داداش ممنون از راهنمايي
ميشه اون مدل يا مدل هايي كه hd هستند رو به من معرفي كنيد....
داداش ممنون از راهنمايي
ميشه اون مدل يا مدل هايي كه hd هستند رو به من معرفي كنيد....
Sony VAIO VPC-EB17FG
Motherboard chipset Intel HM55 Processor number 330M Processor speed 2.13GHz Processor Core i3
Amt of RAM 4096 MB Hard drive 500 GB Card Reader SD, MMC, MS, MS Pro Optical drive Blu-ray combo
Graphics hardware ATI Mobility Radeon HD5650 Amt of video RAM 1GB Diagonal screen size 15.5 inch LCD technology LED-backlit Screen resolution (max) 1920 x 1080
![]()
ممنون از راهنمايي
ميگم سري ea كه core i5 هستند full hd ندارند....ايم مدل ديگه cpuاش خيلي قديمي شده....لااقل corei7 نمي خريم corei5 باشه...
سلام
از سری EA مخصوصا SONY EA2FGX/B کسی خرید کرده؟! چون مثه اینکه هنوز جوابشو تو بازار پس نداده؟!
دوست عزیز منم میدونم لوازم جانبیه اما به هر حال از گارانتیای ذیگه که بهتر و مطمئن تره قبول دارین؟
من آخر سر نفهميدم چي شد! مگه نميگي كه در صورت نياز افزايش پيدا ميكنه ، خوب ماكزيمم اين i7 مگه 2.803نيست و ماكزيمم i5 2.93 ؟خوب اگر ما نياز به سرعت 2.9 داشته باشيم يعني اين i5 ميكشه اون i7 نه؟
پس i5 بهتره؟؟؟!!!!؟؟؟
يه سوال ديگه i5 هم مثل اينكه دو هستس، core2due هم دوتا... فرقشون؟
اين به مراتب كلا چقدره؟؟ D:
دارم نزديك تر ميشم به خريد ، نمي خوام اشتباه كنم
پس همه اون نرم افزار ها رو تا 3 سال ديگه ميكشه؟
(علي الخصوص PES رو چون داغ هجر ورژن جديدش وفتي بياد خيلي سخته، باز كارهاي مهندسي رو ميشه يه كاريش كرد با همون ورژن قبليا D: )
هوممممم؟
این سوال بار ها پرسیده شده اگه یک سرچ میکردی تو انجمن ها پیدا میکردی
ببین مهمترین نکته واسه اجرای بازی گرافیک بالاتره نه cpu شما اگه میخوای به بازی فکر کنی زیاد به i7 یا i5 فکر نکن بلکه مدل گرافیکت رو بالاتر انتخاب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه پردازش واسط مهمتره i7 رو انتخاب کن با گرافیک یکم پایین تر
اگه هم بازی واسط مهمه i5 از سونی با گرافیک 5650 جواب شما رو میده
حالا با این شرایط vaio z 112 gds که خودت فرومودید برای بازی های سنگین مثله crysis راحت میکشه یا یکم اذیت میکنه؟
ممنون
اون صفحه رو خونده بودم جوابم توش نيست
دوباره سوال تشريحي مثاليمو بخون(صفحه پيش، اون قضيه 2.803 و 2.93 )
شخصيت مهندسي مارم كه نابود كردي D: بازي در كناره، ولي ياره هميشگيه !
ممنون از راهنماييت ديگه كم كم دارم جمع بندي ميكنم
ديشب رفتم مشكيشو ببينم برق رفته بود يارو نتونست از انبار برام بياره
به قول خودت به مراتب! مرسي
راستي كش 3 كم نيست براي ALTIUM DESIGNER (PROTEL) ,MATLAB علي الخصوص دومي نمي دونم كسي ميتونه دركش كنه يا نه؟ با 1520 كه كش 6 داره تقريبا 5 ثانيه طول ميكشيد فقط بالا بياد( نرم افزار طراحي برد هستش)
Last edited by arash_zp; 02-08-2010 at 01:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)