دوستانی که بازی رو تموم کردن یه سئوالی داشتم ...
من یه برادر کوچک دارم که می خواد الان این بازی رو بره ... به نظر شما مشکلی نداره که بازی کنه ؟؟؟ ( صحنه ای چیزی نداشته باشه)
خیلی ممنون ... راستی برادرم 7 سالشه ...
دوستانی که بازی رو تموم کردن یه سئوالی داشتم ...
من یه برادر کوچک دارم که می خواد الان این بازی رو بره ... به نظر شما مشکلی نداره که بازی کنه ؟؟؟ ( صحنه ای چیزی نداشته باشه)
خیلی ممنون ... راستی برادرم 7 سالشه ...
بازی صحنه اون چنانی نداره فقط توی بازی رومانس وجود داره که اون دست خودتون هست.
ولی مسئله مهم این هست که این بازی به زبان انگلیسی نسبتا خوب نیاز داره چون باید در طول بازی انتخاب های مختلف رو انجام بدید. فکر نکنم برای بچه 7 ساله این بازی مناسب باشه .
خودم یک ، دو مرحله رفتم ... دیدم انگلیسی خیلی قوی ای می خواد ( حتی بعضی جاها خودمم دیکشنری رو نگاه می کردم)
بچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ...
خیلی ممنون ...
یه جا تو Citidal یه club یا هم چنین چیزی به نام after life وجود داره که افرادی در حال رقص اند. مواظب باشید برادرتون تنها اون جا نره!خودم یک ، دو مرحله رفتم ... دیدم انگلیسی خیلی قوی ای می خواد ( حتی بعضی جاها خودمم دیکشنری رو نگاه می کردم)
بچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ...![]()
در ضمن به برادرتون بگید با دختر samara خانم زیاد نگرده!
برادرتون بهتره بازيهايي كه فقط به يك كليك چپ نياز دارن بازي كنه نه چنين بازيهايي .
ايشون از انتخاب چند گزينه و در ادامه گوش دادن به صحبت هاي چند نفر در حالي كه هيچي ازش متوجه نميشه مطمئنا لذت نخواهد برد پس همون بهتر كه بازي رو انجام نده .
Last edited by hosseincode2008; 04-05-2010 at 13:43.
خوب! منم از امروز یه نمه وقت کردم این رزیدنت ایول 5 که چرت بود رو تموم کردم رسیدم به این
فقط تا به حال یه نکته ای بوده مثله نسخه ی اولش map ش همیشه نیست مسنکه و فقط یا باید m رو زد یا اینکه shift رو گرفت
حالا بریم ببینیم چی میشه! ولی از اهمین اولش که اوضاش یه نمه غمر در عقرب شروع شده
واقعاً شما فکر می کنین که برادرم با اون بازی ها راضی می شه ... ؟ اگه سی دی جی تی ای آخری گم نشده بود اونم تموم کرده بود ...
خودم از بازیش خوشم اومده ... یه ذره رفتم جلو ... توی اون سفینه باید کجا برم ؟؟؟؟
Glaxy Map - از نقشه کهکشان (واقع شده در بخش 2 سفینه) برای انتخاب مسیر حرکت نرماندی (سفینه) استفاده می کنین... نقشه از چندین کهکشان تشکیل شده که هر کهکشان شامل چند منظومه و هر منظومه شامل چند سیاره ست. شرح هر ماموریت اصلی و فرعی هم وقتی نقشه رو باز می کنین در کنار ان سیاره یا منظومه و یا کهکشان دیده میشه. صحبت کردن با اعضا و دیگر افراد به علاوه مشاهده پیغام ها (در قسمت Private Terminal) ماموریت ها رو براتون باز میکنه. در بعضی قسمت هم لازمه ماموریتی یا ماموریت هایی انجام بشه که ماموریتهای بعدیش رو براتون باز بکنه.
برای سفر به کهکشان های دیگر از Mass Relay استفاده می کنین که تو هر کهکشان فقط یه دونه از اون وجود داره. در کنار اون Mass Relay یه Fuel Depot هم وجود داره که سوخت سفینه (Feul) و کاوشگر (Probe) در اختیار سفینه قرار میده; برای رفتن از یک منظومه به منظومه دیگه تو همون کهکشان نیاز دارین که بنزین به اندازه کافی داشته باشین. از Probe هم برای پیدا کردن منابع تو سیارات استفاده می کنین که بتونین تسلیحات و تشکیلات رو آپگرید کنین.
در طول بازی 4 منبع وجود داره:
- Palladium - برای آپگرید اسلحه های Heavy Pistol و Shield و سایبرنتیک
- Platinum - برای آپگرید اسلحه های Shotgun و Sniper Rifle و پزشکی
- Iridium - برای آپگرید اسلحه های Assault Rifle و Submachine Gun و اسلحه های سنگین
- Element Zero - برای آپگرید های Biotic و Tech
آپگرید های سفینه هم شامل همه منابع میشه.
در بعضی از سیارت هم به سیگنالی برمیخورین که پیدا کردنش به یه ماموریت فرعی منتهی میشه. (در کل 10 سیگنال) در پایان معنی اون 100% شدن منظومه ها و کهکشان ها هم یعنی اینکه شما تمامی سیارات اون بخش رو کشف کردین. (سیاره ها از حالت ناشناخته بودن درمیاد)
Private Terminal - از این قسمت ( واقع شده در بخش 2 و 1 سفینه) وضعیت اعضای گروه رو مشاهده می کنین; اینکه کدوم افراد رو در اختیار دارین, به همراه وضعیت وفاداریشون (Loyality) توانایی ها و اسلحه هاشون. همچنین لیست آپگریدها به علاوه پیغامهای خونده نشده و آرشیو پیغامها و ویدئو های اموزشی مبارزه کردن پیشرفته رو می تونین مشاهده کنین.
Armory - از این قسمت یعنی اسلحه خونه (واقع شده در بخش 2 سفینه) اسلحه های پیش فرض حین ماموریت ها رو برای هر یک از اعضای گروه انتخاب می کنین.
Elevator - به کمک آسانسور هم به بخشهای دیگر سفینه (مجموعا 4) بخش میرین... هنگام انتخاب آسانسور هم نشون داده میشه که هر بخش شامل چه قسمت هایی هست و کدوم عضو در اون بخش مشغول به فعالیته. در بعضی از بخشها هم درهایی وجود داره که در حین بازی و با اضافه شدن اعضای جدید به تیمتون باز میشه.
Captain' Quarters - از این قسمت (واقع شده در بخش 1 سفینه) می تونین زره و لباس خودتون رو تغییر بدین.
Tech Lab - از این قسمت (واقع شده در بخش 2 سفینه) لیست اپگرید ها رو مشاهده می کنین; در سمت چپ, موارد انجام نشده به صورت طبقه بندی شده و سمت راست, موارد انجام شده اما به صورت کلی.
همممممممممممم
یه نمه بازیش بعضی عناصر باحالش رو از دست داده مثله ویراژ دادن با ماشینش تو سیاره های مختلف و الان تنها میشه اسکن کرد و اگر خبری بود فرود اومد
ولی در کل دیالوگ ها و انتخاباتش برای بلا آوردن سره مدم و ... جالب تر شده
فقط نمیدونم نسخه ی من اینطوریه یا ماله همه اینطوری هست که بعضی جاهاش بازی باگ داره مثلا داری از بغله یه جعبه ای چیزی رد میشی برای خودش میره هوا! و از رو در و دیوار راه میره
برای شما هم همچینه؟
برادر ESRB: Mature یعنی 18 سال به بالابچه های امروزن دیگه ... میگه باید حتماً بازی کنه ... من فقط می خواستم خیالم راحت بشه که یه موقع موردی ، صحنه ای چیزی نداشته باشه ... اگه داشته باشه کتکشو من می خورم ...![]()
حالا شما صلاح میدونی این بازی رو بچه 7 ساله بکنه بای پای لرزش هم بشینی دیگه
Last edited by DaRiOuShJh; 06-05-2010 at 02:49.
اره...واسه منم اينجوري بود ....
يه پچي بود نصب كردم بهتر شد ....خيلي اين اتفاقات كمتر شد ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)