با سلام به کمک فوری شما نیازمندم
کسی میتونه منو راهنمایی کنه لپتاپ VPC-F11JFX/B یا VPC-F1190X را از کجا و به چه قیمتی میتونم گیر بیارم !؟
من فقط سونی میخوام ولی لپاتپهای موجود در بازار اصلا منو راضی نمیکنند ... !!!
با سلام به کمک فوری شما نیازمندم
کسی میتونه منو راهنمایی کنه لپتاپ VPC-F11JFX/B یا VPC-F1190X را از کجا و به چه قیمتی میتونم گیر بیارم !؟
من فقط سونی میخوام ولی لپاتپهای موجود در بازار اصلا منو راضی نمیکنند ... !!!
این دو مدل توی ایران نیست .
باید برین سراغ برند های دیگه شاید گیرتون بیاد با این کانفیگ ها مثل سری G ایسوس .
موفق باشید .
سلام،
یه سوال داشتم از اون هایی که f115 یا f116 دارن:
موقع خواندن فایل متنی مثلا فایل chm یا html که فونتشون ریزه( بگذریم از اینکه میشه با بعضی نرم افزار ها فونتشون رو درشت کرد ) چشم اذیت میشه یا نه؟ چیزی که نگرانم میکنه native resolution بالای LCD شه. میخواهم بدونم که اگه به فرض resolution رو ببریم روی 1024x768 کیفیت تصویر حفظ میشه ( مثل وقتی که روی native هست )؟![]()
من حاضرم هزینه سفارش را هم بپرذازم ولی نمیدونم از چ0 کسی و به چه طریقی . کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ ضمنا من فقط سونی میخوام ASUS G هم به دردم نمیخوره خوشمم نمیاد ازش ... ممنونم
این مشکلی که شما می گید فکر کنم اگه وجود هم داشته باشه با فعال کردن clear type حل بشه!!
![]()
من خودم اول resolution رو گذاشته بودم روی فول اچ دی ولی بعد از یه مدت اذیت شدم.
رزولوشن فکر کنم حدود 1360*768 خوب باشه متن ها هم به راحتی خونده می شن
توی ایران فکر نکنم شرکتی باشه که بتونه بیاره .
اگر هم که شخص بره باید جعبش رو بزاره همون جا وگرنه باید گمرکی بده .
بهترین کار اینه که مثلا برین افغانستان که قیمت هاش هم با ایران تقریبا یکی هست از اون جا تهیه کنید .
امارات و دبی هم هست ولی یکم اینور آوردنش سخت میشه چون باید با هواپیما بیاین و بازم جعبه بی جعبه .
ولی از افغانستان میشه زمینی رفت و یه جا چپوند تو ماشین که نبینن و آورد اینور .
موفق باشید .
حالا چرا افغانستان
سفارش بده از عراق واست بيارن
تمام اجناس قاچاق مثل گوشي موبايل از عراق مي ياد نه افغانستان و امارات.قيمتشم خيلي خيلي كمتره
مي توني به شركتاي معتبر هم مراجعه كني كه اين قدرت رو داشته باشن تعدادي از اون مدل رو بفروشن
مي تونن چند تا مدل سفارشي رو بين بارشون بيارن البته قيمتش خيلي بالا ميره
دوست گرامی من لپ تاپ خودم و لپ تاپ پسرخالم رو به LCD خونه وصل کردم تا این مشکل شما با رزولیشن حل بشه.تازه اونوقت بود که فهمیدم که اگه تا اون لحظه به 5730 نمره 100 میدادم و به 330m نمره 70 کاملا اشتباه میکردم بلکه باید به 330m نمره 40 بدم .من نمی دونم که شما این اطلاعاتت رو از کجا میاری،کی میگه که Dirt 2 بازی سنگینیه.شما چرا با DMC4 یا Crysis Warhead چک نمیکنی که Sony روی نرمال بزور 25 فریم میده.اما لپتاپ من با همون 5730 که میگی با اینتل مچ نیست حدود 60 فریم روی High و حدود 90 فریم روی نرمال میده(اگه مچ بشه چی میشه).شما به این میگی هم سطح.در ضمن من کی گفتم سونی از Kingston استفاده میکنه.(سونی رو برای خودت تحویل گرفتی)سونی همیشه و بخصوص روی سری F از رم Hynix استفاده میکنه و اسوس از Kingsron و FSB 1333 .شما رو چه حسابی میگی 1066.در ضمن من بحثی روی ظاهر ندارم چون سلیقه ها متفاوته و من خودمم میگم سونی از اسوس زیباتره و جون میده برای ویترین.
در کل اسوس تو گیم که سونی رو قورت میده و تو پردازش هم از سونی سرتره.شما هم اگه دوست داشتی یه لپ تاپ سونی بیار با هم تست کنیم.هرمدلی از سونی که دوست داری، منم با لپ تاپ خودم.![]()
شما که بازم میگی 1066.اگه تهران هستی بگو من ادرس بدم بیا از نزدیک ببین که رم اسوس 1333 است،تا این اسوس بیچاره رو بیخیال شی.چرا درباره چیزی که اطلاعات نداری نظر میدی و تازه پافشاری هم میکنی.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)