تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 312 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

خب بالاخره ما هم بعد از هزار تا بدبختی ازقبیل DVD سوزوندن و مشکلاتی که هیچ کس فکرشو نمی کنه یه دست فیفا نکست زدیم

نکات گوگول :[مثبت]

+ بازی به شدت شناور شده :

حرکت بازیکنا نرم تر شده ،
    نبرد های تن به تن خیلی بهتر شده،
    پاس ها و شوت و پاس های تو عمق خیلی عالی و روون شدن و سریع بودن و شناور بودن بازی کمک می کنن.
    دریبل 360 هم که واقعآ عالیه

+انیمشین های جدید تر اظافه شدن :
    برای مثال وقتی یه خطا می کنی که کارت زرد داره ولی بعد آوانتاژ داده میشه وقتی بازی متوقف شد دو حالت پیدا می کنه :
    یا با یه انیمشین جدید بهت کارت زرد رو نشون میده و یا اگر فاصله ی بین خطا و متوقف شدن بازی کم باشه از حالت بازی خارج نمیشه و از همون دور می بینی داور از تو جیبش کارت زرد بیرون میار!!
    بعد از تکل و خطا بازکن مصدوم هم انیمیشن های جدیدی رو اجرا می کنه.

+دیگه داور و بازیکنای خودی زیاد جلوی توپ نمی پلکن اگر هم پاس دادی و تو راهت بودن با یه حرکت[که آخر هوش مصنوعیه ]جا خالی میدن

+سرعت بازی واقعی تر شده :
    توپ وزنش سنگین تر به نظر میرسه و دیگه بازکنا طبیعی تر پاس میدن !

ویرایش :

+کرنر زدن هم خیلی بهتر شده ، و وضوح خیلی خوبی داره و کامل منطقه ی جریمه مشاهد میشه .

----------------------------------------------------------------------------------------
    نکات... [بد]:

+دربازبان ها :
    قسمت قبل از بازی که داره لودینگ می کنه با لمپارد یه شوت زدم یه دفعه برا چند ثانیه دیدم دربازهبان نیست [دزد برد] ، ولی روحش توپ رو گرفت ، البته این مشکل تو بازی نبود .

+تکل زدن :
    بازکنای خط دفاع بشدت وحشی شدن ! برای مثال :
    موقع تکل زدن ، در صورتی که می تونست توپ رو بزنه یه تکل عجیب زد که ابراهیموویچ سروته شد [اظافه کنم :ون بویتن بود]
    تکلش خیلی تابلو و تقریبآ یه باگ بود !

+بازی کن بعد از زدن زدن گل صاف میره تو در و دیوار [اگه نگیریش ] ، به هر جهتی که باشه میره !! برای مثال اگر به جهت دروازه باشه همونجور میره تو ، تا یکی دو ثانیه تا زمان اجرا انیمشین خوشحالی برسه.

+
    در طول این چند دست بازی باگ خاصه دیگه ای ندیدم که باید بیشتر بازی کنم تا پیدا بشه ! در کل همین باگ ها هم خیلی تاثیر گذار نبود و به احتمال زیاد تو سری اصلی رفع میشن.

وضعیت من بعد از بازی کردن :

Cant wait... []
    Last edited by Elendil1; 12-09-2009 at 11:15.

2. 5 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با درود به دوستان
    من كسي هستم كه فيفا را خيلي دوست دارم اما مجبورم pes بازي كنم.از بس فيفا خرفت بازي در مياره...
    خواستم بدونم كه ايا فيفا براي تك به تك ها برنامه اي ريخته يا نه؟وقتي تك به تك ميشي مثل pes‌نمي توني اون جور كه مي خواي به توپ ضربه بزني يا دروازبان را فريب بدي.هر چه قدر كه قوي و با زاويه بزني دروازبان مثل اسپايدرمن مي پره توپ رو رد مي كنه.اين خيلي من رو اذيت مي كنه ايا راه خاصي براي گل زدن وجود داره؟فيفا كاري در اين زمينه انجام داده؟رقيب خوب و قشنگ بهت گل مي زنه اما تو نمي توني فني به توپ ضربه بزني؟چرا؟
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام کسی میتونه عکس بازیکنای یوونتوس تو بازی رو بذاره؟

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازي next رو ديدم پي سي رو هم گذاشتم دانلود بشه

واقعا بازي شناورتر از قبله هر چند هنوز خيلي بازي نكردم

انيميشن هاي خوبي هم به بازي اضافه شده

فقط گرافيكش به نظرم با وجود پيشرفت يكم كارتوني ميزنه. به نظر شما اينجوري نيست؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛

لوک در جوابیه ای در مورد اعتراض به باگ ها اعلام کرده دمو چند هفته قبل ساخته شده بوده و ما هم اکنون برای رفع باگ ها ومشکلات احتمالی PC تلاش می کنیم.

7. 2 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام بچه ها چطورید خوبید؟ خوبم.
    اقا من نظر هرکی رو خوندم دیدم همه از دریبل 360 درجه تعریف کردن
    من می خوام ببینم اونا یی که رو PS3 بازی کردن اجرای این دریبل اسونه با نه
    چون تو 09 هم دریبل های زیادی بود ولی اجرا کردن اونا تو بازی کار حضرت فیل بود می خوام ببینم دریبل 360 درجه اسونه یا نه
    MER30

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام بچه ها چطورید خوبید؟ خوبم.
    اقا من نظر هرکی رو خوندم دیدم همه از دریبل 360 درجه تعریف کردن
    من می خوام ببینم اونا یی که رو PS3 بازی کردن اجرای این دریبل اسونه با نه
    چون تو 09 هم دریبل های زیادی بود ولی اجرا کردن اونا تو بازی کار حضرت فیل بود می خوام ببینم دریبل 360 درجه اسونه یا نه
    MER30
    محمد جان دریبل توی فوتبال به معنی حرکته و منظور از دریبل 360 درجه حرکت در 360 درجست . من ویدئوهای منتشر شده رو با دقت نگاه کردم از قرار معلوم میشه در 16 یا 32 جهت حرکت کرد و بازم خیلی عالیه .
    حالا من یک سوال از کسانی دارم که نسخه دمو رو دانلود کردن . سوالم اینه که میشه با این کنترل روی دایره وسط زمین چرخش داشت بدون اینکه بازیکن از خط خارج بشه ؟ و اینکه عملا در چند جهت میشه تغییر زاویه و جهت داد ؟

10. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این هم عکسی از اشلی کول عکس هر بازیکنی که بخواهید رو بذارم ولی کلا قیافه ها امسال هم جالب نیستند.

راستی دموی PS3 هم لحظاتی قبل برای دانلود گذاشته شد

سلام KRAUSER جان اگه می شه عکس CRISTIANO RONALDO رو بزار
    دمت گرم

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان دریبل توی فوتبال به معنی حرکته و منظور از دریبل 360 درجه حرکت در 360 درجست . من ویدئوهای منتشر شده رو با دقت نگاه کردم از قرار معلوم میشه در 16 یا 32 جهت حرکت کرد و بازم خیلی عالیه .
    حالا من یک سوال از کسانی دارم که نسخه دمو رو دانلود کردن . سوالم اینه که میشه با این کنترل روی دایره وسط زمین چرخش داشت بدون اینکه بازیکن از خط خارج بشه ؟ و اینکه عملا در چند جهت میشه تغییر زاویه و جهت داد ؟
    چون تغيير جهتا خيلي نزديك همه نميشه دقيقا گفت كه به چند جهت ميشه تغيير جهت داد

روي دايره وسط زمينم نميشه بدون خارج شدن از خط چرخيد. البته امتحان نكرده دارم اينو ميگم

13. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چون تغيير جهتا خيلي نزديك همه نميشه دقيقا گفت كه به چند جهت ميشه تغيير جهت داد

روي دايره وسط زمينم نميشه بدون خارج شدن از خط چرخيد. البته امتحان نكرده دارم اينو ميگم
    کسی هست که امتحان کرده باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •