ممنونم آقای گلمحمدی راهنمایی کاملی بود ، خوب پس به زودی برای اینم بازی ساخته میشه که قوی باشه و مشکلی نیست
فقط میشه یکی از دوستان یک زحمتی بشکه عکس یکی از بهترین بازیها از نظر گرافیک رو برای ویندوز موبایل رو بذاره
سپاس
ممنونم آقای گلمحمدی راهنمایی کاملی بود ، خوب پس به زودی برای اینم بازی ساخته میشه که قوی باشه و مشکلی نیست
فقط میشه یکی از دوستان یک زحمتی بشکه عکس یکی از بهترین بازیها از نظر گرافیک رو برای ویندوز موبایل رو بذاره
سپاس
سیروس جان شما که مارو قبول نداری اما در حد یک تست صدا دیگه اطلاعات داریم
عرض شود که فقط از نظر بلندی تست کردم. یعنی این پاسخی که عرض می کنم از نظر کیفیت اعتباری نداره.
1: در مقایسه با امنیا معمولی : صدای امنیا روی حد اکثر صدای لئو حدود 75 درصد .
2: مقایسه با تایتن یک : تایت یک حداکثر صدا حدود 90 درصد لئو. یعنی لئو 10 درصد حدودا برتری دارد.
البته کمی تایتنه کار کرده و ممکنه ضعیف شده باشه.
3: مقایسه با o2 xda zinc1 : حداکثر صدای زینک حدود 50 درصد ! صدای لئو.
4: مقایسه با o2 xda flame : صدای حداکثر فلیم با افکت درونی wow حدود 90 درصد صدای لئو.
الان گوشی دیگه ای دم دستم نبود واسه تست.
البته به وضوح صدای پرو2 بلندتر هستش اما چون در دسترس نداشتم درصدش رو نمی تونم عرض کنم.![]()
Last edited by siavash78_HU; 13-12-2009 at 19:59.
این چه حرفیه سیاوش جان شما مطمئنا اطلاعاتت از من بیشتره من شاگرد شما هستیم اگر سوءتفاهمی شده همین جا عذر می خوام
اگر شما تست کردید حق با شماست
من شمارو 100% قبول دارم
نصب این فایل شارپنس عکس اچ دی2 رو بالا می بره.....گفته 8مگاپیکسل نرم افزاری ولی تاثیری تو سایز نداره.
نصب این فایل تغییراتی در مسیر HKLM\software\htc\camera\image\jpegquaity\superfin e میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ومقدار 8Msize(746028) رو جایگزین مقدار 5مگاپیکسل می کنه.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
فایلهایی که میخوای بگو (لینک هاش رو بده ) برات دانلود میکنم و یه جوری بدستت میرسونم.
سیروس جان این چه حرفیه. شوخی کردم. شما سرور ما هستید.
مهدی جان این قضیه دوربین رو دیشب تست کردم اما نتیجه اش به نظرم فرق خاصی نداشت. یعنی منظور اینه که کاملا نرم افزاری به نظر میرسه و فاقد کارایی لازم. اگر تست کرده اید لطفا بنده رو هم راهنمایی کنید و بفرمایید چه تغییری مشاهده نموده اید. مرسی.
سلام دوست عزیز
من فقط منظورم فایلای رام HD2 هست و... که حجمش بالاست و اول این که شما واسه خودت دانلود کرده باشی به ما هم بدی نکه شما رو بندازم تو زحمت بگم واسم دانلود کن
شما تو تهرانید و کجای تهران هستید ؟
ولی خدایی من خیلی از این بحث خوشم امد نه بخاطر اطلاعات که اون بکنار ولی بخاطر این که بچه هایی اینجا با مرام و هر کاری که باشه واسه هم انجام میدن
واقعا من خجالت میکشم که هیچکاری نمیتونم واسه کسی اینجا انجام بدم واقعا من شرمندم از دوستان
Last edited by mani_jon; 14-12-2009 at 00:17.
سلام.
خواهش میکنم قربان.بله من تهرانم .شهرک هستم.شما لینک همون فایلهای رام HD2 رو بده من برات دانلود میکنم.اگه امشب لینک بدید که همین الان براتون دانلود میکنم.من فعلا" این گوشی رو نخریدم.ولی شما نگران نباش من قطعا" این گوشی رو میخرم و فایلها بدرد خودمم میخوره.![]()
دوستان این گوشی هنگ هم میکنه؟
تا حالا با هنگ مواجه شدین؟
والا منم تست نکردم ولی تو این صفحه چند نمونه عکس هست که مقایسه کرده خودت یه نگاهی بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)