تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 356 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3551

نام تاپيک: [آموزش] اديت بازی PES2010 / فهرست در پست اول

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفا بگید که این فولدر GDB رو باید کجا بریزم. تو kitserver من یه فولدر هست به اسم example-root 1 که فولدر img تو همینه، اما GDB نیست. من خودم GDB رو که داخلش uni بود تو kitserver کپی کردم. بعد هم فایل map رو که همین چند صفحه قبل gholi110 عزیز گذاشته بود به همراه کیت تیمهای اروپایی که اون هم تو همین تاپیک بود رو داخل uni ریختم. آدرس کیتها هم در فایل map منطبق با فولدرهایی بود که تو uni کپی شده بود.( مثلا 33, "National\Russia" ) اما هیچ تغیری به وجود نیومد. حتی GDB رو تو فولدر example-root 1 هم کپی کردم اما بی فایده بود.
    لطفا راهنمایی کنید. با تشکر قبلی.
    این رو توی تاپیک پرو 2010 هم گذاشته بودم براتون دوباره نقل قول می کنم
    کيت سرور به مثابه يک پل ارتباطي ميان هارد کامپيوتر شما و فضايي از اون با بازي PES هست که شما با کپي کردن فايل هاي گرافيکي توي فولدري به نام کيت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازي ميشيد بطوري که هيچ تغييري در خود فايل هاي اصلي به وجود نمياره در واقع بايد به هوش جويس صد آفرين گفت که چنين چيز جالبي رو براي ويرايش در نظر گرفته کيت سرور شايد يکي بهترين ابزار براي ويرايش هست بين همه بازي ها نه فقط PES چون از معدود ابزاري هست که به فايل هاي نصب شده کاري نداره و در اونها ايجاد تغيير نمي کنه کيت سرور مثل يک روکش مي مونه که هر لحظه مي توني اين روکش رو بزني کنار و هسته اصلي خود بازي نمايان بشه. در کل کساني که به هر دليلي نمي تونن يا نمي خوان يا علم اين رو ندارن که از کيت سرور استفاده کنن واقعا بي بهره مي مونن از يک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان ديگه خيلي ها استفاده مي کنن يکي از قسمت هايي که در کيت سرور هست فولدر GDB هست که يک شاخه اختصاصي براي لباس تيم ها هست اين GDB خوبي داره که خيلي مرتب تر و تر و تميز تر ميشه و شناسايي کيت ها بسيار ساده و مديريت کيت ها رو فوق العاده سهولت مي بخشه. شما اگه نتونيد از GDB استفاده کنيد بايد از همون فولدر img فايل هاي bin شامل کيت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطي بريزيد. هيچ مديريتي هم نمي تونيد روي کيت ها داشته باشيد.
    اما GDB يک فضاي مرتب و طبقه بندي شده و داراي نظم و نظام هست فولدر GDB حاوي فولدري به نام uni هست که داخلش يک فايل متني با عنوان map هست. اين فايل مهمترين چيزي هست که در حين کار با gdb شما بايد بهش توجه کنيد. در واقع اين فايل متني رو که باز کنيد توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کيت يک تيم رو مي تونيد درج کنيد به طور مثال فرض مي کنيم کيت سرور شما خام هست و هيچي توش نيست به طور مثال مي خواهيد کيت تيم ملي روسيه رو وارد بازي کنيد اولا بايد gdb فولدر روسيه رو داشته باشيد که هميشه داخل يه gdb فولدر حتما اين 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb يعني 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازيکنان خانگي و خارج از خانه شما مي تونيد در هر جايي از که زير مجموعه فولدر uni باشه اين gdb فولدر رو کپي کنيد. اگه gdb فولدر روسيه رو درست توي همون فولدر uni و کنار همون فايل مپ کپي کنيد بايد ادرس به اين شکل باشه : 23, "Russia"
    23 شماره کيت روسيه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهيد کيت روسيه رو وارد کنيد بايد حتما بدونيد که شماره کيت روسيه 23 هست بعد از 23 يه ويرگول هست بعد يک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقيقا آدرس gdb بايد نوشته بشه که چون توي ريشه کپي کرديم فقط بايد اسم gdb فولدر روسيه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسيه به اين شکل : rusia (املاي اشتباه) نوشته بشه بايد همين کلمه رو عينا داخل تگ بنويسد يعني بايد دقيقا هم خواني داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه اي که داخل تگ مي نويسيد
    حالا فرض مي کنيم شما مي خواهيد سليقه به خرج بديد و gdb فولدر ها رو مديريت کنيد و طبقه بندي کنيد بهترين طبقه بندي اينه که توي فولدر uni دوتا فولدر باز کنيد:
    National و Club مي تونيد براي مديريت بهتر داخل هر کدوم از اين فولدر ها فولدر هايي ديگه اي باز کنيد مثلا داخل National فولدر هايي با اسامي : Asia و Europe و America و Africa ايجاد کنيد و حتي همين طبقه بندي سليقه اي رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بديد حالا مثلا وقتي gbd فولدر ايران رو گير آورديد درست توي فولدر آسيا کپي مي کنيدو و بعد فايل map رو باز مي کنيد و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ايران رو وارد مي کنيد اول شماره ايران (هنوز نمي دونم) بعد ويرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اينا " تايپ مي کنيد و بينش آدرس محلي که کپي شده رو مي ذاريد طبيعي هست که بايد اين متن رو بين اون تگ بنويسيد : National\Asia\Iran ملاحضه مي کنيد که دقيقا اسامي فولدرها به ترتيب اومده شما کيت ايران رو توي 100 تا فولدر تو در تو هم که بذاريد فقط بايد مسيرش رو بذاريد. و در آخر فايل map بايد سيو بشه بعد مي تونيد به داخل بازي بريد و شاهد حضور لباس جديد باشيد. نمي دونم اين آموزش تا چه حدي مي تونه براتون قابل استفاده باشه ولي من سعي کردم به زباني ساده توضيح بدم کسي اشکالي داشت بگه تا توضيح اضافه بدم. موفق باشيد.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

من تازه با این سایت آشنا شدم و ثبت نام هم کردم میتونم با نام کاربری وارد سایت بشم ولی وقتی میخام چیزی رو دانلود کنم میگه برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید باید کار دیگه ای هم بکنم

4. این کاربر از dayerali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این رو توی تاپیک پرو 2010 هم گذاشته بودم براتون دوباره نقل قول می کنم

من اینو قبلا خوندم و مشکلم اینه که با همه این کارها بازم هیچ تغییری تو لباس تیمها نمیبینم. میخوام ببینم آیا باید کار دیگه ای انجام بدم. مثلا پاک کردن یا تغییر img یا به وجود آوردن پوشه جدید و یا حتی دستکاری فایلهای متنی تو پوشه kitserver . اصلا من کجا باید GDB رو بریزم تو همون فولدر kitserver و یا باید یه فولدر خاص درست کنم و بریزمش اون تو؟

6. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

من تازه با این سایت آشنا شدم و ثبت نام هم کردم میتونم با نام کاربری وارد سایت بشم ولی وقتی میخام چیزی رو دانلود کنم میگه برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید باید کار دیگه ای هم بکنم

احتمالا اون چیزی که میخواستین دان کنین در آدرس forum.p30world.net بوده.( به آدرس بار مرورگرتون توجه کنین)
    هر دوی این دامنه ها معتبره و فرقی نداره. برای حل مشکلتون یا با هر دو آدرس وارد بشید و username و password وارد کنید تا مرورگر هر دو رو بشناسه و یا وقتی صفحه ای که میخواین ازش فایل بگیرید رو باز کردین به جای .net تو آدرس بار .com وارد کنید.

التبه باید تذکر بدم جای این سوال اینجا نیست

8. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

ممنون تنظیمات ویندوز یا بازی
    سلام. برو به settings بازی و برو به تب audio و برو به sound poapertis و حالا تنظیماتو تا اخر بزار.

10. این کاربر از KAHAKDAM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از بچه ها گفته بود این پچ 140 مگی موقع نصبش ارور میده
    اگه تایید میشه بگید که من دان نکنم

فوری فوری

12. این کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام دوستان

فوری فوری

کدوم پچ ؟؟

14. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

SM Patch 2.8 for PES 2010

16. این کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام دوستان

فوری فوری

شما اگه میخوای پچی دان کنی اینو دان کن عالیه 
    کیت سرور رو داره GDB رو هم پشتیبانی میکنه 
    little fix ش هم باید دان کنی تا اجرا شده 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط gholi110

میتونی از ارورت یه عکس بزاری ؟

آقا از توی فایل winrar که میخواد اکستراکت بشه آخرش ارور میده !!!

20. این کاربر از mani_2004_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •