تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 394 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا این x-fi2 چطوره چیز خوبی بنظر میاد.
    من احتمالا تو این هفته پلیرمو میگیرم و تا چند دقیقه پیش نظز نهاییم d2+ بود ولی الان با دیدن این به شک افتادم قیمتشون تقریبا یکیه البته x-fi2 یکم ارزونتره.

1. کیفیت صدای کدوم بهتره؟
    2.امکانات جانبی کدوم بیشتره و تم و اسکین کدوم بیشتره؟

اخه صفحه 3 اینچیش منو دیوونه کرد راستی کیفیت تاچش چطوره؟
    اخه لامسب ( قابلیت برتر واسه من) همون قابلیت برتر d2 رو هم داره!!! مموری کارت میخوره
    شاید امشب تا صبح نخوابیدم و انلاین موندم تا اساتید جوابمو بدن خیلی تو کفم
    وای خدا دارم دیوونه میشم

3.اسپیکر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    4. یه اگه میشه یه توضیح درباره این قابلیت x-fi2 بدین ممنون میشم
    من صدای اینا رو برای 90 درصد کاربرها یکسان می دونم ... xfi یه هدفون بسیار خوب همراهش هست البته .. تست هایی که سایت PCWorld انجام داده SNR (یکی از معیارهای مهم کیفیت صدا) رو در مورد XFi اندکی بالاتر از D2 اعلام کرده .. اما این تفاوت واقعاً کمه و چندان قابل اتکا نیست..

کلاً این از همون مواردی هستش که من قبلاً هم گفتم "سلیقه خیلی مهمتر از مقایسه مشخصاته" .. اینا هر دو مدلهای خیلی خوبی هستند با قابلیت های مشابه ... اگه چندتا نکته خاص (مثلا اسپیکر xfi یا عمر باتری قدری بیشتر D2 یا فرضاً ضبط D2 باید اندکی بهتر باشه) برات تفاوت ایجاد می کنه که خب براساس اون تصمیم بگیر ... وگرنه برو دنبال اونی که دلت میخواد ..

//

کیفیت تاچش مثل خیلی از تاچ های دیگه اس ... نه خیلی خوب و نه خیلی بد .. قابل قبوله...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من صدای اینا رو برای 90 درصد کاربرها یکسان می دونم ... xfi یه هدفون بسیار خوب همراهش هست البته .. تست هایی که سایت PCWorld انجام داده SNR (یکی از معیارهای مهم کیفیت صدا) رو در مورد XFi اندکی بالاتر از D2 اعلام کرده .. اما این تفاوت واقعاً کمه و چندان قابل اتکا نیست..

کلاً این از همون مواردی هستش که من قبلاً هم گفتم "سلیقه خیلی مهمتر از مقایسه مشخصاته" .. اینا هر دو مدلهای خیلی خوبی هستند با قابلیت های مشابه ... اگه چندتا نکته خاص (مثلا اسپیکر xfi یا عمر باتری قدری بیشتر D2 یا فرضاً ضبط D2 باید اندکی بهتر باشه) برات تفاوت ایجاد می کنه که خب براساس اون تصمیم بگیر ... وگرنه برو دنبال اونی که دلت میخواد ..

//

کیفیت تاچش مثل خیلی از تاچ های دیگه اس ... نه خیلی خوب و نه خیلی بد .. قابل قبوله...
    سیمور جان ، یعنی (( 16م بودن D2 در مقابل 260 ک بودن xfi )) + (( باتری با 50 ساعت پلی بک )) مزیت بزرگی محسوب نمی شه برای این که تو این مقایسه D2 برنده باشه ؟
      محتوای مخفی: پوزش 
    من قصد نداشتم پا تو کفش شما کنم سیمور جان

یا حق

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سیمور جان ، یعنی (( 16م بودن D2 در مقابل 260 ک بودن xfi )) + (( باتری با 50 ساعت پلی بک )) مزیت بزرگی محسوب نمی شه برای این که تو این مقایسه D2 برنده باشه ؟

یا حق
    ممنون بچه ها ولی من مشکلی با باترییش ندارم مشکل من میتونه
    1. این 262000 رنگش باشه که میترسم کیفیتش بد باشه
    2.اینی که گفته شد بدون نرم افزار نمیشه کار کرد باهاش میشه یکم تو ضیح بدی دقیقا این نرم افزار چه کار میکنه و کار کردن باهاش تو چه زمینه ای هست و اصلا این وسط چی کارست؟
    3.محمد جان شما که تو کریتیو خبره ای اینو واسم نگفتی که این قابلیت x-fi ی هست و چی کار میکنه؟
    ( یه جا خوندم نوشته بود صدا رو زنده تر پخش میکنه ایا درسته؟)

رفتم کافی نت ویدبو هاشو ببینم کافی نتی که باز باشه نجستم
    Last edited by mamad gonzo; 26-12-2009 at 01:02.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

تکنولوژی X-Fi چیست؟ طبق اظهارات مسئولین شرکت Creative، تکنولوژی Xtreme Fidelity تکنولوژی است که خصوصیاتی چون پشتیبانی از صدای 24 بیتی با نرخ نمونه برداری 196 کیلوهرتز با خروجی صدای بسیار شفاف که دارای نسب سیگنال به نویز (SNR) حداقل 110dB است را به همراه مشخصه های جدیدی چون CMSS-3D یاCreative Multi Speaker Sound با پشتیبانی از صدای فراگیر برای هدفون ها و بلندگو های چند کاناله و تکنولوژی جدید 24bit Crystalizer را در یک پردازنده واحد ادغام نموده است.
    ....................
    با مراجعه به سایت کریتیو هم میتونید اطلاعاتی در این باره کسب بکنید ! ...

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون بچه ها ولی من مشکلی با باترییش ندارم مشکل من میتونه
    1. این 262000 رنگش باشه که میترسم کیفیتش بد باشه
    2.اینی که گفته شد بدون نرم افزار نمیشه کار کرد باهاش میشه یکم تو ضیح بدی دقیقا این نرم افزار چه کار میکنه و کار کردن باهاش تو چه زمینه ای هست و اصلا این وسط چی کارست؟
    3.محمد جان شما که تو کریتیو خبره ای اینو واسم نگفتی که این قابلیت x-fi ی هست و چی کار میکنه؟
    ( یه جا خوندم نوشته بود صدا رو زنده تر پخش میکنه ایا درسته؟)

رفتم کافی نت ویدبو هاشو ببینم کافی نتی که باز باشه نجستم
    من شک دارم 262k بودنش تو ذوق کسی بزنه .. باز البته ضرر نداره اگه تست شون کنی .. سلیقه ها متفاوته ...
    //

من اشتباه کردم و همونطور که دوستمون در صفحه قبل مشکوک شده بود، این دستگاه نیازی به نرم افزار نداره و میشه مثل یه کول دیسک باهاش رفتار کرد.

//

در مورد فن آوری Xfi که دوستمون هم توضیحی داد و من هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه دوبار بهش اشاره کرده ام. (پست های 378 و 380)

یا حق
    262k در مقابل 16m : از این جهت مزیت بزرگی محسوب نمیشه که اولاً کریتیو روی کیفیت تصویر پلیرهاش عملکرد خوبی داره: درسته که 262k بودن Xfi2 یه عقبگرده (چون zen ها وارد حیطه 16m رنگ شده بودند قبل از این - احتمالاً کریتیو برای کاهش هزینه این رو پایین آورده) ، اما اولاً 262k همچنان نرمال محسوب میشه و اساساً یه ضعف نیست .. ثانیاً وضوح صفحه Xfi-2 و واید بودنش و بزرگتر بودنش میتونه این معادله رو باز هم متعادل کنه (D2 معادل 320*240 هستش)

در مورد باتری:
    عمر باتری Xfi-2 به نظر من به اندازه کافی هست .. دوستمون هم که مشکلی نداره این رو تایید می کنه (در مورد پلیرها، چقدر پیش میاد که ما بخوایم 40-50 ساعت بدون دسترسی به شارژ ازشون استفاده کنیم؟ -- میشه بیش از یه هفته استفاده چند ساعت در روز!)
    Last edited by seymour; 26-12-2009 at 19:38.

8. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان ، از این که اطلاعات غلط دادم پوزش می خوام از همه ...

خدا رو شکر سیمور عزیز هست که اصلاح کنه ، خدا رو شکر

محمد جان ، امیدوارم بتونی با راهنمایی های خوب سیمور انتخاب خوبی داشته باشی . پیشاپیش مبارکت باشه .

مرسی
    یا حق

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام خدمت همه ی بزرگواران
    دوستان mozaic EZ300 یا U5 cowon
    البته از نظر کیفیت و بلندی صدا
    در ضمن ایا این اختلاف محسوسه
    ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    سیمور جان ، چند تا سوال :

اول این که تو سایت کریتیو که رفتم ، وقتی از گزینه Compare استفاده می کنم ، Bundled Software رو می بینم تو گزینه ها که مثلا برای ZEN X-Fi2 مورد Creative Centrale قید شده .... این به معنای نیاز به پی سی سوت نیست ؟( من از روی این قضاوت کردم )
    آیا راهی هست که از توی سایت شون تشخیص داد که نیاز دارن یا نه ؟

دوم این که یکی دو تا از بچه ها ، گزینه های زیر 50 _ 60 تومان رو می خواستن ، من تو ذهنم استون پلاس بود ، اس 2 از کریتیو بود ، ترنسند بود و میزو ،احتمالا اول استون پلاس هست ، بعد اس 2 ، بعد ترنسند ، بعد میزو قرار می گیره ، درسته ؟
    گزینه / کیس بهتری رو شما پیشنهاد می کنید یا خیر ؟

تنکس

داره خودمونی میشه arminjahanshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ipod nano نسل 5 هم خيلي خوبه اگر خواستيد خبرم کنيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا ÷بورو یه جا که بازارچه داشته باشه اشتباه گرفتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •