تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 370 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام به کمک فوری شما نیازمندم

کسی میتونه منو راهنمایی کنه لپتاپ VPC-F11JFX/B یا VPC-F1190X را از کجا و به چه قیمتی میتونم گیر بیارم !؟

من فقط سونی میخوام ولی لپاتپهای موجود در بازار اصلا منو راضی نمیکنند ... !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام به کمک فوری شما نیازمندم

کسی میتونه منو راهنمایی کنه لپتاپ VPC-F11JFX/B یا VPC-F1190X را از کجا و به چه قیمتی میتونم گیر بیارم !؟

من فقط سونی میخوام ولی لپاتپهای موجود در بازار اصلا منو راضی نمیکنند ... !!!
    این دو مدل توی ایران نیست .
    باید برین سراغ برند های دیگه شاید گیرتون بیاد با این کانفیگ ها مثل سری G ایسوس .
    موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام،
    یه سوال داشتم از اون هایی که f115 یا f116 دارن:
    موقع خواندن فایل متنی مثلا فایل chm یا html که فونتشون ریزه( بگذریم از اینکه میشه با بعضی نرم افزار ها فونتشون رو درشت کرد ) چشم اذیت میشه یا نه؟ چیزی که نگرانم میکنه native resolution بالای LCD شه. میخواهم بدونم که اگه به فرض resolution رو ببریم روی 1024x768 کیفیت تصویر حفظ میشه ( مثل وقتی که روی native هست )؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من حاضرم هزینه سفارش را هم بپرذازم ولی نمیدونم از چ0 کسی و به چه طریقی . کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ ضمنا من فقط سونی میخوام ASUS G هم به دردم نمیخوره خوشمم نمیاد ازش ... ممنونم

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

11 clear type

سلام،
    موقع خواندن فایل متنی مثلا فایل chm یا html که فونتشون ریزه( بگذریم از اینکه میشه با بعضی نرم افزار ها فونتشون رو درشت کرد ) چشم اذیت میشه یا نه؟ چیزی که نگرانم میکنه native resolution بالای LCD شه. میخواهم بدونم که اگه به فرض resolution رو ببریم روی 1024x768 کیفیت تصویر حفظ میشه ( مثل وقتی که روی native هست )؟
    این مشکلی که شما می گید فکر کنم اگه وجود هم داشته باشه با فعال کردن clear type حل بشه!!

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام،
    من خودم اول resolution رو گذاشته بودم روی فول اچ دی ولی بعد از یه مدت اذیت شدم.
    رزولوشن فکر کنم حدود 1360*768 خوب باشه متن ها هم به راحتی خونده می شن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من حاضرم هزینه سفارش را هم بپرذازم ولی نمیدونم از چ0 کسی و به چه طریقی . کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ ضمنا من فقط سونی میخوام ASUS G هم به دردم نمیخوره خوشمم نمیاد ازش ... ممنونم
    توی ایران فکر نکنم شرکتی باشه که بتونه بیاره .
    اگر هم که شخص بره باید جعبش رو بزاره همون جا وگرنه باید گمرکی بده .
    بهترین کار اینه که مثلا برین افغانستان که قیمت هاش هم با ایران تقریبا یکی هست از اون جا تهیه کنید .
    امارات و دبی هم هست ولی یکم اینور آوردنش سخت میشه چون باید با هواپیما بیاین و بازم جعبه بی جعبه .
    ولی از افغانستان میشه زمینی رفت و یه جا چپوند تو ماشین که نبینن و آورد اینور .
    موفق باشید .

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

حالا چرا افغانستان
    سفارش بده از عراق واست بيارن
    تمام اجناس قاچاق مثل گوشي موبايل از عراق مي ياد نه افغانستان و امارات.قيمتشم خيلي خيلي كمتره
    مي توني به شركتاي معتبر هم مراجعه كني كه اين قدرت رو داشته باشن تعدادي از اون مدل رو بفروشن
    مي تونن چند تا مدل سفارشي رو بين بارشون بيارن البته قيمتش خيلي بالا ميره

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اینه که شما وقتی داری با ایسوس بازی میکنی اگر که خروجی بازیه 1280 در 1024 باشه خود نوت بوک باید اون رو برای یک صفحه 1366 در 768 تنظیم کنه اما درسونی اگر که روی 1280 در 1024 باشه باید برای نمایش روی یک صفحه 1920 در 1080 تنظیم بشه و فراموش هم نکنیم که سونی صفحه ای 0.4 اینچ بزرگتر داره و این هم خودش تاثیر داره ولی من انکار نمی کنم که گرافیک ایسوس قوی تر هست ولی تقریبا هم سطح هستند .
    البته این سونی کولین مکرا دیرت 2 رو که مشالا پدر سی پی یو و رم رو سرویس میکنه در حالت اولترا بدون هیچ لگی با 35 فریم در ثانیه اجرا می کنه .
    توی رندر هم تنها علتی که میگم سونی قوی تره قوی تر بودن رم و سی پی یو هست چون معمولا رندر کردن کمتر از بازی ها گرافیک نیاز دارند غیر از رندر های خفن مثل رندر انیمیشنی مثل UP که قوی ترین کارت گرافیک ها هم کم میارن و توی پروسس از ایسوس قوی تره .
    اتفاقا من بعضی جا ها هست که میگم ایسوس از همه بهتره ولی سونی رو نمیشه هم قد و قواره ایسوس دونست .
    این جا هم از نظر کیفیت هیچ کم و کاستی از سونی نداره .
    فراموش نکنید که رم سونی سامسونگ هست و نه کینگ استون که اف اس بی اون 1333 هست در صورتی که ایسوس فکر کنم هاینیکس باشه با اف اس بی 1066 که زمین تا اسمون با هم فرق می کنند .
    ایسوس هم کیفیت مادربوردش هیچ مشکلی نداره و بهترینه و من الآن خودم برای پی سی فقط ایسوس رو پیشنهاد میکنم و خودم هم ایسوس دارم .
    مشکل از مادربورد نیست مشکل از اسمبل هست که گرافیک 5730 که ماله ای ام دی هست با سی پی یو اینتل نمی سازه و اینتل رابطه بهتری با انودیا داره و به خاطر همینه که به کسی که می خواد یه سیستم برای گیم ببنده پیشنهاد میکنن هم گرافیگ ای تی آی باشه و هم سی پی یوای ام دی که بیشترین هماهنگی رو دارن با هم .
    البته چیپست HM55 هم باعث این اختلاف شده .
    برای من هم که کارم گرافیک و طراحی وب هست وقتی میشینم پای یه سیستم زمخت حالم گرفته میشه ولی وقتی یه سیستم قشنگ زیر دستم باشه حوصله بیشتری برای طراحی کردن و برنامه نویسی دارم . .
    وگرنه من الآن 1510 دل دارم و برای کار های من هم میکشه و فقط به خاطر زشت بودنش می خوام عوضش کنم .
    مقایسه سونی و ایسوس کار درستی نیست چون هر کدوم یه نقاط قوتی دارند ولی برای گیم ایسوس و برای پردازش و گیم هر دو با هم سونی .
    موفق باشید .
    دوست گرامی من لپ تاپ خودم و لپ تاپ پسرخالم رو به LCD خونه وصل کردم تا این مشکل شما با رزولیشن حل بشه.تازه اونوقت بود که فهمیدم که اگه تا اون لحظه به 5730 نمره 100 میدادم و به 330m نمره 70 کاملا اشتباه میکردم بلکه باید به 330m نمره 40 بدم .من نمی دونم که شما این اطلاعاتت رو از کجا میاری،کی میگه که Dirt 2 بازی سنگینیه.شما چرا با DMC4 یا Crysis Warhead چک نمیکنی که Sony روی نرمال بزور 25 فریم میده.اما لپتاپ من با همون 5730 که میگی با اینتل مچ نیست حدود 60 فریم روی High و حدود 90 فریم روی نرمال میده(اگه مچ بشه چی میشه).شما به این میگی هم سطح.در ضمن من کی گفتم سونی از Kingston استفاده میکنه.(سونی رو برای خودت تحویل گرفتی)سونی همیشه و بخصوص روی سری F از رم Hynix استفاده میکنه و اسوس از Kingsron و FSB 1333 .شما رو چه حسابی میگی 1066.در ضمن من بحثی روی ظاهر ندارم چون سلیقه ها متفاوته و من خودمم میگم سونی از اسوس زیباتره و جون میده برای ویترین.
    در کل اسوس تو گیم که سونی رو قورت میده و تو پردازش هم از سونی سرتره.شما هم اگه دوست داشتی یه لپ تاپ سونی بیار با هم تست کنیم.هرمدلی از سونی که دوست داری، منم با لپ تاپ خودم.

10. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من تعصبی با این موضوع برخورد نکردم چون الآن پشت یه پی سی نشستم که مادر بوردش ایسوس هست و نوت بوکم هم دل هست .
    امسال هم اولین رتبه در نوت بوک ها اپل هست که هیچ شکی هم درش نیست چون واقعا اپل چیز های توپی میزنه و ایسوس رتبه 5 رو داره در حالی که سونی رتبه 3 رو داره .
    ما که پول خرید اپل رو نداریم و لنوو هم که خیلی زشت نوت بوک هاش رو میسازه پس بهترین گزینه بع از اینا همین سونی هست . .
    البته من هم به رنکینگ ها اعتقادی ندارم خیلی ولی می تونند یه ملاک در برابر بقیه ملاک ها باشند .
    سونی رم با اف اس بی 1333 داره ولی ایسوس 1066 هست و زمین تا آسمون با هم فرق می کنند و شاید اگر این تفاوت وجود نداشت قطعا نظرم ایسوس بود .
    موفق باشید .
    شما که بازم میگی 1066.اگه تهران هستی بگو من ادرس بدم بیا از نزدیک ببین که رم اسوس 1333 است،تا این اسوس بیچاره رو بیخیال شی.چرا درباره چیزی که اطلاعات نداری نظر میدی و تازه پافشاری هم میکنی.

12. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •