تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 323 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

واسه من فريم ور Ver 20.0.005 . ورژن مپ هم رفتم تو about زده ver 3.04 . و پروداکت کد نميدونم کدومه يه RM-559 نوشته و يه Code: 0589448

الان بايد چيکار کنم . ؟؟
    آغاجان تو هیچی مشکلی نداری به اینجا مراجعه کن حله فقط سعی کن به 21 هم آپ دیت کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

قربونت بالاش نوشتم دیگه "128 مخابرات اصفهان"
    ماهی هم 10220 تومن میدیم!!!
    من نقشه های ovi که 47 مگا بایت بود رو دانلود کردم.
    همینا رو توی مسیر مشخص شده بریزم حله دیگه؟
    نقشتو از کجا گرفتی از کلوپ همسایه؟ اگه دقیقا بلدی چه جوری کپی کنی حله وگرنه بگو بگم
    البته ا
    به اینجا هم سری بزنی می فهمی که چه جوری کپی باید بکنی
    جسارت نشه ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش چهارم

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نگرفتی چی میگم.می گم کی روی گوشی بصورت اولیه نصب هست که موقع خریدن روش ورژ 21 باشه؟
    ملتفت شدم این فریم ویر یکی دو روزه اومده اگه حدود یه ماه دیگه بخری و محصولات تازه واردبازر شده باشه حتما ولی طول میکشه خوب! البته اگه تو تبریز خودشون نزن روش هر چی بگی بر میاد از این مردم
    آخه 21 زیاد ربطی به جی پی اس نداره. تو غصه نخور بر فرض مثال رفتی موقعی که 21 اومده بود خریدی حالا 25 بیاد چیکار می کنی می بری میفروشی گوشی رو اونی که 25 روشه رو میخری؟ خوب قاعدتا نه! باید آپ دیت کردن رو قشنگ یاد بگیری چون همیشه بدرد بخوره. پولت هم تو جیبت می مونه. می تونی واسه دیگران هم این کار رو بکنی. البته دردصد ریسکش بالاست

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

14.یوخده کار اینجا: در positioning methods قسمت network base تیک داشته باشد
    15- در positioning server قسمت server address روی supl.nokia.com باشد
    16- در positioning server قسمت access point تنظیم شود (روی کانکشن gprs گوشی) البته اگه آف لاین هستید که نمیخواد کاری بکنید
    17-در positioning server قسمت positioning server use روی آتوماتیک و یا آلویزاسک باشد.

اصلا واسه من اين گزينه هارو نداره ...
    قربونت چشات برم
    ببین چی می گم منم اولش خیلی گشتم پیدا نمی کردم به اشتباه رفته وبدم setting خود گوشی یا که تنظیمات جی پی اس!

وقتی دکمه سفید رنگ رو گوشی رو می زنی منو باز میشه
    حالا آیکنی به اسم application تو همه گوشی ها هست که لیست برنامه ها توشه. (تا حالا ربطی به جی پی اس نداشت)
    خوب آیکن location داخل برنامه های کاربردی هستش (اگه منوی گوشیت فارسیه بجای application میزنه برنامه های کاربرید که پایین صفحه قسمت سمت راسته)
    وقتی وارد لوکیشن شدی اونجا همه جی رو پیدا می کنی

خبر پیدا کردنتو بهم بگو آفرین پسر خوب

6. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

شما الان باید زحمت بکشی بری به این لینک نرم افزار لازم رو دانلود و سپس موبایل رو آپدیت کنید.
    البته پیشنهاد میشه با ovi suit آپدیت کنید اما اگر خیلی در زمینه حجم در مضیغه هستید این لینک 33 مگابایت هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم از شما ولی پیشنهاد می کنم سعی کنید از کتیگوری اروپا وارد بشد چون اکثر اوقات خاورمیانه و خود سایت ایران ورژن آپ دیت شده رو واسه دانلود نمی زارن! من خودم چندبار گول خوردم اومدم دانلود کردم بعد برنامه تو آپ دیت گفته ورژن جدید موجوده اونوقته که خر بیار و باقالی بار کن

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

مرسي دارم دان ميکنم. يه چيزي .. من رفتم تو سايت OVI ميخوام اکانت بسازم ميگه
    Sorry, you are not eligible for a Nokia account at this time.... يه تست ميکني ببيني واسه شما هم اينجوريه يا نه ؟؟

ببين راه داره يه اکانت بسازي ...

