ای بودن که بگن کم توجهی من باعت این اتفاق شده و هم موتور رو از گارانتی خارج کنن هم این که هزینه ی 1400 رو از جیب مبارک من بگیرن
    اما نتونستن این کارو بکنن چون هیچ چیز مشکل نداشت
    اخرشم گفتن ماشین اب رادیات نداشته سوخته منم بردم نشون دادم که داره بعد گفتن اب رادیاتش ضد یخ نداره که اونم داشت
    گفتن روغن نداره که اونم داشت
    و تازه موتور ماشین این اتفاق واسش ظرف 10 دقیقه صورت گرفت من توی این 10 دقیقه فقط فکر کردم ماشین داره 3 کار میکنه همین بدون حرکت فقط صدای موتور
    و تازه منم میگم مشکل من جز سوختن موتور چیزای دیگه ایه گلم

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام
    اول اینکه یک جورایی وقتی ماشین یکی از بچه ها دچار مشکل میشه میاد و مطرح میکنه و توی سایتها اینجوری میپیچه که فلان ماشین بد هستش.ضمن اینکه از این مدل سمند هزاران دستگاه تولید شده و بعضی هاشون خیلی هم خوب درآمده.
    دوم اینکه رفته بودم تعمیرگاه ایرانخودرو درباره EF7 سوال کنم و از مشکلاتش.مسول اونجا گفت که استاندارد ایرانخوردو اینکه 80 درصد محصولاتش بی عیب از کا دربیاد و 20 درصد خرابی برای اونها نرماله.و اون مسوول میگفت ما شاید 10 تا میفروشیم یکی از اونها دچار مشکل میشه و این برای ما طبیعی است.
    ضمن اینکه اگر دقت کنیم میبینیم که ما ایرانیها حق انتخابی بغیر از این چندتا خودرو نداریم و همشون یک جوری گیر دارند حالا بعض از نظر موتور مثل EF7 و بعضی قیافه ضایع مثل ال 90.
    من که خودم موندم اگر سمند نگیرم چی بگیرم؟206 که اتاقش برام واقعا کوچیکه.ال 90 با قیافه خشک و بی روحش.ریو با صدای وحشتناک موتور .405 هم که مال عهد بوقه دیگه حال آدم را بد میکنه از بس پیرمردهای فامیل همشون یکی ازش دارند.خوب شما بگو دیگه چی مونده؟
    دیگه باید یکی را بخریم و شانس بیاریم سالم باشه.
    والسلام
    سلام دوست عزیز توکلت به خدا باشه بخر.وقتی هم که من می‌خواستم این ماشینو بگیرم همه میگفتن روغن ریزی میکنه واشر خراب میکنه سیلندر میسوزونهو...... من به هیچکدوم از این حرفا توجه نکردم و ماشینو خریدم الانم باش ۷۰۰۰تا رفتم هیچ مشکلی‌ پیش نیمده هیچی‌ اینقدر هم ازش راضیم که با هیچی‌ عوضش نمیکنم.اینو هم بگم که من خیلی‌ رعایت ماشینمو می‌کنم.این دوستمون هم که میگه موتور سوزونده به دلیل نحوه استفاده بد از ماشین بود من کاملا مطمئعنم.خرید این ماشین رو بهت کاملا پیشنهاد می‌کنم من.ایشالا که شانست خوب در بیاد.

3. 3 کاربر از farshid_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    میگن راهنمایی رانندگی دیگه خودروهای با یک ایربگ را نمره نمیکنه.یکی از دوستان گفت سمند EF7 کارتکس نخر چون یک ایربگ داره و دیگه نمره نمیشه.حالا اگر اینجور باشه مگر داشبورد فعلی سمند قابلیت نصب دو ایربگ را داره؟
    ممنون

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    میگن راهنمایی رانندگی دیگه خودروهای با یک ایربگ را نمره نمیکنه.یکی از دوستان گفت سمند EF7 کارتکس نخر چون یک ایربگ داره و دیگه نمره نمیشه.حالا اگر اینجور باشه مگر داشبورد فعلی سمند قابلیت نصب دو ایربگ را داره؟
    ممنون
    این درسته دو هفته پیش که من رفتم پیگیر ماشین بشم نمایندگی همینو گفت.ما هم خودمونو آماده کردیم برای 400 -500 تومن دیگه که قراره به این بهانه بگیرن.اما 4شنبه هفته پیش که رفتم یه حرف دیگه زد که کفرم در اومد,میگه سمند ef7 اصلا توی انبار موجود ندارن.
    در مورد نصب ایربگ دوم هم به نظرم توی اون قسمت طرح چوب به راحتی میتونن یه چیزی سمبل کنن.
    ماله ما تا الان 20 روز با چیزی که قرارداد بوده تاخیر داره.
    در مورد خرید این ماشین هم من با آقا فرشید هم رایم.اگرم قصد خرید داشتید به نظرم از نمایشگاه بخرید بهتره چون ایرانخودرو برای تحویل واقعا اذیت میکنه.
    Last edited by hossein.az; 06-05-2012 at 07:40.

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرشون راجع به ایرادات موتوری که در سمندهای جدید هست آیا این ایرادات در سمندهای EF7 مدل 89 هم بوده یا نه؟
    کلا خرید مدل 89 اگر بی مشگل هستن ولی خوب به واسطه 2 سال کارکرد کمی دویده اند آیا به صلاح هست یا بهتره ماشین مدل بالاتر انتخاب کرد.(کارکرد حدود 56000)

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرشون راجع به ایرادات موتوری که در سمندهای جدید هست آیا این ایرادات در سمندهای EF7 مدل 89 هم بوده یا نه؟
    کلا خرید مدل 89 اگر بی مشگل هستن ولی خوب به واسطه 2 سال کارکرد کمی دویده اند آیا به صلاح هست یا بهتره ماشین مدل بالاتر انتخاب کرد.(کارکرد حدود 56000)

تو بخش مشاوره هم خدمتتون عرض کردم.
    این مشکلات تو مدل های 88 و 89 اصلا نبوده و از مدلهای 90 این مشکلات به وجود اومده.
    شما اگر قصد خرید دارین اقدام کنید فقط دقت کنید ماشین از هر نظر سالم باشه

9. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تو بخش مشاوره هم خدمتتون عرض کردم.
    این مشکلات تو مدل های 88 و 89 اصلا نبوده و از مدلهای 90 این مشکلات به وجود اومده.
    شما اگر قصد خرید دارین اقدام کنید فقط دقت کنید ماشین از هر نظر سالم باشه
    سلام
    متاسفانه فکر میکنم بهتره از خیر EF7 بگذریم.
    یک مدل صفر کیلومتر 90 برج 3 را که قبلا صحبتش را کردم امروز برای خریدش رفتم از اونجایی که یک آشنا پیدا کردم به اتفاق به بنگاه رفتیم و صاحب بنگاه با دیدن دوست مشترکمون دیگه لب به سخن گشود و گفت راستش این سمند با اینکه صفر هست و 500 کیلومتر بیشتر نرفته در هنگام تعویض دنده وقتی پا را از روی گاز بر میداری صدای بدی (خر خر)از گیربکس میاد.البته با خدمات پس از فروش صحبت کردیم گفته به محض رسیدن گیربکس اون را برای شما عوض میکنیم.
    من هم گفتم مومن من دارم پول بیشتر میدم ماشین نو بگیرم نه اینکه از روز اول برم تعمیرگاه.جالبه که شب قبلش بهش گفتم این جدید ها مشکل دارند گفت نه بابا من که نشنیدم.ولی امروز چون آشنا درومدیم اعتراف کرد.
    این از مدل 90
    و اما از مدل 89 برج 4.آقا چشمتون روز بد نبینه کاپوت را که زدیم بالا سینی زیر موتور خیس خیس بود و غرق روغن.البته صاحبش فکر میکرد روغن ریختن از ماشین طبیعی است و خیلی ماشینها دچار همچین مشگلی هستند.
    اگر خدا قسمت کنه فردا برم یک ال 90 قولنامه کنم.حداقل همه روی ال 90 نظر مثبت دارند.فعلا سمند را بیخیال هرچند دوستش داشتم.
    ممنون

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    متاسفانه فکر میکنم بهتره از خیر EF7 بگذریم.
    یک مدل صفر کیلومتر 90 برج 3 را که قبلا صحبتش را کردم امروز برای خریدش رفتم از اونجایی که یک آشنا پیدا کردم به اتفاق به بنگاه رفتیم و صاحب بنگاه با دیدن دوست مشترکمون دیگه لب به سخن گشود و گفت راستش این سمند با اینکه صفر هست و 500 کیلومتر بیشتر نرفته در هنگام تعویض دنده وقتی پا را از روی گاز بر میداری صدای بدی (خر خر)از گیربکس میاد.البته با خدمات پس از فروش صحبت کردیم گفته به محض رسیدن گیربکس اون را برای شما عوض میکنیم.
    من هم گفتم مومن من دارم پول بیشتر میدم ماشین نو بگیرم نه اینکه از روز اول برم تعمیرگاه.جالبه که شب قبلش بهش گفتم این جدید ها مشکل دارند گفت نه بابا من که نشنیدم.ولی امروز چون آشنا درومدیم اعتراف کرد.
    این از مدل 90
    و اما از مدل 89 برج 4.آقا چشمتون روز بد نبینه کاپوت را که زدیم بالا سینی زیر موتور خیس خیس بود و غرق روغن.البته صاحبش فکر میکرد روغن ریختن از ماشین طبیعی است و خیلی ماشینها دچار همچین مشگلی هستند.
    اگر خدا قسمت کنه فردا برم یک ال 90 قولنامه کنم.حداقل همه روی ال 90 نظر مثبت دارند.فعلا سمند را بیخیال هرچند دوستش داشتم.
    ممنون
    اگر تندر 90 بخری که به مراتب بهتر هستش.
    اگر در مورد تندر میخواین صحبت کنید
    در تاپیک خودش باشه ممنون میشم.

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگر تندر 90 بخری که به مراتب بهتر هستش.
    اگر در مورد تندر میخواین صحبت کنید
    در تاپیک خودش باشه ممنون میشم.
    سلام
    البته بیشتر صحبتم روی کیفیت EF7 ها در مدلهای متفاوت بود که متاسفانه خیلی چنگی به دل نمیزنه.
    ممنون

در آغاز فعالیت moosa khosroshahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    ایران‏_خسروشاه

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و سروران گرامی؛
    ماشین من سمند پایه گازسوز؛مدل90 برج 4؛ماشینایی که قبل از این داشتم سمند معمولی،پارس،پژو 405،پژو2000،پرایدوپی کی؛من تاحالا 45000 تا با ماشین پیمایش داشتم به خاطر اینکه مسافرت زیاد میرم کارکردش زیاد شده؛قبل از اینکه اینه بخرم میخواستم 206 سدان بگیرم که الان خیلی خوشحالم که اینو گرفتم؛و اما تجربه من تو این 10 ماه:ماشین فوق العاده نرم،کم مصرف،پر شتاب،پر کشش البته نسبت به ماشینای قبلی؛حالا مشکلات من تا اینجا:1تو ماه اول بود که رگلاتور گاز به صدا افتاد که رفتم نمایندگی امداد کردن 10 روزه اومد بهم زنگ زدن رفتم واسه تعویض که تا الان مشکلی نداشته؛2 تو کیلومتر15000 متوجه روغن ریزی شدم که کم بود بازم رفتم نمایندگی نگا کردن گفتن از اویل ماژوره باز پک تعمیریشو امداد کردن که 20 روزه اومد و واسم درستش کردن کو فک کنم از اولشم بهتر شده البته مکانیکای نمایندگی که من میرم واقعا تو کارشون حرف ندارن؛تو این مدت که قطعه اویل ماژور برسه مرتب روغن ماشینو چک کردم که چیزی کم نکرده بود؛حالا به این نکته توجه کنید:تو نمایندگی که بودم همه جور ماشینی بود؛یه 207 بود که صاحبش میگفت تو راه خود به خود خاموش میشه؛یه پژو 405 باموتور جدید بود که میگفتن 10 روزه خوابیده منتظر قطعه هست؛پارس زانتیا موتور مدل 90 بود که صاحبش میگفت مشکلش حل بشه میفروشمش خلاص؛جالبتر از همه یه پارس بود که تو کیلومتر 300به قول دوستان موتور سوزونده بود؛پس دوستان اشکال تو همه ماشینا هست؛به خدا این قدرم که میگین ماشین بدی نیست؛من که اگه قرار باشه بازم ماشین عوض کنم همینو میگیرم چون ماشین خارجی که نمیتونم بگیرم؛این ماشین تو هم رده های خودش بهترین نباشه چیزی کم نداره؛این تجربه من بود از تو این 10 ماهی که پشت این ماشین نشستم؛

15. 3 کاربر از moosa khosroshahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •