بچه ها چرا توي ريونتون رو يه طوري ديگه طراحي كردن ! خيلي زشته ! كاشكي مثل اصليش بود !
اين اصليشه :
اينم مال Shift :
![]()
بچه ها چرا توي ريونتون رو يه طوري ديگه طراحي كردن ! خيلي زشته ! كاشكي مثل اصليش بود !
اين اصليشه :
اينم مال Shift :
![]()
اگه می خوای پلیس و توی شهر باشه من که Carbon را پیشنهاد میکنم.با سلام
شاید سوال من مربوط به shift نباشه ولی لطفآ جواب بدید.
من از بعد از بازی شاهکار Most Wanted دیگه بازی اتومبیل رانی بازی نکردم میخواستم بدونم تو مایه های
این بازی فوق العاده که هم رقابت با 15 راننده دیگه بود و هم پلیس و کلآ فقط جذابیت بود بازی دیگه ای
میتونم پیدا کنم.
ممنون
درسته من روی ماشین لامبورگینی هم دقت کردم یه کوچولو با سایز اصلیش فرق داشت..
یه مدل BMW هم بود که چراغهای جلویش تفاوت داشت با اصلش..
ولی دوستان این گرافیک خیلی زیباست واقعا که
با اصلش زیاد تفاوت نداره.
سلام به شما بازدیدکنندگان محترم ! امروز میخوام نقد و بررسی کوتاهی از بازی بازی nfs Shift داشته باشیم . با ما همراه باشید.
مقدمه : همه ما سری بازیهای need for speed رو یادمون هست . بهترین سری بازیهای اتومبیل رانی در دنیا . nfs با نسخه ی underground معروف شد . بعد هم که نسخه های دیگه مثل » most wanded و carbon و دیگر نسخه ها. ناشر همه ی این سری بازیها ea بود . ولی بهد از نسخه ی Carbon . nfs کم کم افت کرد . با انتشار بازی های pro street و under cover . nfs محبوبیت خودشو از دست داد . ea هزاران عاشق need for speed رو از خود نا امید کرد . ea تصمیم به جبران گرفت . و 4 عنوان nfs جدید رو معرفی کرد . اولین اون shift بود . که چند وقتی از انتشارش میگذره .......
EA GAME دوباره 60 درصد گیمر های راننده رو ناامید کرد . من خودمم نگران شدم . من نمیدونم این چه سیاستیه . انگار در سری بازی های NFS داستان جایگاه آخرو داره . همه بخاطر اون شب گردی ها، پلیس بازیها ، اسپرت کردنا ، پول جمع کردنا و داستان های جذاب . دل به NFS می بستند و ادامه اش میدادند . حالا ما با چه خیالی NFS SHIFT رو بازی کنیم . یه بازی عالی ولی بدون داستان ، پلیس ، شب و ........ .
گیم پلی : گیم پلی بازی بسیار کار شده و رانندگی را طبیعی تر کرده و همچنین از نمای داخل اتومبیل رانندگی کردن به آدم یه لذت خاصی میده و این نکته یکی از نکات مثبت شیفت هست. در شیفت . باید اول شدن را فراموش کرد . درسته رانندگی سخت شده . ولی در عوض . یه خط راهنما برای شما روی زمین کشیده شده . که اگه اونو دنبال کنید . می تونی به راحتی رانندگی کنید. ولی اگه شما در کل پیست یه خطا کنید . هیچوقت اول نمیشید . در شیفت سرعت مقوله ای مهم هست . زیرا در این نسخه روی سرعت بسیار کار شده سرعت اتومبیل ها بسیار به واقعیت نزدیک است و شدت تصادف های شما به سرعت شما بستگی خواهد داشت . در سرعت بالا اگر از داخل بازی رو انجام دهید . شما تمامی اجزای داخل اتومبیل را تار میبینید و این بخاطر سرعت زیاد است . و همین مشکل بعد از تصادفات برای شما شدیدتر پیش میآید و علاوه بر این تصویر سیاه و سفید . میشود که این طبیعی بودن بازی رو نشون میده . نمای داخلی اتومبیل . بسیار زیبا و قشنگ طراحی شده . و وقتی از داخل بازی رو کنترل کنید . می فهمید را نندگی چقدر سخته . اگر به خاکی بروید . تکان های شدیدی به اتاق اتومبیل وارد میشود . و فرمان تکان های زیادی میخورد البته این تکان ها روی حرکت اتومبیل تاثیری ندارد و فقط افکت های هنری بجا و کاملی هست . در بعضی از مراحل شما باید با اول شدن دز مسابقه ستاره جمع کنید به این صورت که هر مقامی یکستاره اگر سوم شوید 1 ستاره اگر دوم شوید 2 ستاره و اگر اول شوید 3 ستاره دریافت میکنید. در کل اول شدن در شیفت بسیار سخت شده است (امتیاز 9 از 10)
گرافیک: گرافیک بازی حیرت انگیز است . نسبت به نسخه ی های قبلی بهتر است . و طبیعت بازی رو افزایش داده . گرافیک و فیزیک اتومیبل های shift رو در هیچ کدوم از بازیهای قبلی NFS ندیدیم . آسیب پذیری فیزیک اتومیبیل های شیفت واقعا عالیه . چیزی که تقریبا در سری بازیها NEED FOR SPEED وجد نداشته . خوب این یک تحول هست . فیزیک نمای داخل بازی هم بسیار خوب است و طبیعی جلوه داد ه شده است . فیزیک پیست رانندگی هم بسیار قشنگ زیبا طراحی شده هست . و زیبایی خود را داراست . در نمای داخل اتومبیل از 3 بعدی سازی استفاده شده است و شما می توانید . به جهات مختلف با استفاده از کلید های شماره ای کناره ی راست صفحه کلید (NUM) نگاه کنید و نمای داخلی اتومبیل را ببینید .
