در تلویزیون های سونی گزینه ای به نام Colour Matrix هست که میشه این مشکل رو رفع کرد.ببین همچین چیزی تو منوهاش هست.با تغییرش به ITU 601 یا ITU 709 این مشکل رفع میشه.
در تلویزیون های سونی گزینه ای به نام Colour Matrix هست که میشه این مشکل رو رفع کرد.ببین همچین چیزی تو منوهاش هست.با تغییرش به ITU 601 یا ITU 709 این مشکل رفع میشه.
کاش در قسمت اینترنت این دستگاه یه قسمت بذارن RSSخوان یا همون FeedReader
اینجوری میشد به راحتی آخرین اخبار رو دانلود کرد و خوند بدون نیاز با کامپیوتر
من هربار که میرم تو قسمت جستجوی Flicker دستگاه ریست میشه!
خوب دوستان
بالاخره دست بکار شدم تا خودم مشکل زیر نویس را در WD live حل کنم.
امیدوارم که بتونم به جایی برسم .
با تشکر
البته (srt)
Last edited by freeiran; 04-12-2010 at 02:39.
دوستان من دقت کردم MP4 هایی که صداشون حالا یا دالبی یا DTS هستن رو پخش نمیکنه الان با فیرمور جدید. (کلا صدا رو پخش نمیکنه) قبلش فقط صدا sync نبود تو اینجور فیلم هام. الان کلا پخش نمیشه دیگه.
فریمورتون رو تا اصلاح و ریلیس فریمور جدی برگردونید به 1.02.21
تعداد محدودی wd hdtv live با دو سال گارانتی سازگار موجود است قیمت 140 هزار تومان ارسال به سراسر ایران
اصفهان چهارراه وفائی مجتمع باران موبایل اکتیو 09131113752
چطوری میخوای اینکارو بکنی؟ بگو شاید منم بتونم کمک کنم.
سلام
اگر برای پخش صدا از تلویزیون مشکل دارید ابتدا وارد Setting و بعد Audio/Video Setting شده و در قسمت خروجی صدا گزینه Stereo را فعال کنید اگر هم در پخش با سینمای خانگی مشکل دارید در همین قسمت گزینه Digital برای اتصال از طریق کابل HDMI و یا گزینه Digital Whitout HDMI برای اتصال از طریق پورت Optical را انتخاب کنید که به اینصورت مشکل پخش صدای دالبی و DTS رفع خواهد شد.
دوستان من seagate goflex tv رو گرفتم. اول می خواستم بدونم قیمت دقیقش چنده. می خوام ببینم طرف بهم ننداخته باشه. دوم اینکه دوم اینکه می خوام wifi بهش وصل کنم تا هم بتونم به صورت wireless از اینترنت استفاده کنم و هم اینکه بتونم به وسیله اون از کامپیوترم فیلم و عکس و.. رو stream کنم. توی سایت خود سی گیت یه دونه wifi adapter نوشته که با این دستگاه سازگاره ولی من نتونستم اون رو پیدا کنم. می تونم به جای اون از یک wifi adapter دیگه مثل tp-link استفاده کنم یا خیر؟
Last edited by Aryaeiboy; 05-12-2010 at 00:12.
چند گرفتی؟
قیمت دلاریش با وسترن برابره(99 دلار) پس اصولا نباید بیشتر از 130-140 تومن باشه.البته بعضی جنس ها رو اینجا گرونتر میفروشن.مثلا هاردهای وسترن حداقل 30-40 درصد بعضی وقت ها 50 درصد از قیمت دلاریشون اینجا گرونترن.
اگه استفاده کردی بیا تجربت رو اینجا بگو چطور بود.منم میخام وسترنم رو عوض کنم اگه خوب بود سیگیت میگیرم.
چند تا ویدئو هم با بیت ریت بالا تست کنین ببینین جواب میده.
Last edited by AB; 05-12-2010 at 01:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)