تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 190 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

1

صفحه نمایش چی؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته دوست خوبم جسارت نباشه اما اگر مطالب گذشته رو يه مروري مي كردي اطلاعاتت بهتر مي شد اما طبق شنيده ها و ديده هاي بنده كيفيت صفحه نمايش 5530 از 5800 مقداري بهتره ....
    موفق باشي ...

3. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    خواهش می کنم!

با چه کابلی به تلویزیون وصل میشه ؟ مگه اصلا به تلویزیون وصل هم میشه ؟
    میشه کابل مثلا اسپیکر رو بهش وصل کنم ؟ یکم لق لق میزنه توش اما بازم صدا میاد . مشکلی که براش پیش نمیاره ؟ ( یا کابل هدفون کامپیوتر )

یه سوال هم در مورد دوربین , وقتی می خوای عکس بگیری یه کم که روی دکمه ی عکس برداری فشار میاری یه حالت زوم میگیره و تصویر واضح میشه (فکر کنم همون فوکس اش میشه , درسته ؟) ولی وقتی دکمه رو کامل فشار میدی اون کیفیت اون موقع رو نداره چرا ؟ راه حل نداره ؟
    مثلا من تو شب می خواستم از آسمون عکس بگیرم , اون حالت اولیه خوبه تقریبا اما وقتی کامل دکمه رو می رنم و عکس رو میگیره عکس افتضاح میشه

یه کابل ویژه داره که یه سرش سوکت 3.5 میلیمتری ( همون سوکت هندزفری ) هست و سر دیگه اش هم سه تا فیش قرمز و سفید و زرد داره که می خوره به تلویزیون.
    با کابل دو سر 3.5 میلیمتری هم می تونی وصلش کنی به هر اسپیکری که دلت میخواد. من وصل می کنم به دو تا اسپیکر چوبی ساب دار و...

درسته؛ بهش میگن اتو فوکس یا کانونسازی خودکار. درباره خراب شدن پس از عکس گرفتن هم بخاطر لرزش دستت هست. بالاخره هنگام فشار دادن دگمه به طور کامل، بخاطر فشار انگشت دستت یه لرزش کوچیک نامحسوس داره که باعث خرابی عکس میشه.

......و احتمالا مصرف باطريشم رويايي ميشه!
    ای... می شه گفت!!!

بايد ببيني چي مي خواي از گوشي ... از لحاظ امكاناتي دو تا تفاوت محسوس دارن .. يكي اينكه 5800 جي پي اس داره و 5530 نداره و دوم اينكه 5800 باطريش بهتر از 5530 هست اما اين رو هم اضافه كن كه 5800 خيلي زياد شده و به نوعي خز شده .... من خودم همين دو سه روز پيش 5530 خريدم و ازش راضيم ... كلا زياد با هم تفاوت ندارن يعني اصلا تفاوت ندارن ... برنامه هاي 5800 به 5530 هم مي خوره ...
    ها؟!
    کسی به گوشی من توهین کرد؟؟؟؟

شاد باشین

5. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    اگه سی برنامه ای برای رمز گذاشتن mesage داره ممنون میشم بذاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    1.تمهای این گوشی چه فرمتی هستند؟
    2.چجوری گوشی رو اپدیت میکنن؟
    3.کسی تا حالا با این گوشی به وایرلس وصل شده؟من اروز میخواستم به وایرلس دانمون وصل بشم connect میشد اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد؟
    4. من با این که کشنبه این گوشی رو خریدم رو صفحش (صفحه ی تاچشو میگم)خیلی خط افتاده مشه صفحه ی تاچو عوض کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    3.کسی تا حالا با این گوشی به وایرلس وصل شده؟من اروز میخواستم به وایرلس دانمون وصل بشم connect میشد اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد؟
    4. من با این که کشنبه این گوشی رو خریدم رو صفحش (صفحه ی تاچشو میگم)خیلی خط افتاده مشه صفحه ی تاچو عوض کرد؟
    من با وایر لس به اینترنت دانشگامون وصل شدم ولی اون موقع تو دانشگامون یوزر نیم و پسورد نمی خواست ولی بعد از یه مدت دانشگامونو کارتی کردن و چون باید یوزر نیم و پسورد بهش میدادیم و گوشی محلی برا کانکشن ساختن نداشت نمیشد وصل بشی.
    در واقع کانکت میشد ولی نمیذاشت اینترنت استفاده کنی.

صفحه تاچو میشه عوض کرد ولی خیلی هزینه داره در واقع قسمت زیادی از قیمت این گوشی مال صفحه تاچشه و به نظر منطقی نمیاد برا یه خش کوچیک صفحه رو عوض کرد.به جاش میتونید از محافظ صفحه استفاده کنید که قیمتش حداکثر 2 هزار تومنه!و هر چند ماهی یه بار این محافظو عوض کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

منظور من کلا همون درپوش باطری بود!!! نه چیز دیگه ای... یه آزمایش بکنین ببینین کیفیتش بهتر می شه یا نه!

شاد باشین
    در كل همون كه گفتم پس ! فرق ميكنه تفاوت احساس ميشه

10. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه کابل ویژه داره که یه سرش سوکت 3.5 میلیمتری ( همون سوکت هندزفری ) هست و سر دیگه اش هم سه تا فیش قرمز و سفید و زرد داره که می خوره به تلویزیون.
    با کابل دو سر 3.5 میلیمتری هم می تونی وصلش کنی به هر اسپیکری که دلت میخواد. من وصل می کنم به دو تا اسپیکر چوبی ساب دار و...
    حالا اون کابل چند هست ؟ اسم دقیق اش چی هست ؟ صفحه گوشی رو با چه رزولوشنی نشون میده ؟
    پس برای اسپیکر هم باید کابل جداگانه بگیرم ....
    در مورد عکسبرداری من روی تایمر میذارم 2 ثانیه ای که موقع گرفتن عکس لرزش نداشته باشه اما بازم همونجوری هست .
    نمیشه کاری کرد که برای گرفتن همه عکس ها 2 ثانیه تایمر بخوره خودکار؟

ممنون

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

حالا اون کابل چند هست ؟ اسم دقیق اش چی هست ؟ صفحه گوشی رو با چه رزولوشنی نشون میده ؟
    پس برای اسپیکر هم باید کابل جداگانه بگیرم ....
    در مورد عکسبرداری من روی تایمر میذارم 2 ثانیه ای که موقع گرفتن عکس لرزش نداشته باشه اما بازم همونجوری هست .
    نمیشه کاری کرد که برای گرفتن همه عکس ها 2 ثانیه تایمر بخوره خودکار؟

ممنون
    فکر کنم 7 - 8 تومانی باشه؛ البته یکی اینجا خریده بود 2500 تومان!!! شاید هم ارزون شده ما بی خبریم...
    با همون رزولوشن گوشی نمایش می ده
    برای عکس ها هم نمی دونم...

شاد باشین

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    اگه سی برنامه ای برای رمز گذاشتن mesage داره ممنون میشم بذاره
    فکر کنم این برنامه انجام بده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
    1. با فرمت sis هستن که نصب میشن
    2. می تونید از وایرلس خود گوشی یا اینترنت خود سیم کارت استفاده کنید . یا گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و از طریق اینترنت آپدیت کنین , یا فایل های آپدیت رو بگیرید و آفلاین آپدیت کنید . بگید کدوم راه رو می تونید انجام بدید تا بیشتر راهنمایی کنم
    3- من کانکت شدم (البته چون تو سالن انتظار بیمارستان بود سرعتش کم بود ) احتمالا دور از منطقه اش بودید یا مشکل دیگه بوده که من نمی دونم
    4- از محافظ lcd استفاده کنید

فکر کنم 7 - 8 تومانی باشه؛ البته یکی اینجا خریده بود 2500 تومان!!! شاید هم ارزون شده ما بی خبریم...
    با همون رزولوشن گوشی نمایش می ده
    برای عکس ها هم نمی دونم...
    شاد باشین
    ممنون به خاطر راهنماییت

15. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •