تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 804 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هیچ فرقی نداره. گوشی همون گوشیه از فضا که نیاوردن. من که اصلا به هیچ گارانتی اطمینان ندارم چون کاری واسه آدم انجام نمی دن. کی گفته این گوشی سرعتش کمه ؟یا هنگ می کنه؟ شما گوشی رو بخر در اولین فرصت آپدیتش کن اونوقت مثل تراکتور واست کار می کنه.
    راستش طبق تمام پست هایی که تو این تاپیک بود و نگاشون می کردم، چند نفری بودن که یکم مشکل داشتن با هنگ کردن و اینجور چیزا...یکی می گفت بعضی هاش ریفرش هست و یه جورایی حس کردم بدون گارانتی اصلی،یعنی خرید شانسی...راستش من تا حالا خودم گوشی نخریدم و وارد نیستم...واسه همینه نگرانم...ولی اگه واقعا گارانتی اصلی هم همون جریانات رو داشته باشه، پس خوب...ارزش نداره همونطور که شما گفتید.
    راستش من فقط می خوام کلاه سرم نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه 007saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من یه سوال فنی دارم.
    تو حالت StandBy چندتا برنامه را میشه داشت؟تو تموم عکسهایی که ازش هست
    فقط 4 تا بازه.همینه یا بیشترم میشه؟
    Last edited by 007saeed; 21-03-2009 at 02:02.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام به دوستای گلم !
    سال نوی همه تون رو تبریک میگم (این اولاً )

بچه های عزیز 5800 دار ! من فردا پس فردا می خوام برم یدونه 5800 برای برادرم بخرم و چند تا سوال فوق العاده حیاتی داشتم ازتون امیدوارم با راهنمایی هاتون بتونم یه خرید عالی بکنم.

1- اول اینکه شما پیشنهاد می کنید از کجا گوشی رو بخرم ؟ علاءالدین ، پایتخت یا ... ؟
    2-گوشی الان چه قیمتیه و در مورد گارانتی چه توصیه ای دارید ؟ با گارانتی بخرم ، بی گارانتی ؟ واقعاً گارانتی ارزش داره ؟ من دنبال آسودگی خاطرم به پولش فکر نمیکنم.
    3- گوشی ساخته چینه دیگه درست میگم ؟
    4- محتویات جعبه رو یه بار میشه بگید ؟(1-گوشی ؛ 2-باتری ؛ 3- دیسک نصب نرم افزار ؛ 4- قلم اضافه ؛5-مضراب و بند ؛ 6-کابل usb ؛7- پایه (این دیگه چیه؟) ؛ 8-شارژر ؛ 9-کیف کاور ؛10-کابل تی وی ؛ 11-هندزفری و دفترچه و از اینا ... همین؟)
    5- آیا گوشی تقلبیش اومده ؟ اگه اومده من چطوری تشخیص بدم که این اصله یا فرع ؟
    6- اگه چیزی به نظرتون می رسه که تو خرید مهمه توروخدا بهم بگید .

ممنونم ازتون . منم بزودی به جمع شما می پیوندم

آهان یه سوال خیلی مهم تر :
    فردا مغازه ها بازن ؟
    اگه بازن من همین فردا بیام بگیرم برگردم !!
    Last edited by علیرضا; 20-03-2009 at 23:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

هیچ فرقی نداره. گوشی همون گوشیه از فضا که نیاوردن. من که اصلا به هیچ گارانتی اطمینان ندارم چون کاری واسه آدم انجام نمی دن. کی گفته این گوشی سرعتش کمه ؟یا هنگ می کنه؟ شما گوشی رو بخر در اولین فرصت آپدیتش کن اونوقت مثل تراکتور واست کار می کنه.
    با اجازتون من زیاد موافق نیستم. در مورد این گوشی، هم از ایراد سخت افزاری و هم ایراد نرم افزاری صحبت شده. مثلاً این که مراقب باشید موقع خرید گوشه سمت راست بالا رو چک کنید که خوب چفت باشه. در غیر این صورت توی تاریکی نور ازش می زنه بیرون و یه کمی ضد حاله. این موضوع رو من توی پستهای gsmarena از همون چهار ماه پیش که تازه اومده بود دیده بودم اما زیاد جدی نگرفتم، ولی واقعیت داره. مسأله دیگه بلندگوی گوشیه (نه بلندگوهای استریوی پخش) که بی شک ایراد داره و صداش کم و زیاد می شه، و خیلیا بردن به نمایندگی که رفع اشکال بشه. تو سایتها هم دربارش چیز نوشتن و mobile-review هم یه گزارش مفصل همین تازگیا در این مورد آورده و بیانیه نوکیا رو هم در این مورد آورده، خلاصه ش هم تو همین تاپیک به فارسی اومده. مشکل نرم افزاریش هم از اونجا ناشی می شه که فیرم ور گوشی ورژن جدیده و هنوز باگ داره. گوشی خودم هنوز تو محیط اینترنت وایرلس مدام در حال آپدیت کردن ویو و منو و این جور چیزاست و هر از گاهی یه آیکون تازه ظاهر می شه و یه چیزایی تغییر می کنه و ...
    مخلص کلام، به نظر من اگه یه گوشی بخوای که تاچ اسکرین باشه، با سیستم عامل سیمبین، با برند نوکیا، و قابلیت پخش موسیقیش هم خوب باشه، این مدل برات کار می کنه (البته همچین تراکتوری هم نیست). من الان فقط به تاچ و موسیقی اهمیت می دم. چون فیلم دیدن یا بازی کردن با گوشی برام زیاد جالب نیست. این نظر من بود، می تونی از نظر دیگران هم استفاده کنی. سال نو رو هم به همه تبریک می گم

5. این کاربر از instrumental بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 007saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال دیگه.
    از کسایی که خریدن کسی هم با خود گوشی آپدیتش کرده؟چقدر طول میکشه؟
    مثل آپدیت کامپیوتر 130 مگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض x-plore برای 5800

سلام دوستان. من برنامه x-plore رو نصب می کنم ولی تو همون صفحه اول یه ok میاد که باید روش کلیک کنی.، ولی کلیلک نمی شه. و بنابراین نمی شه وارد برنامه شد. باید چیکار کنم؟ ورژن دیگه ای از این برنامه x-plore دارین که با 5800 سازگار باشه؟ اگه لینک بدین ممنون می شم.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوستان
    راه دیگه ای هستش که گوشی قفل بشه و بدون اینکه دکمه unlock بغل گوشی فشار بدیم قفل باز بشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

5- آیا گوشی تقلبیش اومده ؟ اگه اومده من چطوری تشخیص بدم که این اصله یا فرع ؟
    سریالش رو در سایت نوکیا چک کن یا سایت های متفرقه و یادت باشه که چینی و فنلاندی اصله.
    من شخصا به خاطر بازار سیاهی که به وجود اومده بود برای اینکه فروشنده اتیش بگیره ( به خاطر تاکیدی که داشت فنلاندی اصله) چینی گرفتم.

2-گوشی الان چه قیمتیه و در مورد گارانتی چه توصیه ای دارید ؟ با گارانتی بخرم ، بی گارانتی ؟ واقعاً گارانتی ارزش داره ؟ من دنبال آسودگی خاطرم به پولش فکر نمیکنم.
    تا حالا به درد من نخورده گارانتی ! چون مثل ادم از گوشی استفاده می کنم البته گارانتی گوشیم دوبی هستش که برای من مشکلی نداره .

و اینکه اگه عشق گارانتی دارید
    باید به یاد داشته باشید که ایا گارانتی واقعا گارانتی هست یا نه ؟؟؟ یعنی به درد میخوره یا در حد اسمه.

10. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

راستش طبق تمام پست هایی که تو این تاپیک بود و نگاشون می کردم، چند نفری بودن که یکم مشکل داشتن با هنگ کردن و اینجور چیزا...یکی می گفت بعضی هاش ریفرش هست و یه جورایی حس کردم بدون گارانتی اصلی،یعنی خرید شانسی...راستش من تا حالا خودم گوشی نخریدم و وارد نیستم...واسه همینه نگرانم...ولی اگه واقعا گارانتی اصلی هم همون جریانات رو داشته باشه، پس خوب...ارزش نداره همونطور که شما گفتید.
    راستش من فقط می خوام کلاه سرم نره
    نه داداش
    سریال گوشی رو بگیر چک کن و همه چیزش رو چک کن
    این خبرا هم نیست که بگن گوشی اصل نیست غیر اصل نیست
    غیر اصلش هست در بازار هم هست
    ولی یه نگاه بندازی به گوشی
    و سریال خود گوشی رو چک کنی در سایت نوکیا یا سایت های متفرقه که این کارو انجام میدن
    می تونی از خریدت یه جورایی مطمن بشی.
    نکته: گوشی اصلی این سری
    1- چین
    2- فنلاندی

هستش
    مجاری وجود نداره و لیبل هستش
    گفتم اینارو بگم شاید لازمت بشه
    در مورد هنگ من هیچ هنگی از این گوشی ندیدم ( من از گوشی کار میکشم حسابی !! )

12. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوستان من اگه با گارانتی های اصلی مثل نیا یا اتصالات گوشی رو بگیرم، می تونم بابت یه سری مشکلاتی که بعضی از دوستان داشتن خیالم راحت باشه؟ مشکلاتی مثل هنگ کردن،سرعت پایین گوشی یا ایرادات دیگه؟ مهم نیست قیمتش بی خود بالاست فقط می خوام خرید مطمئن بکنم...
    در پست قبل توضیح دادم
    ولی اگه واقعا مایه داری ، و برات مهم نیستش ... خوب پول بیشتری بده !!!

من که گوشی خریدم یارو گفت 380 تومن هستش با فارسی

گوشی انگلیسی خالی ارزونتر
    که گفتم همون انگلیسی رو بده
    گفت فارسی نداره ها ! نمیتونی اس ام اس بخونی فارسی و یا عربی !!!!!
    گفتم کاریت نباشه نصب می کنم
    که الا نصب شد
    و گوشی من شد چی ؟ هم قیمت گوشی 380 تومنی که یارو میگفت.

14. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •