یادمه 1 تفنگ از 1 دختر گرفتم خیلی توپ بود.
اپ گرید شده یکی از همین تفنگ های معمولی بود.
بهزاد تو abbility قدرت تفنگ هات رو ببر بالا .
تفنگ همه چیز نیست.
یادمه 1 تفنگ از 1 دختر گرفتم خیلی توپ بود.
اپ گرید شده یکی از همین تفنگ های معمولی بود.
بهزاد تو abbility قدرت تفنگ هات رو ببر بالا .
تفنگ همه چیز نیست.
چجوری قدرت تفنگ ها رو بالا ببرم؟
کسی هست که راهنمایی کنه؟
ببین بهزاد بستگی داره بخوای کدوم تفنگت رو قوی کنی.
هر وقت لولت رفت بالا توی اون منو abbility میتونی مثلا قدرت laser gun رو ببری بالا نمیدونم دقیقا اسمش همین بود یا نه؟
یا مثلا small gun یا ...
خودت توضیحات رو بخون کامل میفهمی.
هومن جان تا حالا ندیدم کسی همچین مشکلی داشته باشه!
سلام
دزدی چیه برادر کشتمش ! گشتمش این هم توی جیبش بود !
سلام
اینجا مراجعه کن عزیزم
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( یاد این تاپیک بخیر اون زمان که امید مدیر این بخش بود چقدر سر یک بازی اذیتش کردم)
====
اون غول که این Sugar bomb ها رو میخرید من از آخر جاش رو پیدا نکردم یکی میتونه راهنمایی کنه ؟
سلام
تفنگ ها رو که تعمیر میکنی هم به قدرتشون اضافه میشه سعی کن این کار رو کسی برات انجام بده که قدرت تعمیر بالایی داره
اگه قدرت تعمیر خودت هم مثل مال من 100 شده خودت از یک تفنگ که چنتا مثل هم جمع کنی و همه رو تعمیر کنی تفنگت بسیار بهبود پیدا میکنه عملکردش
مثلا من الان دوتا از تفنگ هام که یکیشون رو خودم درست کردم یعنی همون که با جاروبرقی میسازیش damage 39 دارندیا اون Railway که اونم خودم ساختم الان damage 36 داره.
تنها راهنمایی که در مورد شوگر بامب میتونم بکنم این بود که داخل 1 مترو بود از همونا که پله میخوره میره پایین دیگه یادم نیست.
داخل یکی از ماموریت های moira بود که اونجا رو پیدا میکردی.
مگه ماموریت های moira رو تموم نکردی؟؟؟
یک goul بود که میخرید.
سلام
ماموریت های اون رو که همون اول بازی تموم کردم
میدونم خودم نوع محلش رو ! حتی قیاقه ی طرف و جایی که داشت کارهاش رو میکرد و یک محافظ هم داشت توی حافظه ام هست فقط اسم مکانش رو هرچی فکر میکنم یادم نمیاد
سلام به همگی...
کمی پیشرفت کردیم .... رفتم اون شهری رو که حشرات اتش زا داره رو نجات دادم و اون پسر بچه هم که باباش مرده ...بهش گفتم میگردم یه جایی رو برات پیدا می کنم که زندگی کنی !!! چی کار باید بکنم ... دست کی باید بسپرمش ؟
کسی این ماموریت رو رفته ؟
آهان ... راستی ممنون ... بمب رو هم خنثی کردم با کمک شما و الان یه خونه تو مگاتون دارم ...
راستی اون عروسک های والت رو چند تاشو جمع کردین ... من که تازه 2 تاشو پیدا کردم ...مثل این که خیلی زیادن!!!
یه سوال دیگه ... چطوری میشه اسلحه ساخت ... داداشم میگفت یه جای هست مثل یه گاراژ که اونجا میشه این کارو کرد ولی نتونسته بره داخل برای این که یه چیزیش کم بوده !!! چه توانایی میخواد ؟!! repair ؟؟چند باید باشه ؟!
سلام.
اون پسره داخل rivet city یک دختر هست که هتل داره برو باهاش صحبت کن قبول میکنه.
از اون عروسک ها من هم چندتایی پیدا کردم. ولی نه زیاد.
زیاد نیستن.
برای ساختن اسلحه باید نقشه ساخت تفنگی رو که میخوای بسازه داشته باشی و وسایلی که لازمه.
اگه برادرتون از در اونجا نتونستن برن تو lock pick شون کم بوده.
و repair هم برای تعمیر تفنگ هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)