تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 966 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

2 تصویر زیر رو با هم مقایسه کنید !!

تصویر اول مال زمانیه که من واسه خودآزمایی امتحان دادم و تصویر دوم مال امسال .
    نکته عجیب اینه که با اینکه درصدام امسال خیلی بهتر از پارسال هست ولی ترازم فقط 200 تا جابجا شده !!!!!
    به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟ امکان داره اشتباهی رخ داده باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

نميدونم اين سوال خيلي ضايع است يا نه؟؟؟!!! ولي من هيچي در مورد دانشگاه نميدونم ميخوام بدونم واسه گرفتن خوابگاه تو دانشگاه آزاد قزوين بايد چيكار كرد؟ هزينه جداگانه اي داره يا به افراد خاصي خوابگاه ميدن؟ يه سوال ديگه هم داشتم كسي خبر داره دانشگاه قزوين واسه كرج سرويس داره يا نه؟ تشكر

ببین دوست من دانشگاه قزوین یکی از بهترین دانشگاههای ایرانه (نه فقط تو آزاد بلکه توی کل دانشگاههای ایران)چه از لحاظ امکانات و چه از نظر استادا که من شنیدم خیلیاشون از علم و صنعت هستن. در زمینه رباتیک و کامپیوتر هم سطحش خیلی بالاست. در ضمن سرویس هم داره. به نظر من برو

3. این کاربر از doost4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

2
    تصویر اول مال زمانیه که من واسه خودآزمایی امتحان دادم و تصویر دوم مال امسال .
    نکته عجیب اینه که با اینکه درصدام امسال خیلی بهتر از پارسال هست ولی ترازم فقط 200 تا جابجا شده !!!!!
    به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟ امکان داره اشتباهی رخ داده باشه ؟
    بنظرم مشکلی نداره . شما سال قبل 7.5 درصد ریاضی بیشتر زدی ! ریاضی توی ازاد عجیب ترازو جابجا میکنه ! هر 1 تستش !
    در ضمن زبان و ادبیات رو هم سال پیش بیشتر زده بودی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

ببین دوست من دانشگاه قزوین یکی از بهترین دانشگاههای ایرانه (نه فقط تو آزاد بلکه توی کل دانشگاههای ایران)چه از لحاظ امکانات و چه از نظر استادا که من شنیدم خیلیاشون از علم و صنعت هستن. در زمینه رباتیک و کامپیوتر هم سطحش خیلی بالاست. در ضمن سرویس هم داره. به نظر من برو
    تشكر به خاطر جواب
    دوباره دو دل شدم چيكار كنم واقعيتش با يه مشاور در اين مورد صحبت كردم گفت اگه مطمئني سال بعد ميخوني واسه سال بعد بخون ولي در غير اينصورت برو آخرش من چيكار كنم؟؟؟حرف مشاورو گوش كنم يا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه ehsann69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    کاربر عزیز AmirDB خواسته بود که درصد هامو براش بگم ولی با توجه به اینکه عضو جدید هستم و پیغام خصوصی نمی تونم بفرستم و ایشون ID شو هم ننوشته مجبور شدم اینجا بنویسم امیدوارم که ببینه

آزمون پزشکی 88

ادبیات78.7
    عربی 89.4
    دینی 84
    زبان 78.7
    ریاضی 33.4
    فیزیک 93.4
    شیمی85
    زیست 100

امیر خان من اولویت اولم پزشکی کازرون بوده که قبول شدم تراز من 7349 بوده و تراز آخرین فرد قبول شده 7217 بوده تراز دروس عمومی ام 6683 بوده و تراز دروس اختصاصی ام 7682 بوده که البته از حد نصاب بیشتر بوده چون حد نصاب دروس اختصاصی 6200 بوده یعنی اگه امسال تراز درس های اختصاصی ات از 6200 کمتر میشد مردود میشدی امسال کازرون 90 نفر گرفته بود که من با این ترازها نفر 66 بودم این در حالیه که پارسال 150 تا گرفته بود و تراز آخرین نفر هم 7019 بود پس می بینی که دانشگاه آزاد کاراش قابل پیش بینی نیس یه نکته دیگه هم باید بهت بگم که حواست باشه علت اصلی قبولی من زیست بود اگه درسی رو 100 بزنی ضریب ویژه میگیری که خیلی تو قبولیت موثره

کارنامه آزمون غیر پزشکی رو هم خواسته بودی که با توجه به اینکه من رشته ی تجربی هستم در صدهای اختصاصی ام به طور معمول پایینتره
    چون شما دانش آموز ریاضی هستی میتونی بالاتر از منم بزنی

آزمون غیر پزشکی 88

ادبیات 86.7
    عربی 94.7
    دینی 70
    زبان 78.4
    ریاضی 2.5
    فیزیک مکانیک 78
    شیمی 89.4

من اولویت اولم مکانیک شیراز بوده که قبول نشدم چون تراز ورود مکانیک 6447 بوده ولی من 6380 شدم به عبارتی مکانیک امسال 269 نفر گرفته که من 300 شدم
    اما اولویت دومم که مکانیک مرودشت بوده قبول شدم چون تراز ورودیش 6336 بوده و 30 نفر هم گرفته که من نفر 15 بودم

امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم اگه کمکی در مورد نحوه ی درس خوندن و معرفی معلم و .... خواستی در خدمتیم

7. این کاربر از ehsann69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز منم با نظر مشاور موافقم اما اینم بدون که پشت کنکور موندن یه ریسکه حالا شما باید به خودت نگاه کنی که میتونی بشینیا همه ی درسای پارسالا دوباره بخونی یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی اگه کتاب کمک درسی زیست خوب خواستی حتما بگو بهت معرفی کنم
    Last edited by ehsann69; 04-09-2009 at 11:54.

10. این کاربر از ehsann69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تشكر به خاطر جواب
    دوباره دو دل شدم چيكار كنم واقعيتش با يه مشاور در اين مورد صحبت كردم گفت اگه مطمئني سال بعد ميخوني واسه سال بعد بخون ولي در غير اينصورت برو آخرش من چيكار كنم؟؟؟حرف مشاورو گوش كنم يا نه؟؟؟

خوب مشاورت راست می گه اگه حوصله خوندن نداری آدم خرخونی نیستی همینو برو

12. این کاربر از shahrzad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خدمت تمام دوستانی که دنبال تکمیل ظرفیت هستن باید بگم که این کار برای تمام افرادی در انتخاب دوم به بعد خودشون قبول قطعی
    شدن کاملا منتفی اما اگر فردی هست که تک اتخاب کرده باشه وتو کارنامش براش مردود زده باشن وترازشم نزدیک باشه به اخرین فرد قبول شده مثل بنده که یه تک انتخاب کرده بودم اونم عمران تهران جنوب وترازم هم نزدیک هست وبا توجه به اینکه افرادی که این رشترو انتخاب میکنن اکثرا سراسری قبول میشن احتمال زیاد هست ومن با اطمینان اینو می گم و اگر کسی هست که شرایطی شبیه من داشته باشه نا امید نباشه البته ترازه من 6670 اخرین فرد قبول 6730 جالب نیست با 6670 مردود بشی
    منم عینا همین شرایطو دارم یعنی تک انتخابیم و 64 تا تراز با آخرین قبولی فاصله دارم . حالا چطوری میتونم متوجه شم که تکمیل ظرفیت قبول میشم یا نه نتایج تکمیل ظرفیت خود به خود میاد یا خودم باید برم مراجعه کنم دانشگاه؟(شرمنده میدونم سوالم تکراریه ولی بنظر میاد شما اطلاعاتتون کاملتره نسبت به بقیه بچه ها)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم عینا همین شرایطو دارم یعنی تک انتخابیم و 64 تا تراز با آخرین قبولی فاصله دارم . حالا چطوری میتونم متوجه شم که تکمیل ظرفیت قبول میشم یا نه نتایج تکمیل ظرفیت خود به خود میاد یا خودم باید برم مراجعه کنم دانشگاه؟(شرمنده میدونم سوالم تکراریه ولی بنظر میاد شما اطلاعاتتون کاملتره نسبت به بقیه بچه ها)
    ببین شما باید حضوری بری دانشگاه تا مسئولین دانشگاه بهت بگن با توجه به قبولی های پارسال تا تراز چن شانس داره تو تکمیل ظرفیت قبول شه راستی چیزی به عنوان تکمیل ظرفیت آزمون سراسری دانشگاه آزاد پارسال که اعلام نشد امسالم نمیشه البته تا اونجا که یادمه کارشناسی ارشد داره ولی اون اصلیه نداره بخاطره همین شخصا باید بری دانشگاه و فک میکنم یه پولی هم باید بریزی به حساب دانشگاه تا تو شانس ذخیره ها شرکتت بدن
    راستی تو قسمت پایینی سایت azmoon.com
    نوشته آرشیو اعلام نتایج که اگه روش کلیک کنی آرشیو اعلام نتایج آزمون های 87 رو هم میبینی
    که متاسفانه چیزی به اسم نتیجه تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی نیست و فقط یه دونه هست اونم ماله نا پیوستس به خاطره همینم حتما برو دانشگاه
    در ضمن تو تکمیل ظرفیت خیلی پارتی بازی میشه

15. 2 کاربر از ehsann69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •