معین فلاحتگر که تابلو بود اول میشه ... من همیشه یادمه تو قلم چی ها با اختلاف فاحشی اول می شد!
معین فلاحتگر که تابلو بود اول میشه ... من همیشه یادمه تو قلم چی ها با اختلاف فاحشی اول می شد!
خیلی ها بودند که ترازشون از 8000 پایین نمیومد.مثل حمید اعظمی یا محمود مهربان
ماشاالله معين فلاحت گر...........................
ما از سال سوم دبيرستان هر موقع اين مجله رو ميديديم عكسش تو همون رديف اول بود!!!!!!! دمش گرم!!!
آقا
لطفا لينك خبرتون رو بذاريد كه گفته از بهشهره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا چرا من نیستم تو اینا؟
100% تقلب شده
بریزین بیرون
ولی اگه این بابا ریاضی و فیزیک رو صد زده باشه باید حتما به دکتر خودشو نشون بده
آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اگه این بابا ریاضی و فیزیک رو صد زده باشه باید حتما به دکتر خودشو نشون بده
آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی 100 زده؟؟؟؟؟
راستی دوستان من یه سوال داشتم...من یه همکلاسی دارم که رشته ی ریاضیه و میخواد وکالت بخونه....اون راحتتر قبول میشه یا اونی که رشته ی انسانیه؟
مثلا میتونه با رتبه ی 4000 اصفحان رو بیاره؟
بچه ها من یه فکری مثل خوره افتاده به جونم....فقط توروخدا نگین سوالم تکراریه ها
میگم من امسال که کنکور دادم بهم گفتن کسایی که منطقه ی 3 هستن توی رتبشون تاثیر داره این سهمیه...بعد الان که من فهمیدم که تاثیرش روی رتبه ی منطقه هست که دلیلشم اینه که تعداد کمتره ولی روی رتبه ی کشور تاثیری نداره...شما که میگید رتبه ی اصلی رتبه ی منطقه هست که اگه اینطوریه که هر منطقه باید یه نفر اول داشته باشه...اگرم که اصلیه کشوری باشه که من بدبخت میشم![]()
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 29-07-2009 at 18:24.
اگه ریاضی شرکت کنه و بخواد وکالت بخونه بعضی دانشگاههای خاص رو میتونه انتخاب کنه مثلا تو تهران امام صادق .
در همین زمینه بگم یکی از فامیلای ما تو ریاضی رتبه ی خوبی نیاورده بود ولی چون عمومیاش رو خوب زده بود حقوق امام صادق قبول شد !
همینی که رتبه ش 1 شدهکی 100 زده؟؟؟؟؟
اصلا از ریاضی نمیشه وکالت قبول شدراستی دوستان من یه سوال داشتم...من یه همکلاسی دارم که رشته ی ریاضیه و میخواد وکالت بخونه....اون راحتتر قبول میشه یا اونی که رشته ی انسانیه؟
مثلا میتونه با رتبه ی 4000 اصفحان رو بیاره؟
مگر اینکه امام صادق رو انتخاب کرده باشه که اون هم قبولیش فوق العاده سخته
البته واسه آدمای عادی!!!!!!
خب دختر خوب( رویای نیلی) هر منطقه یه رتبه 1 داره دیگه ، در کل هم یه رتبه 1 کشوری داریم
در جواب محسن سافت هم بگم که پست بالات نگاه کن
بینم شما احتمالاً رتبه کشوریتونو که به فامیل و دوست و آشنا نمیگید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)