با سلام
دوست عزیز برای موتور سیکلت در تاپیک زیر سوال کنید
همه چیز درباره ی گواهینامه موتورسیکلت
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوست عزیز برای موتور سیکلت در تاپیک زیر سوال کنید
همه چیز درباره ی گواهینامه موتورسیکلت
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمايي و رانندگي هر شهري نمونه فرم هاي اشتغال به تحصيل دانشگاه هاي مربوط به همون شهر رو داره وقتي شما اون فرم دانشگاه رو ميبري ....با فرم نمونه تطبيق ميده و بعد مهر ميزنهبا سلام
اداره راهنمایی رانندگی بر چه اساسی گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان رو تایید میکنه؟؟
و یه سوال دیگه
این ارائه ی کارت دانشجویی به همراه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی هست؟
مثلا یکی گم کرده باشه تا کارتش صادر نشه قبول نمیکننش؟
ارائه كارت دانشجويي هم الزاميه...ولي اگه تو راهنمايي رانندگي آشنا داشته باشي يا اينكه بتوني مخ اون يارو رو بزني بدون كارت دانشجويي هم قبول ميكنه...من مهر ماه بود رفتم راهنمايي و رانندگي اما چون دانشگاه هنوز به ورودي هاي جديد كارت نداده به همين خاطر گواهي من رو مهر نميزد اما چون آشنا داشتم حل شد
با سلام
ممنون . مفید بود توضیحاتت
خوب حالا اگه گواهی اشتغال به تحصیل رو مستقیم خوده آموزشگاه رانندگی ازمون بگیره چی؟ و نیازی نباشه خودمون بریم راهنمایی رانندگی؟
سلام
نه اینطوری نمیشه...تا راهنمایی تایید نکنه اموزشگاه گواهی رو قبول نمیکنه
در ضمن یه نکته رو بگم که گواهی رو هم راهنمایی اون شهری که دانشگاه توشه باید تایید کنه هم راهنمایی شهری که میخوای از اون گواهینامه بگیری ...بازم اگه سوالی بود در خدمتم
با سلام
بازم ممنون
یعنی حتما پس باید اون گواهی رو دوستمون ببره اول راهنمایی رانندگی تایید کنه بعد ببره آموزشگاه؟؟
موفق باشید.
درسته...باید همین کار رو انجام بده
اقا من می خوام برم اشتغال به تحصیل از مدرسه بگیرم بعد چون تو 30 مرداد 18 میشم می خوام جعلش کنم نظرتون چیه![]()
نه.. چرا اینقدر عجله؟
گواهی اشتغال به تحصیل شما دو نسخه داره که یکیش پیش اداره آموزش پرورش میمونه... تو هر دو هم باید مهر مدرسه بخوره...
در ضمن آموزشگاه رانندگی هم تا 18 سال کامل نشین ثبت نام نمیکنه...
به نظر من این که بدون گواهینامه رانندگی کنی بهتر از اینه که این کار رو بکنید...
موفق باشین
خیلی مدرسه باحالی دارید!!
ما که رفتین بگیریم گفت اول برای چی میخوای؟
بعد رفت سن رو نگاه کرد ۱۸ شده یا نه!
بعدشم گفت حالا بهت نمیدیم برو ۲۶ام بیا بگیر!
زیر ۱۸ سال اگه ثبت نامت کنه آموزشگاه
و جعل بخوای کنی وقتی پروندت از طرف آموزشگاه میره اداره رهنمایی و رانندگی میبینن اطلاعات مطابقت داره با آموزش و پرورش یا نه!!
که اگه مطابقت نداشته باشه ...![]()
ببینید میخوام اشتغال به تحصیلو بگیرم از مدرسه اشتغال به تحصیلم مسلما تا یه مدتی اعتبار داره حالا من می خوام اون اعتبارشو دستکاری کنم چون اگه اینکارو نکنم باید تا سال دیگه صبر کنم تا دانشگاه
نمی خوام که سنم عوض کنم می خوام همون 30 مرداد(که میشم 18) برم گواهیناممو بگیرمنه.. چرا اینقدر عجله؟
گواهی اشتغال به تحصیل شما دو نسخه داره که یکیش پیش اداره آموزش پرورش میمونه... تو هر دو هم باید مهر مدرسه بخوره...
در ضمن آموزشگاه رانندگی هم تا 18 سال کامل نشین ثبت نام نمیکنه...
به نظر من این که بدون گواهینامه رانندگی کنی بهتر از اینه که این کار رو بکنید...
موفق باشین
اگه 30 مرداد اشتغال به تحصیل بدن میرم اون موقع میگیرم(که فکر میکنم نمیدن)
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)