با هر سروری تست کردم همین بود.
الان مودم رو ریست کردم درست شد.
چه تصادفی، پس اینترنت هردومون توی 1 روز مشترک از ماه وصل شدهمنم امروز اخرین روز دوره ام هست!![]()
بازم ممنون از راهنماییت![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
با هر سروری تست کردم همین بود.
الان مودم رو ریست کردم درست شد.
چه تصادفی، پس اینترنت هردومون توی 1 روز مشترک از ماه وصل شدهمنم امروز اخرین روز دوره ام هست!![]()
بازم ممنون از راهنماییت![]()
Last edited by soroush1362; 28-01-2010 at 17:19.
کسی از مرکز امیر کبیرeco512نداره اگه داره لطف کنه بگه سرعتش چقدره .
سلام.من خودم سرویس 256 پارس انلاین رو دارم.
یکی از دوستام یه چیزی گفت که خیلی تعجب کردم.اونم این بود
که از شرکت لاوان یا لایزر(دقیقا یادم نیست) سرویس 256 نا محدود گرفته و
با سرعت 180 kb دانلود میکنه و واسه ی 3 ماه 58.000 پرداخت میکنه.
کسی از دوستان چیزی در موردش میدونید؟
اگه آره یه مقدار توضیح بدید.
با تشکر.
لاوان نمایندگی لایزره
توی سایتش نوشته 256 نامحدود یک ماهه 72,000 تومان...
دقیق تر بپرس ازش....
لزش پرسیدم.گفت که باید با خودشون تماس بگیرم.منم هر چی گشتم
شمارشون رو پیدا نکردم.
شما اگه دارین زحمت بکشید به من هم بدین تا بپرسم.
loveon.ir
* آدرس: شیراز , چهارراه ملاصدرا , ابتدای بعثت , مقابل فروشگاه گراد , ساختمان لاوان , طبقه دوم
* تلفن: 8310000
* پشتیبانی : 8314445
* نمابر: 8201264
* پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون شماره ای که اهریمن دادن درسته ولی اونجا دفتر فروشه! هم صبانت می فروشه هم لاوان!! آدرسش هم خیابان گلها روبروی شیرینی فروشی هست!
مرکز اصلیش همون آدرسیه که نوشته!! شمارش هم 2343000 هست!
در ضمن بگم که حجم خیلی کمی نسبت به بقیه مرکز ها کم می کنه و رانژه رو در 48 ساعت انجام می دن که در شیراز کم نظیره!!!
با سلام خدمت همه!
قبلا هم یک سوال پرسیدم که به جواب ماند یا اینکه من ندیدم(که هرچه گشتم چیزی ندیدم کسی جواب داده بود)
من از سرویس 1مگا صبا استفاده میکنم،ازش راضی هستم ولی شب ها به زور 50 تا میده بهم اونم با idm حالا میخوام isp ور عوض کنم!
شما کجا رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون!
دوست عزیز همونطور که خودتون می دونید توی شیراز دو سه تا مرکز بیشتر نیستن که 1mb می دن!!
ماتریکس ، صبانت ، همیار و پارس آنلاین
ماتریکس که قیمتاش توی سایت داتک هست! اون دوتای دیگه هم که اونقدر گرونه که صحبت کردن در موردش علنا بی مورده!
اما فن آوا هم که تا 12 روز پیش داشتم به سرعت های 512 سرعت دانلود 112 می داد که البته باید با قطعی هاش بسوزین و بسازین!!
امروز صبح زنگ زدم دعواش کردم! تا ساعت 12 هم خطم رانژه شد و 12:30 هم اکانتم فعال شد! النم که 12:46 دقیقه هست!!
دیگه واسه هیچ پشتیبانی دل نمی سوزونم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)