صدا گذاری: صدا گذاری بسیار طبیعی و هنری کار شده . موزیک های بجا . صداهای طبیعی . صدای اتومبیل ها واقعا قشنگ هست . صدای ترمز کردن . صدا تعویض دنده . و صدای ساییدن چرخ ها و صدا نزدیک و دور شدن اتومبیل ها قشنگ و زیبا هست ، صدا تصادف های کوچیک و بززگ و صدا تماشا گران هم صدای پس زمینه ی پسیت محسوب میشود.
هوش مصنوعی : رقیب های شما هوش مصنوعی بهتری نسبت به سری های قبلی خواهند داشت . آنها به دنبال فرصتی مناسب از کنار شما بی سر و صدا جلو میزنند . و این کار رو زمانی انجام میدهند که یا فرصتی برا جبران نیست . یا سرعت کافی را ندارید . و حتی در بعضی مواقع به صورت غیر مستقیم کاری خواهند کرد که شما نتوانید از آنها جلو بزنید و یا از مسیر منحرف شوید . هوش مصنوعی تماشاگران در حد صفر هست و فقط یک کار را تکرار میکنند .
سخن پایانی : EA گیم با نگذاشتن داستان در SHIFT یک اشتباه بزرگ انجام داد . که دوباره حداقل هزاران گیمر رو از خودش ناامید کرد . البته به یاد داشته باشید . که سری بازیهای NEED FOR SPEED همیشه بهترین بازی برای پرکردن لحظات بی حوصلگی . یا لحظاتی که میخوایم رانندگی کنیم . هست. باید منتظر نسخه ی بعدی NFS باشیم به امید اینکه دوباره اون داستان های جذاب و مسابقه های هیجان انگیز درش وجد داشته باشه . به نظر منه نویسنده . همه به یاد CARBON 5 ثانیه سکوت کنیم .
star game
البته از نمای داخل هم میشه این کار رو کرد و این که دکمه های 2 و 8 هم برای پایین و بالا بردن camera هستن
خرجش درست کردن یک profile با استفاده از xpader هست برای بازی که این 4 تا دکمه رو بندازی روی right analog دسته
سلام دوستان...........
اقا من فقط برای بار اول فول اسکرین تونستم بازی کنم برای بارهای بعد نمیتونم فول اسکرین بازی کنم ...
اون نوارهای بالا وکناری ویندوز اصلا نمیره چه کنم؟؟؟؟
برای دوست من هم این مشکل وجود داشت ولی همون اول بازی ...Alt+Enter میزد درست میشد.سلام دوستان...........
اقا من فقط برای بار اول فول اسکرین تونستم بازی کنم برای بارهای بعد نمیتونم فول اسکرین بازی کنم ...
اون نوارهای بالا وکناری ویندوز اصلا نمیره چه کنم؟؟؟؟
صددرصد تایید میشه. شما وقتی تو پیست فقط قراره اول بشی آنچنان هیجانی نداره ولی وقتی
بازی داستان داره و کنار اتومبیل رانی باید مراقب پلیس و پول جمع کردن و.... باشی بازی کاملآ
جذاب میشه. واسه همین همیشه Most Wanted جذاب بوده. خدا کنه بازیهای شبیه به اون بازم
بیاد
آقا ما هرچی سعی کردیم نتونستیم برنده بشیم. یه سره تو درو دیوار یا خاکی هستیم،دریفتو که دیگه ولش کن فقط به دور خودم میچرخم. چیکارش کنم؟ من تمام سری هایه قبلی رو به راحتی تمام کردم ولی تو این یکی گیر کردم
به نظر من این بازی در کل بازی خوبی هست ولی اگه داستان داشت محشر میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)