صفحه نمایش چی؟؟؟؟؟؟
صفحه نمایش چی؟؟؟؟؟؟
البته دوست خوبم جسارت نباشه اما اگر مطالب گذشته رو يه مروري مي كردي اطلاعاتت بهتر مي شد اما طبق شنيده ها و ديده هاي بنده كيفيت صفحه نمايش 5530 از 5800 مقداري بهتره ....
موفق باشي ...
سلام
خواهش می کنم!
یه کابل ویژه داره که یه سرش سوکت 3.5 میلیمتری ( همون سوکت هندزفری ) هست و سر دیگه اش هم سه تا فیش قرمز و سفید و زرد داره که می خوره به تلویزیون.
با کابل دو سر 3.5 میلیمتری هم می تونی وصلش کنی به هر اسپیکری که دلت میخواد. من وصل می کنم به دو تا اسپیکر چوبی ساب دار و...
درسته؛ بهش میگن اتو فوکس یا کانونسازی خودکار. درباره خراب شدن پس از عکس گرفتن هم بخاطر لرزش دستت هست. بالاخره هنگام فشار دادن دگمه به طور کامل، بخاطر فشار انگشت دستت یه لرزش کوچیک نامحسوس داره که باعث خرابی عکس میشه.
ای... می شه گفت!!!
ها؟!
کسی به گوشی من توهین کرد؟؟؟؟![]()
شاد باشین![]()
سلام
اگه سی برنامه ای برای رمز گذاشتن mesage داره ممنون میشم بذاره![]()
سلام
1.تمهای این گوشی چه فرمتی هستند؟
2.چجوری گوشی رو اپدیت میکنن؟
3.کسی تا حالا با این گوشی به وایرلس وصل شده؟من اروز میخواستم به وایرلس دانمون وصل بشم connect میشد اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد؟
4. من با این که کشنبه این گوشی رو خریدم رو صفحش (صفحه ی تاچشو میگم)خیلی خط افتاده مشه صفحه ی تاچو عوض کرد؟
من با وایر لس به اینترنت دانشگامون وصل شدم ولی اون موقع تو دانشگامون یوزر نیم و پسورد نمی خواست ولی بعد از یه مدت دانشگامونو کارتی کردن و چون باید یوزر نیم و پسورد بهش میدادیم و گوشی محلی برا کانکشن ساختن نداشت نمیشد وصل بشی.سلام
1.تمهای این گوشی چه فرمتی هستند؟
2.چجوری گوشی رو اپدیت میکنن؟
3.کسی تا حالا با این گوشی به وایرلس وصل شده؟من اروز میخواستم به وایرلس دانمون وصل بشم connect میشد اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد؟
4. من با این که کشنبه این گوشی رو خریدم رو صفحش (صفحه ی تاچشو میگم)خیلی خط افتاده مشه صفحه ی تاچو عوض کرد؟
در واقع کانکت میشد ولی نمیذاشت اینترنت استفاده کنی.
صفحه تاچو میشه عوض کرد ولی خیلی هزینه داره در واقع قسمت زیادی از قیمت این گوشی مال صفحه تاچشه و به نظر منطقی نمیاد برا یه خش کوچیک صفحه رو عوض کرد.به جاش میتونید از محافظ صفحه استفاده کنید که قیمتش حداکثر 2 هزار تومنه!و هر چند ماهی یه بار این محافظو عوض کنید.
در كل همون كه گفتم پس !فرق ميكنه تفاوت احساس ميشه
حالا اون کابل چند هست ؟ اسم دقیق اش چی هست ؟ صفحه گوشی رو با چه رزولوشنی نشون میده ؟
پس برای اسپیکر هم باید کابل جداگانه بگیرم ....
در مورد عکسبرداری من روی تایمر میذارم 2 ثانیه ای که موقع گرفتن عکس لرزش نداشته باشه اما بازم همونجوری هست .
نمیشه کاری کرد که برای گرفتن همه عکس ها 2 ثانیه تایمر بخوره خودکار؟
ممنون
فکر کنم 7 - 8 تومانی باشه؛ البته یکی اینجا خریده بود 2500 تومان!!!شاید هم ارزون شده ما بی خبریم...
با همون رزولوشن گوشی نمایش می ده
برای عکس ها هم نمی دونم...
شاد باشین![]()
فکر کنم این برنامه انجام بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. با فرمت sis هستن که نصب میشن
2. می تونید از وایرلس خود گوشی یا اینترنت خود سیم کارت استفاده کنید . یا گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و از طریق اینترنت آپدیت کنین , یا فایل های آپدیت رو بگیرید و آفلاین آپدیت کنید . بگید کدوم راه رو می تونید انجام بدید تا بیشتر راهنمایی کنم
3- من کانکت شدم (البته چون تو سالن انتظار بیمارستان بود سرعتش کم بود) احتمالا دور از منطقه اش بودید یا مشکل دیگه بوده که من نمی دونم
4- از محافظ lcd استفاده کنید
ممنون به خاطر راهنماییت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)