سلام
مموری سالم هست، فرمتش می کنم باز دو گیگ رو تشخیص میده
سلام
مموری سالم هست، فرمتش می کنم باز دو گیگ رو تشخیص میده
مموری رو خریدی دیگه درسته؟ روی یه گوشی دیگه (نوکیا) تست کن منم قبلا یه همچین مشکلی داشتم. گوشیت با مموری مشکل داره. ببین روی بقیه نوکیا ها جواب میده یا نه
به کامپوتر وصل کن از تویه دیوایس منینجر فرمتش کن درست میشه![]()
n79ام هی پیغام میده
Memory low Delete or move some data from C: Phone memory
هنگ میکنه همش
چجوری حافظه C رو خالی کنم؟
Last edited by TopGear; 10-09-2011 at 21:37.
سلام
من یک هندزفری اصلی برای n79 میخواستم.کجا میتونم گیر بیارم ؟
Last edited by H.Operator; 07-10-2011 at 00:47.
سلام دوستان !
متاسفانه من گوشیه دوستم رو گرفتم افتادم توش اشتباهی یکی از پوشه هایی که تو منوش بود رو پاک کردم! متاسفانه تمام بازی ها نرم افزار های اولیه گوشیش تو اون بود!
ایا میشه بدون اینکه فلش بشه از طریق اپدیت برشون گردوند؟تورو خدا عذاب وجدان گرفتم!![]()
سلام
دوستان من گوشیم نوکیا N79 هستش میخوام ببینم راهی هست وقتی گوشیم رو به لپ تاپی که اینترنت داره با نرم افزار پی سی سوئیت وصل میکنم داخل گوشی بتونم از اینترنت استفاده کنم؟ مثلا بتونم نرم افزارهای نصب شده توی گوشی رو آپدیت کنم؟!!
اگه راه دیگه هم هست برای این کار میشه منو راهنمایی کنید؟ لپ تاپم هم ویندوز 7 روش نصبه
نه با این روش نمیشه
شما یا باید مودم وایرلس داشته باشی یا یه نرم افزار دانلود کنی که بتونی اینترنتت رو با وایرلس لپ تاپ Share کنی تا دستگاه های دیگه استفاده کنن
با بلوتوث هم میشه منتهی باید روی گوشی نرم افزار مخصوص نصب بشه که کلی مکافات داره
سلام
دوستان لطف کنین لینک دانلود چند تا تم مشکی که مثل تم اک گوشی حتما افکت هم داشته باشه واسم بزارین
مرسی
سلام
میخواستم بئونم این گوشی مموری کارت 16 گیگ و ساپورت میکنه؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)