پونصدش چنده؟western digital caviar green 1tb...160.000
پونصدش چنده؟western digital caviar green 1tb...160.000
دوستان الان هارد 2 ترا وسترن چنده
قيمتا پايين نيومده?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Western Digital Caviar Green 500Gb...115.000
هارد یک ترای بلک قیمتش 115 تومان بود و ما ناز میکردیم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیل در تایلند آسیب زیادی به صنعت تولید هارد دیسک وارد آورده است. سرعت تولید کند شده و قطعات با کمبود مواجه اند. از طرف دیگر شرکت های تولید کننده هارد دیسک با ضرردهی بزرگی مواجه شده اند و آنها مشغول یافتن راه هایی برای رفع مشکلات شان هستند.
به نظر می رسد یکی از روش هایی که برای جبران خسرات ها انتخاب شده کاهش زمان گارانتی هارد دیسک ها بوده است. در اخباری که منتشر شده شرکت وسترن دیجیتال warranty چند سری از هارد دیسک های تولیدی اش را از ۳ سال به ۲ سال کاهش داده است. و هارد دیسک های جدیدی که وارد بازار می شود، سیاست جدید را دنبال خواهد کرد.
اما داستان فقط به شرکت وسترن دیجیتال محدود نمی شود. شرکت Seagate هم اعلام کرده که هارد دیسک های جدیدی که از روز ۳۱ ام این ماه وارد بازار می شوند به جای ۵ سال warranty تنها دارای ۳ سال warranty هستند. و جالب تر اینکه این مدت را برای برخی از مدل ها به یک سال کاهش داده است.
در وضعیتی که قیمت هارد دیسک ها گران و تقاضا برای آنها افزایش یافته، این سیاست برای کاهش زمان گارانتی، زیاد هم با جبران خسارات مالی جور در نمی آید و شاید بتوان آن را نوعی بهره برداری از زمان به حساب آورد.
دوستان قیمت نوی wd my book essential 1tb چند؟
پاسپورتی چی ؟
و آیا هارد بالاتر هم میره؟
پاسپورت اسنشال 1 ترا وسترن در حال حاضر حول و حوش 160 تومانه
بلخره کی قیمت پایین میاد؟ 1 سال؟ 2 سال؟ 20 سال؟
سلام من ابادان هستم .امروز یه هارد اینترنال 1 ترا وسترن دیجیتال گرین خریدم 145 تومن نصبیدم کنار اون یکی برادرش!!![]()
سلام من می خوام یکی از دو هارد زیر رو بگیرم.الان یدونه seagate 1 tera دارم که میذارم برای نصب ویندوز و بازی و برنامه و....الان پر شده و آرشیوم رو می خوام به هارد جدید انتقال بدم که وسترن خواهد بود.قیمت این دو نوع هارد الآن چنده (تهران) و آیا در این سری ها مدلهای دیگه هم وجود داره؟مثلا اگه چند نوع بلک 1 ترا داریم کدوم بهتره؟
western digital caviar green 2 tera
western digital caviar black 1 tera
نظر خودم روی گرین 2 ترا هستش ولی امنیت بالاتر بلک هم برای خودش ترغیب کننده هست!
اقا من بیچاره شدم هاردم از دستم افتاد سوخت بردم گارانتی قبول نکرد سیگیت 500 بود حالا میگن گرون شده چیکار کنم بخرم نخرم؟ ها ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)