مرسي
    شاید سرور مشغول بود هاون ساعت اصلا کاری نداره اکانت ساختن یه یوزر یه پسوردیه اسم ایمیل
    Last edited by Help118; 09-07-2010 at 13:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من ovi رو نصبيدم . کاراشو کردم تو اکانتمم الان . الان بايد چيکار کنم ؟ اون بالا software updat رو ميزنم

بعد يه چيزي ميچرخه اما بعدش ارور Network connection ميده
    واسه منم این ایراد رو داد. دقت کنی پیام می گه که مشکل تو آپ دیت برای OVI SUITE هستش و فقط در این ساعت می تونید نرم افزار گوشی رو آپ دیت کنید اصلا مشکلی نیست نگران نباش.
    Last edited by Help118; 08-07-2010 at 21:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

واسه دوستانی که میگن جی پی اس داخلی نداره و بلوتوثه و اصلا این گزینه ها مثل integrated gps و غیره که توضیح دادم رو نداره باید گوشیشونو آپ دیت کنن سعی کنید فریم ویرتونم ایران باشه. پروداکت کد خواستین بدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آره وصلم ... اون بالا يه 7 نوشته ... Shazam , phyton , .... آپديت جديد ايناست ؟؟
    نه! اول software application رو باید نصب کنی بغلش نوشته 21 و خورده ای بعد اینکه فرمویر نصب شد 8 تا برنامس که اونا رو باید نصبش کنی البته نصب برنامه shazam با internel error مواجه خواهد شد که نیازی به نصب اون نداری. چون داخل فریم ویر هستش و با نصب فریم ویر اونم نصب خواهد شد.
    البته موقع نصب برنامه ها موقعی که واسه shazam ارور داد دوباره آپ دیت رو بزن و اون یکی برنامه ها رو نصب کن اصلا نصب shazam رو بیخیال شید

11. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من فکر ميکنم به خاطره شلوغ بودن يا يه همچين چيزايي چون 6 تاشو دان کرد سره اين Shazam هي ميگيه connection erro
    این ایراد واسه shazam همیشه هست اونو اصلا نصب نکن چون داخل فریم ویر 21 ، shazam هستش اگه توجه کرده باشی موقع آپ دیت پیغام میده که واسه shazam هم آپ دیت میشه همراه فریم ویر.

اینایی که نصب کردی فریم ویر جدید نیست بابا!!!!!!!!!!! اول باید برنامه فریم ویر رو نصب کنی بعد این برنامه ها رو
    تو برنامه ها shazam رو نصب نکن
    درضمن موقع اجرای سربرگ Update از ovi suite طبیعیه که پیام اخطار بیا واسه آپ دیت خود برنامه ovi suite که بیهخیال میشی. هیچ مشکلی نیست.
    بازم مشکلی بود بگو

13. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

[QUOTE=hamijoon;5165568]اين دوتا رو نگاه کنين ...

[URL=" [/URL]

[URL]http://hamijlo.persiangig.com/up.jpg[/URL][/QUOTE]

اینجا بهت میگه که گوشیت آپ دیت فریم ویری نمیخواد یعنی چی مگه آر ام گوشیت 559 نیست!!!!! فقط میگه آپ دیت برنامه میخواد![COLOR="Silver"]

---------- Post added 09-07-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 08-07-2010 at 11:58 PM ----------

[/COLOR]
    آپدیت شامل دوقسمت هست:
    1.آپدیت فریمور یا همون ورژن جدید نرم افزار.
    2.برنامه های کاربردی که اکپرا ورژن جدید هستن.
    شما سرعت نتت خوبه؟!
    چون باید همون اول بزنه آپدیت ....
    مثل لینک زیر:

ولی تو این عکس علاوه بر آپ دیت برنامه های کاربدری آپ دیت فریم ویری رو هم نشون می ده که باید اون بالایی رو بزنی

15. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

درود به همه دوستان.
    برادر من یه X6 گرفته و من نمی دونم دقیقا چطور باید براش هکش کنم، البته پارسال N97 اشو -- کرده بودم.
    میشه لینک مطالب و آموزش های مرتبط با -- این گوشی رو برام بزارید؟
    پیشاپیش ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •