تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 221 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

salam be hame bache haye aziz
    server ma ro patch 3.2.2a run shod
    inam addrese site va relame bazi: funserver.tk or 217.23.8.58
    ======================================
    tanha moshkeli ke server dare ine ke ta lvl100 bishtar lvl nemide max level ham ro 255 hast age kasi betone komak kone mamnon misham 09368951065

در آغاز فعالیت Oversl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    GM Island

پيش فرض اومدممممممممممممممممممممم مممممممممم

ovrsl جان می دونم خیلی دوست داری یک عکس بزاری که نوشته باشه <gm>ovrsl
    اما گند زدی به تمام صفحه ها، یا عکس ها رو کوچیکتر و سبکتر کن یافقط اون قیمت که نوشته <gm> ... بگذار !
    وقتی می ام اینجارو چک کنم خسته میشم

آدرس دریافت کاملترین اد آن ها :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

توجه کنین که اگر نمی خواین مینی منیجر رو توو خود سرور نصب کنین و می خواین اون توو سایتتون باشه، نیاز هست یک اکانت ادمین دیگه باز کنین و ریموت اکسس منگوس رو باز کنیین، هم آسیب گذیری رو بالا می بره هم کمی باید وارد باشین. این هست که پیشنهاد می دم با وجود تمام مضرات و معایب، صفحات رجیستر رو توو خود سرور بگذارین
    مرسی این پکیج های اددون خیلی توپ بودن دستت درد نکنه حاجی

سلامي به قدرت پرتوهاي خورشيد .
    خوب ميبينم به دستي كه روزي راه رو بهت نشون ميده بي اتنايي و بحش بي احترامي ميكوني چند وقتي نبودم حالا هستم و جوابت رو هم ميدم

من ليست كامل را ندادم تا خودت از همون نشانه راه رو پيدا و به او چيزي كه مي خواي برسي بدون منت ديگران اي نادان .

خواستن و داشتن هدف بدون انگيزه مثل راه رفت به طرف بالا كوه هست كه هيچ دوستي در اون بالا منتظر تو نيست . مارك فيشر

خوب الان من تهران هستم و ديگه مشهد نيستم كه در روز وقت كنم اينجا سر بزنم

به تعدادي GM روشن فكر با حقوق 1 M تومان . اره درست فهميدي يك ميليون تومان در ماه . نياز دارم .

شرايت به صورت 100% حضوري هست . و انلاين و غيره نداريم ...........

علاقه مندان به شماره 09380363798
    تماس بگيرن .

درضمن من ادم باهوش ميخوام . در صورتي كه 100% تصميمت رو گرفتي زنگ بزن . من وقط واسه هدر دادن ندارم .

اينجاهم جواب نذارين

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

اين رو هم اضافه كنم ... در صورت پذيروفته شدنتان بايد به نكاتي كه بهتون ميگم . متعهد باشيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Salam Admin Man Mikham Serveramo Apdate Konam Lich Chetorie Yechizayisho Balad Nistam & Ye File Hast Ke Realme Server Va Esme Serveroo Avaz Mikoniam Nemitonam Download Konam.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Apache.bat IN Faylo Az Koja Bayad Ovord Va Chetori Bayad Sait Dashte bashe Man Ke Az In Sait gereftam Hala Dare Sait ya Na :?

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

7

لطفاً فینگیلیش تایپ نکنین ، اونائی که فینگلیش تایپ کنن جوابی نمیگیرن متأسفانه !!

داره خودمونی میشه KhepeleSibilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب ميبينم به دستي كه روزي راه رو بهت نشون ميده بي اتنايي و بحش بي احترامي ميكوني چند وقتي نبودم حالا هستم و جوابت رو هم ميدم

من ليست كامل را ندادم تا خودت از همون نشانه راه رو پيدا و به او چيزي كه مي خواي برسي بدون منت ديگران اي نادان .

خواستن و داشتن هدف بدون انگيزه مثل راه رفت به طرف بالا كوه هست كه هيچ دوستي در اون بالا منتظر تو نيست . مارك فيشر

به تعدادي GM روشن فكر با حقوق 1 M تومان . اره درست فهميدي يك ميليون تومان در ماه . نياز دارم .

تماس بگيرن .

درضمن من ادم باهوش ميخوام . در صورتي كه 100% تصميمت رو گرفتي زنگ بزن . من وقط واسه هدر دادن ندارم .

اينجاهم جواب نذارين

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

اين رو هم اضافه كنم ... در صورت پذيروفته شدنتان بايد به نكاتي كه بهتون ميگم . متعهد باشيد .

چون جوابش رو می دونم، جواب پست مربوط به کس دیگه رو نمی دم ! ولی محض محکم کاری، مخاطب این پست که من نیستم ؟

داره خودمونی میشه N!CE^M4N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    LoVeR C!tY

پيش فرض

تماس بگيرن .

اينجاهم جواب نذارين

سلام آقای باهوش این وقتت منو کشته lol ببینم چند سالته !
    آخه جوجه فکلی میدونی 1 میلیون چند تا 0 داره ! چرا چرت و پرت تایپ میکنی آخه
    حرفات واسه خنده بد نبود ! حسین با این اطلاعاتش و سرورش و ..... توش مونده ! تو دیگه .......
    بیخیال خوش باشی .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

اینم یه سایته دیگه البته این تم به حساب میاد ولی خوب شاید به درده دوستان بخوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم دموی آنلاینش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Bllizzardwow; 12-03-2010 at 20:36. دليل: کامل کردن اطلاعات

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها.
    1-من هرکاری میکنم نمیتونم MAKE VMAPS.BAT یا vmapextract_v2 رو اجرا کنم .... وقتی اجرا میشه ... خیلی سریع میگه DONE شد .... و هیچ چیزی ساخته نمیشه ..... ( دارم از آموزش آقای Ovresl استفاده میکنم ... قسمت Mangos )
    2-Oversl عزیز این آموزش تو 7 یا ویساتا هم جواب میده ؟
    3-با کدوم یکی از این شبیه ساز ها میشه طوری دستکاری کرد که FLY MOUNT ها روی Azeroth هم مجاز به پرواز کردن بشه ..... (شبیه سازهای افلاین منظورمه)
    4-راستی من با Arcemu ـونستم وارد بازی بشم ولی هرکاری میکنم نمیتون اکانت بسازم .. دستور رو تایپ میکنم ولی نمیشه ....
    با اکانت admin رفتم توش که یه کاراکتر داشت ... نه وارد بازی میشه نه میشه باش کاراکتر ساخت .....

پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

شاید این دوتا فایلی که میگی ایراد داشته باشه یا ورژن کلاینتت به این دوتا فایل نخوره

بگو سرورت برای چه پتچیه فایلاشو برات بزارم یه امتحان بکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •