من تاحالا چنین چیزی ندیدیم
فکر نکنم Downgrade کردن ویندوزش کار درستی باشه واسه ریختن یه نرم افزار!![]()
من تاحالا چنین چیزی ندیدیم
فکر نکنم Downgrade کردن ویندوزش کار درستی باشه واسه ریختن یه نرم افزار!![]()
خوب ببین رو همین ویندوز 6.5 هم میشه همین کارو کرد ولی ویندوز 6.1 خیلی شبیه کامپیوتره خوب حالا با همون ویندوز 6.5 چطور اگه این کارو کنی چی اون ایکنا الکی نیستا مثلا اگه ایکون مای کامپیوترو گذاشتی بهش ادرس فایل مسنجر می دی که بره تو فایل مسنجر نظرت چیه؟شاید من مفهومو درست نمیرسونم هااا
![]()
دوست عزیز یک پوسته هست بنام wisbar advance desktop که یک تمی داره که دقیقا عین ویندوز ویستا هست و حتی فایل اکسپلوررتم حالت ویندوز پیدا میکنه
شما این رو امتحان کردی رو ماله خودت؟
لینک داری ازش؟
آره
نه سرچ کن![]()
این طفلی همچین بدم نیست وضع شارژش! چرا قضیه رو بزرگ می کنین. اگه کسی با شارژ مشکل داره به خاطر نرم افزار هایی که روش نصب کرده این طوریه... خود من spb shell +mobile sense ریختم خیلی قشنگ بود ولی مشکل اینه که توی task manager جیزی نشون نمیده ولی اگه برین ram رو ببینین می فهمین که حدودا 10 مگ رم گرفته، خوب اگه سرعت cpu رو low باشه درسته که مصرف کمتره ولی این ماله موقع stand by هست و وقتی مثلا یه کار سنگین می خواد بکنه باید زور بیشتری بزنه و زمان بیشتر...اینا همه توی شارژ تاثیر دارن
البته فکر کنماگه اشتباه می کنم بگین لطفا
![]()
کاملا درسته
ولی من سی پب یوم رو ی های هست وگفتم که چقدر استفاده میکنم(البته بک لایتم روی کمترینه)
راستی من نگاه کردم صصفحه اس پی بی حجم کمتری میگیره تا یه صفحه تودی خالی!!!!
راستی شرمنده من هیچ کلمه انگلیسی ننوشتم آخه کیبردم خرابه بخوام تعویض زبان کنم 2-1 ساعتی طول میکشهD:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
راستی من به شخصه احساس کردم جلفه
پاکش کردم
راهنمایی بفرمایید
من دیشب اکتیو سینک میکروسافت رو پاک کردم از اون به بعد نمیتونم با کابل یو اس بی به کامپیوتر متصل بشم .
مجددا برنامه ویندور موبایل سنتر رو نصب کردم ولی یه جیزی تو موبایل پاک شده
چه کنم
ممنون .
سلام.
ویندوزتون چیه؟ اگر XP هست باید مایکروسافت اکتیو سینک رو نصب کنید و اگر 7 یا ویستا هست مایکروسافت دیوایس سنتر رو.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)