تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 151 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم باید کابل میکرو یو اس بی تهیه کنید در ضمن یعنی همراه گوشی شما هیچ سی دی چیزی نبود شاید توی رم گوشی تون باشه فایلاش..
    نه هيچ چيزي همراش نبود!!!!!!

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1 خدمات ارزش افزوده و GPRS همراه اول توسعه می یابد

مدیرعامل همراه اول: خدمات ارزش افزوده و GPRS همراه اول توسعه می یابد
    مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران با اشاره به درآمد اپراتورهای موبایل در دنیا که از خدمات ارزش افزوده ناشی می شود از رشد و توسعه بخش خدمات ارزش افزوده و نیز سرویس GPRS همراه اول خبرداد.

وایمکس نیوز - وحید صدوقی در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه شبکه همراه اول در شش ماه نخست امسال از تملیک 150 سایت BTS خبرداد و گفت: توسعه شبکه تلفن همراه در صورت نگرفتن مجوز در راه اندازی سایت های BTS به طور قطع با کندی روبرو خواهد شد.
    وی با بیان اینکه تمامی تلاش ها صورت می گیرد که توسعه شبکه همراه اول با سرعت بیشتری انجام شود، گفت: در بخش سرویس های صوت و دیتا و نیز خدمات ارزش افزوده، همراه اول برنامه های توسعه ای خود را در پیش گرفته است.
    مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار جذب مشترکان سیم کارت های اعتباری را از دیگر برنامه های این اپراتور عنوان کرد و گفت: به نظر می رسد از خرداد سال 92 امکان ارایه سرویس های نسل سوم – 3G – برای اپراتورهای کشور فراهم شود.
    صدوقی همچنین در مورد سرانه سیم کارت های همراه اول نیز گفت : میزان سرانه و آرپوی هر مشترک در هر استان متفاوت است به نحوی که بسته به نوع کار و میزان تماس و مکالمه، میزان آرپوی برخی استان ها 9 هزار تومان و برخی نیز 4500 تومان برآورد می شود.
    وی گفت: بهای تمام شده هر مشترک سیم کارت دایمی در هر ماه برای همراه اول به طور میانگین 12 هزار و 500 تومان و میانگین سیم کارت های اعتباری 7 تا 8 هزار تومان برآورد شده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عجيبه!!بابا يعني يكي از استاتيد نيست يه بي سواتي مثل من رو خيلي ساده راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! گوشي نوكيا 7230 هست.pc suite نداره و هيچ كابل و يا درايوري داخل بسته نداره؟؟؟چجوري از gprs همراه اول براي كانكت شدن در لپ تاپ استفاده كنم؟؟؟آقا تو نت سرچيدم ولي جواب درست درموني پيدا نكردم.لطفا اگر ميسره اساتيد به زبان ساده و بي آلايش فارسي بنده حقير رو رهنمود فرمايند.لطف جنابان عالي موجب مزيد امتنان خواهد بود.مممممننننوووونننن

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

عجيبه!!بابا يعني يكي از استاتيد نيست يه بي سواتي مثل من رو خيلي ساده راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! گوشي نوكيا 7230 هست.pc suite نداره و هيچ كابل و يا درايوري داخل بسته نداره؟؟؟چجوري از gprs همراه اول براي كانكت شدن در لپ تاپ استفاده كنم؟؟؟آقا تو نت سرچيدم ولي جواب درست درموني پيدا نكردم.لطفا اگر ميسره اساتيد به زبان ساده و بي آلايش فارسي بنده حقير رو رهنمود فرمايند.لطف جنابان عالي موجب مزيد امتنان خواهد بود.مممممننننوووونننن
    بهترین کار برای شما اینه که برنامه pcuite رو دانلود کنید یا از دوستی رفیقی بگیرید و نصبش کنید و بعدش هم از بازار یه کابل میکرو یو اس بی تهیه کرده و ازش استفاده کنید .به همین راحتی افتاد

5. 2 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان با گوشيم به اينترنت همراه اول توي لپ تاپم كانكت شدم.ولي خداييش سرعتش فاجعه بود؟!!هميشه همينجوريه؟؟؟!

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

دوستان با گوشيم به اينترنت همراه اول توي لپ تاپم كانكت شدم.ولي خداييش سرعتش فاجعه بود؟!!هميشه همينجوريه؟؟؟!
    بله متاسفانه دو سه ماهیه همیشه همین جوریه سرعت پیج باز کردنش نصف دابالاپه !!!

8. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

همراه اول بدون چیز پی ان مفت نمی ارزه.حتی گوگل هم به زور باز میکنه

10. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جایی نیست که مناطق تحت پوشش edge همراه اول رو مشخص کرده باشه؟ من همدان هستم دو منطقه چک کردم که مناطق مرکزی شهر هم هستند اما علامت G روی گوشی بود و سرعت بسیار بسیار پایین بود

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جایی نیست که مناطق تحت پوشش edge همراه اول رو مشخص کرده باشه؟ من همدان هستم دو منطقه چک کردم که مناطق مرکزی شهر هم هستند اما علامت G روی گوشی بود و سرعت بسیار بسیار پایین بود
    نه همچین نقشه ای وجود نداره

13. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.من ديشب يه بسته رويايي!!!!! نامحدود!!!!!!! شبانه گرفتم.باور كنيد بابت لود كردن google 10 دقيقه طول كشيد!!!!!!!آقا اين اينترنته؟!!!!! (پ ن پ اونترنته!) ولي واقعا سركاريه

15. این کاربر از cuteetuc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •